Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 269
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Ние сме на вълчата поза когато има пълнолуние мъжо вие срещу луната  Joy
Joy Party
Аз с мойте упражнения за обръщане,сме на същата поза Embarassed
Защо бе Бебеш? newsm78
Ей хора,нищо не ми казахте за имената...Наистина съм в чуденка...а мъжо вече се отказа да съдейства....

# 631
Ние скоро правихме секс! BlushНо доста време не бяхме, защото нещо не ми се прави.  Даже щях да ви питам дали правите.

Еления, те и трите са хубави.

# 632
Ние сме на вълчата поза когато има пълнолуние мъжо вие срещу луната  Joy
Joy Party
Аз с мойте упражнения за обръщане,сме на същата поза Embarassed
Защо бе Бебеш? newsm78
Ей хора,нищо не ми казахте за имената...Наистина съм в чуденка...а мъжо вече се отказа да съдейства....

За разлика от предната бременност, когато бях с вечно желание, сега нямам грам  Rolling Eyes

За имената една приятелка така се чудеше, чудеше и си го кръсти на себе си: тя е Боряна и го кръсти- Боян  Mr. Green

# 633
Като гледам днес сте били на двете ми най-любими теми - раждане и секс. Едното още не съм го опитала как е, а другото вече забравих как беше.  Laughing Абе не е много смешно, ама то ако и чувството за хумор си зарежа....

elenia за името ще съм пристрастна - едно от любимите ми деца на приятели се казва Виктор и името много ми харесва. Никога не сме му казвали Вики (и на мен ми звучи малко женско). На галено му казваме Вико, което мн ме кефи.

Аз също имам малка драма с галените имена. При нас решението за името е взето отдавна - Стефан. Името ми харесва, но нямам идея как щe му казвам на галено.

# 634
  • София, Лагера
Здравейте девойки!

Аз съм фен на вагиналното раждане. Зор е, ама поне бързо отминават последиците. Като стана дума за страх - аз изпитвам такъв именно от секцио  Laughing И то не страх от самата операция или от евентуални усложнения, а от това, че няма да бъда във форма относително по-дълго време. Ама ако се наложи - де ще ида  Mr. Green

Относно името - снощи едни приятели ни питаха избрали ли сме такова и преди да успея да кажа "АЗ - да  Twisted Evil", мъжо заяви "Ама какви са тези въпроси, сякаш да ни питате август сложили ли сме зимни гуми вече!"  Joy

Оффф... секс... хич не ми е до това упражнение  Mr. Green Едно че нямам желание, второ че не се чувствам хубава, трето - че заспивам дори преди детето  hahaha

Мацкиииииииииии, другата седмица ми е последна на работа и излизам 45-дневния болничен! Не мога да се нарадвам!  newsm44

# 635
  • бургас
за раждането- аз искам да е естествено но ако се наложи секцио също не ме плаши. Преди няколко дена четох някъде че има жени които избират секцио и го правят в края на седми месец  Shocked за да не си развалят фигурата  Shocked това ако е истина е направо нечовешко иначе не съм противничка на секциото по желание но аз лично не бих го поискала.

за секса-все по-малко ми се иска но тази вечер може и да го огрее мойто мило  Mr. Green

# 636
секс.....ми то кой за каквото си мисли.....друго казано гладна кокошка просо сънува.....ха, мъжа ми ли само е на сухо, ми аз? да не говорим,че вече съм сама ,за месец и половина, и да искам секс-няма.

в Карфур ми казаха,че има бебешко яке за 15-20лв. Някой виждал ли ги е? тук нямаме Карфур

# 637
Ихааааааааааааааааа.......секс  Mr. Green
Мъжът ми ме заплаши, че няма да се обръсне, докато не му пусна  ooooh!
Казах му, че има да се спъва в тая брада  Mr. Green

Обаче майтапа на страна и аз много съм я закъсала...едни еротични сънища ме мъчат...и все с моя мъж в главната роля  Crossing Arms егати късмета.
Че  ми се щеше да питам док като ще ги получавам тия оргазми на сън, не е ли по-добре на живо  Thinking ми така де, все си е риск, ма поне да не се гледаме като котараци из нас  Crazy

Еления, на мен много ми харесва Никола  Peace

# 638
  • София
Момичета, да се оплача - хремата продължава да ме мъчи и не ми минава вече почти седмица, а сега вдигнах и температура. Звънях на док, но си е изключил телефона и не знам какво да правя. Миналите по този път моля помагайте Не знам какво да пия  Sad

# 639
  • София, Лагера
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 640
# 641
  • София, Лагера
Момичета, да се оплача - хремата продължава да ме мъчи и не ми минава вече почти седмица, а сега вдигнах и температура. Звънях на док, но си е изключил телефона и не знам какво да правя. Миналите по този път моля помагайте Не знам какво да пия  Sad
Аз съм много против съветите от неквалифицирани лица  Confused Но все пак да споделя, че аз бих пила парацетамол само. Той е допустим по време на бременност. Разбира се никакви хапчета не са препоръчителни, но пред алтернативата да си стоя с Т, бих избрала по-малкото зло.
... почивка, Цетебе сутрин, легло, течности
  Hug Praynig

# 642
Момичета, да се оплача - хремата продължава да ме мъчи и не ми минава вече почти седмица, а сега вдигнах и температура. Звънях на док, но си е изключил телефона и не знам какво да правя. Миналите по този път моля помагайте Не знам какво да пия  Sad
Парацетамол-до 3 хапчета дневно каза док.И чай мноого чай с лимон....Цитросепт Peace

# 643
Като гледам днес сте били на двете ми най-любими теми - раждане и секс. Едното още не съм го опитала как е, а другото вече забравих как беше.  Laughing Абе не е много смешно, ама то ако и чувството за хумор си зарежа....
Joy Joy
За името на моя братовчед му казват Стефчо, Стефи и Чефо.
еления и трите са хубави, но мен Виктор ме кефи победител:)
Мацкиииииииииии, другата седмица ми е последна на работа и излизам 45-дневния болничен! Не мога да се нарадвам!  newsm44
Малеее стана ли време , кога мина това време...
клеопатра ужас извади го ти, че да не си разваляш фигурата...
Ихааааааааааааааааа.......секс  Mr. Green
rotfImbo rotfImao
bimbim парацетамол за температурата, той е разрешен, а температурата трябва да се смъкне. И утре на лекар задължително.

# 644
  • София, Лагера
Момичета, да ви питам - вие шофирате ли още? Аз си карам всеки ден, и предната бременност си беше така. Честно казано не виждам никакво основание да не го правя, но питам, защото доста хора ми се чудят че "още Rolling Eyes" карам... (сякаш нося колата на гръб Mr. Green)

И въпрос към мамите, живеещи извън БГ: При вас - независимо къде сте - бременните слагат ли колан?

Общи условия

Активация на акаунт