Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 251
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мила, ние повече от година ползваме овлажнител за въздух, тъй като сме с климатик и изсушава зверски. Много съм доволна, моя е на Авент и към него има термометър и влагометър и си следиш процента влажност. Ето модела

http://www.kolko.bg/bg/avent-ovlazhnitel-za-vazduh-philips-ultra … onic-bg/p/1182836

# 691
  • Варна
Здравейте, майчета!
Ние също имаме овлажнител и го пускахме рядко с първото бебе. Не виждах особена разлика във въздуха. Но ние много често проветрявяхме.
А колкото до слончетата, моето бебче в 30г.с. го изкараха 2 кила. Но наистина по едри бебета се гледат по лесно. Снаха ми роди 4 кила и не е имала никакви проблеми. Аз родих 3500, но после дръпна назад и не качваше, по 100-200гр на месец, та трудничко е...
А в момента ми е по трудно, че едното ме дърпа, другото ме рита.......

# 692
Мила,и аз се събуждам от изсушено гърло вечер.И си мисля,че е или от това,че хъркам,или от хъркането на мъжо.Не знам защо мисля си че хъркането му ми изсушава въздуха hahahaИстината е ,че доскоро спяхме на отворен прозорец,даже вечер като се събудя и го отварям пак за 10-15 мин. Rolling EyesНие сме на локално парно(на дърва)не би трябвало радиаторите да изсушават толкова много въздуха..
Ауууу много скъп този Авент! :shock:200 и кусур лева за овлажнител Shocked....Май и зимъска ще си отварям прозореца...естествена влага ще влиза+ някоя друга снежинка Mr. Green
Алекса, ти е на теб,но ще се справиш Peace

# 693
Някоя от вас да е ходила на оглед на очните дъна?

# 694
Привет и от мен !
Горе доле успях да ви прочета .В момента толкова съм преяла ,че не ми се пише в тази седнала поза по всички теми:)
Аз ходих на очен преглед .От всякъде ме прегледаха Simple Smile Само доктора ми каза ,че от стандартните капки които разширяват зениците кръвното понякога много рязко пада ми сложи някакви други.Няма противопоказания.Можеш да си вземеш една количка да си пийваш или шоколадче между трите капвания ,а и после.Успех!

# 695
  • София
Привет и от мен !
Горе доле успях да ви прочета .В момента толкова съм преяла ,че не ми се пише в тази седнала поза по всички теми:)
Аз ходих на очен преглед .От всякъде ме прегледаха Simple Smile Само доктора ми каза ,че от стандартните капки които разширяват зениците кръвното понякога много рязко пада ми сложи някакви други.Няма противопоказания.Можеш да си вземеш една количка да си пийваш или шоколадче между трите капвания ,а и после.Успех!

sanima, аз също искам да отида, но не знам къде. ти къде се прегледа?

# 696
Днес сме по-слаби в писането.
Мале момичета от три дни вените ми по ръце и крака са адски изпъкнали както след физическо натоварване и болят. Направо имам чувството, че ще се пръснат. Имам една синина на крака и една на ръката. Страхотно напрегнати си чувствам краката явно ще съм от тези с разширените вени за жалост Sad Има ли някои с подобен проблем, особено от мамите които лежат?

# 697
Аз съм от Варна ,така че не мога да помогна за София.Иначе тук ходих в Очна Клиника св.Петка .

Имам варикозен съд доло ниско в ляво .Откриха ми го случайно при един от прегледите .Вената е с широчина около 2,5см.Нямала съм проблеми преди .Казаха ми ,че почти няма бременна без разширени вени .Ще се разберат пораженията след като родим и се повъзстановим,тогава прегледа ще бъде точен.
Дотогава като лежа да си вдигам крачуните по възможност по-честичко.

# 698
  • бургас
миш аз съм от лежащите но за щастие нямам проблем с разширени вени но за сметка на това имам ужасни киселини. за вените на краката съм чела че е добре когато лежиш да си вдигаш леко краката

# 699
При мен поне видимо няма разширени вени, но когато се заседя или стоя по-дълго права се започва една тежест в краката от коляното надолу и ги чувствам като дървени. Предполагам е от вените, а и хемороид си имам, той е от преди #Cussing out.

# 700
Аз също нямам никакви оплаквания засега ,ако д-ра не беше забелязал вътрешната вена на видеозона нямаше и да предположа.

# 701
bimbim,  на мен ми казаха в Токуда, че прегледа на очите за родоразрешение се прави към 34 г.с.  Аз предния път ходих при д-р Косталевска в Токуда, която за разлика от много други доктори не заяви веднага, щом ми видя диоптрите (-5.5), че съм за секцио, ами си ме прегледа жената и каза, че въпреки високия диоптър ретината ми е здрава и мога да си родя нормално. Така и стана, нямах никакъв проблем с очите при раждането  Peace

# 702
Не слагам колан  тук в Виена,но неzнам дали е по3волено.В БГ като си бях ми  каzаха 4е е  раzреШено беz колан zа бременни,
ето и наШата  стая с коШарката ,сложих я в албума .

А3 тук реШих  водно да раждам (zасега) ,тук секциото не се препоръчва и касата  го плаЩа само  ако е  по мед.причини, по желание ако е , се плаЩа , а тук секциото е доста   по скъпо от  БГ,поне едно 2000 евро може да струва(не съм сигурна).От тукаШните форумо раzбирам ,че  много малко са жените които се подлагат на секцио,повечето раждат нормално.Някои раждат в тоалетни ,сами, други къде ли не. Просто си внуШавам ,колко е по естествено  нормалното раждането и така ,страх ме е ,но  не толкова. А какви белеzи съм виждала от  секцио ,да не  споменавам,каква гроzота.Всеки да си реШи кое го устройва.Аz иzбирам нормално.

Толкова да го искам и чакам това бебе,че искам само да сме zдрави.А какво Ще ми стане влагалиЩето ,не ме и нтересува,каквото стане такова.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 02:06 от Shanna

# 703
  • Варна
Привет и от мен, събота и неделя голям релакс му дръпвам, детето е при баба си, то не че ми пречи, но ... друго си е.

За шофирането - до последно и с колан. Не мога да си представя да не мога да карам, като инвалид бих се чувствала. И без колан ми е много кофти, наистина, както казахте, все едно гола съм тръгнала. Въпрос на навик.

За раждането - СЛУШАМЕ ДОКТОРИТЕ  Hug По избор секцио - тъпа история. Аз раждах секцио заради херпес. Много бързо се възстанових, на 5-тия ден припках като младо агънце. След това не ме е боляла операцията. Белега ми е незначителен, ниско долу, само аз си го знам, иначе не се вