Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 255
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • В две тъмни очички
Добро утро и от мен   bouquet
Макар ,че да ви кажа хич не е добро моето. Оплаквания - микс свекърва и племеница  #Crazy
Понеже сестрата на мъжа ми е в командировка и малката е при нас. По принцип свекито спи с нея, но вчера беше нощна смяна и трябваше аз да легна до малката (тя е на 4). Лошо няма,ама не стига,че свекито приготвила юрган и отгоре родопско одеало,а запалила и котела ,та сложила парното на 4  Shocked Спах точно от 12 до 1 и край.... После започнах да махам одеалата,да намалям радиаторите,ама то 1000 градуса станало вече,а прозорец не мога да отворя,че малката спи. В последствие и моето джудже явно се притопли и започна едно ритане...Стана 2 часа, после 3, после 4, аааааааа 5-6 и заспах. В 7 свекито се прибра и познайте....дойде да ни провери дали сме завити, от там малката се събуди, свекито разбира се си легна,а от там нататък обичайните неща , които изисква едно 4 годишно мишле.
Та сега ми се спи та 2 не виждам....

# 661
Добро утро , хайде и аз веднъж да направя манджата

Гледам за секс сте се заприказвали, при мен е мираж  Crazy , първо че мъжа ми не ще и второ мнооого ме боли, направо не знам ако и после е така  ooooh!

Пожелавам Ви един слънчев уикенд и нямам търпение утре за срещата  Heart Eyes

# 662
  • София
Добро утро и от мен!
Отдавна не съм писала и не знам дали ме помните, но аз се опитвам да ви чета. Чакам с нетърпение да изляза в майчинство, за да мога да чета и пиша редовно.
Да се отчета: за два месеца съм качила около 12 кг, тежко ми е, трудноподвижна съм и не ми достига въздух Sad
Иначе беба расте голяма, по-голяма от нормалното и аз се моля да родя малко по-рано, защото вече ми е много трудно. Изморявам се бързо и веер след работа само лягам и гледам в тавана.
За шофирането - все още карам, но не мога да кажа, че съм очарована от преживяването. На мен по принцип не ми е любимото занимание, а сега, когато трудно се завъртам, ми е още по-трудно. Добре, че е парктроника, иначе не знам как щях да паркирам. Първия път нямах такъв проблем.
Секс - какво е това?
Каката - записва се на каквото намери и съпругът ми сподели, че скоро ще трябва да спре работа, за да може да я води на тенис, кънки и художествена гимнастика. Simple Smile
Не можах да намеря дрехите на Яна от първите месеци и сега ме чака пазар, а аз дори не знам какво ми трябва Sad Нещо нямам желание за пазар. Всичко, което имаме е количка. А тя е последното от което се нуждае едно зимно бебе.

ЖК - продължавам да съм разочарована от Токуда. Със сигурност ще родя в Шейново.

Много дълго стана. Ще се опитам да съм по-редовна и да не пиша романи Simple Smile Пожелавам много хубав уикенд на всички!

# 663
  • София, Лагера
Ноеми - аз си шофирам и не виждам проблем в това. Колан слагам задължително, то не че е концерт по желание, но аз не мога да карам без колан - все едно да изляза без гащи   Laughing Слагам си го под корема, но ако много започне да стяга и аз си го придържам.
Е, анджък де, и аз така - сякаш нещо не е като хората, дори и да не ми пищи пищялката, като че ли някоя част от облеклото (напр. кюлотите Mr. Green) ми липсва  Mr. Green Ще си карам до последно, че аз съм отговорна (засега) за водене и взимане на детето от градина.
А иначе са ме спирали полицаи... и всеки път ме подсещат, че може и без колан. После ще разкажа и някакви куриозни случки с полицаи от бременността ми.

Агентке, на мен също ми е мерак да се закарам до родилното. Просто така, заради веселбата. Предния път не го направих по настояване на любимия, ама сега, ако се наложи - няма да пропусна  Twisted Evil

Мишел, айдеее у осмия! (е аз съм там)  Party

Етомира, я сподели какво те разочарова (и кой)

# 664
  • София, Лагера
Айде все пак да си доразкажа за полицаите.
1. Пътуваме за Банско - само аз и хлапето. Спира ме полицай и ми иска гражданската. А аз, понеже не ме спират чест, много не знам къде е и започва едно ровене, едно търсене. А то - женска кола - какви ли не гримчета, салфетки, брошурки и фибички изпаднаха от жабката. Горкия полицай се отегчи, но капак на всичко беше нежно детско гласче изотзад "Мамо, ака ми се"...  Whistling.. Познайте дали ме изчака длъжностното лице! Пожела ми лек път набързо и ме отпрати поживо-поздраво.  Mr. Green

2. Бях бременна в самото начало - този, емоционалния период. Отиваме на Банкя, пак само аз и малкото. Ама аз със спортна чанта, а документите останали в дамската... и ме спират полицаи за стандартна проверка. Като се сетих къде са ми нещата и като взех че ревнах  ooooh! - ама не да пусна някоя сълзица лекинко за разкош, а направо с хлипане, тресене, с глас!  hahaha (добре че детето спеше и не се уплаши) Първо ме хвана срам, после ми стана смешно и започнах да се заливам от смях, ама то не се разбира от хлипането ли е или смях. Хората се сащисаха. А аз не мога и да се успокоя да им обясня, че съм бременна. Пуснаха ме да си ходя, разбира се, ама това не ме успокои и спрях 100 по-надолу да се донарева...  Joy

3. Няколко дни по-късно карам малкото на градина. И по радиото пускат "Заблеяло ми агънце" Мале като ревнах пак  ooooh! Детето не ме е виждало да плача и се разстрои, аз и на него не мога да му обясня... голяма идиотщина са тези хормони, ей!!!

# 665
Здравейте и от мене.Тази седмица нямах много време да пиша,защото бях на работа,но от днес вече съм си в нас(не че съм била на работа от 3 месец),ама шефката вика-"ти тука покрай децата ще се разболееш.Стой си у вас"и така.И мене ме боли под гърдите и то най-вече от лявата страна,ама много от ранооо бе.С голямото ме болеше ама чак в края на 8-ия месец,а това отсега още.Направо незнам.Нито име сме мислили още,нито къде ще раждам,нито пък знам какво ще е.Тройна комбинация какво да ви кажа LaughingСинът го родих в шейново,но сега се чудя къде да бъде.Много хвалят Тина Киркова,но ми казаха,че връщали,защото нямали достатъчно места Rolling Eyes.Засега е това от мене.ще се опитвам да следя какво пишете,но днес и утре са и двамата мъже вкъщи и незнам дали ще е възможно  smile3533

# 666
  • София
Ноеми, цялостното отношение.
Понеже Евтимова, при която бях записана беше няколко месеца в болнични, ходих при една друга лекарка. При нея любимият ми момент беше: "Не мърда. Не мога да го събудя. Ама хич не мърда това дете. Я вземете да отидете на една ФМ и Доплер да видим защо не мърда." и "Предишното момче или момиче е? Че това не мога да го видя. Е, щом предишното е момиче, значи това ще е момче."
Сега при Евтимова - ходя по ЗК. И естествено, мерят се килограми, сантиметри и елате следващия път. Тя не е виждала бебето на ехограф изобщо.
Цялостното отношение е едно анонимно, незаинтересовано. Не е за мен.

# 667
  • Пловдив
Добро утро, момичета!  Hug
И аз се позагубих напоследък, но ви изчетам щатетелно. Новия апартамент е най-сетне обзаведен и сега остана ''само'' чистене и преместване
 newsm44
Докато изчета последните няколко страници ... kaffeetrmker_2 , голям смях падна за тоя секс Joy
При нас също е рядко срещано явление - като си лягаме само се гушим и заспиваме. В резултат - едни палави сънища  Laughing
И така, нали се будя по 5 пъти на нощ и сънувам по 50 сънища, та половината време правя секс, другата половина - раждам!  Joy

Хайде, да излизаме, днес е само за мързеливи разходки! 

# 668
Ноеми Laughing и аз имам едно подобно преживяване с полицай- след като 5 минути рових да си намеря гражданската, талона, книжката и всичко там, тоя направо ми вика " бегай, бегай"

Абе момичета топло ли ви е, аз изперквам от жеги, не можах да спя тази нощ от горещини. А съм спряла парното навсякъде. Мъжа ми пък умрял от студ и каза, че тази нощ няма да спи при мен- само съм била пуфкала. Ма как няма да пуфкам, то аз вече съм - спасете кита Laughing
А чавето ме изкърти тази нощ. Сега съм със зверско главоболие и съм подпухнала- това е от недоспиването

Иначе и мене ме е подхванала една розова серия със сънищата ама аз съм много недоволна - докарват ми контракции. Ма по- интересното е, че мъжа ми е в главната роля. Викам му ей и на сън не мога да ти изневеря Joy

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 11:15 от look_at_me

# 669
...Много хвалят Тина Киркова,но ми казаха,че връщали,защото нямали достатъчно места Rolling Eyes..

как така връщат,че няма места? почнали са ти контракциите вкъщи, имаш вече някакво разкритие, отиваш в Тина Киркова и ти казват ми няма места, търси друга болница. И ако е в пиков час, представям си как ще стигнете до някоя друга болница.

Бубе, свекърва ти не знае ли, че не е много хубаво да се спи на много топло- запалила котела-ок, сложила юрган-ок, ама стига вече, навън не е минус..... И все пак малката е на 4г, а не на 4 месеца.

# 670
  • София, Лагера
Иначе и аз мене ме е подхванала една розова серия със сънищата ама аз съм много недоволна - докарват ми контракции. Ма по- интересното е, че мъжа ми е в главната роля. Викам му ей и на сън не мога да ти изневеря Joy
Бреййй, лоша работа!  Thinking Whistling
Аз около концерта на Рамщайн (който не пропуснах, разбира се) сънувах само розови сънища с барабаниста и така да се каже се оте...х задълго напред  Mr. Green

Етомира, и аз чувам от приятелки неприятни отзиви за Евтимова  Confused. Аз съм при Илиев и съм много доволна  Peace

# 671
Ноеми, Илиев кога започна да ти прави запис на тоновете, въобще в какво се състои предродилната консултация. Аз на 25 имам час при него и почваме да се следим. Колко често те вика

# 672
Здравейте, момичета!
Да се включа в темата преди да са я заключили Laughing
Доста време не съм ви чела, уви! Наложи ми се малко болничен престой, после пък болки... Та се пазех от компа...
И като влязох, гледам - направили сте ме кръстница на темичката!
Благодаря, Нощни очи!
Но трябва да признаем истината - моя беше само промяната с броенето - истинската идея е на Еlenia, така че моля за корекция!

Сега виждам от поста на Jorjianaaa, че за днес сте си уговорили срещичка - супер, и времето е хубаво, дано компанията този път да е по-голяма, че първият, освен нея бяхме само аз и Saxophone. Не, че се оплаквам, де - изкарахме си страхотно (щом сме останали почти 4 часа), а синът ми още си носи снимката на Яна като тапет на телефона  Mr. Green

# 673
...Много хвалят Тина Киркова,но ми казаха,че връщали,защото нямали достатъчно места Rolling Eyes..

как така връщат,че няма места? почнали са ти контракциите вкъщи, имаш вече някакво разкритие, отиваш в Тина Киркова и ти казват ми няма места, търси друга болница. И ако е в пиков час, представям си как ще стигнете до някоя друга болница.

Ами незнам дали е била приета по спешност жената или й е дошло времето и така е отишла,за да я върнат.На мене също ми стана интересно,но тя ми каза,че е отишла в Майчин дом като са я отпратили от Тина Киркова.Много странно

# 674
Момичета, недейте така, срещата е УТРЕ  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт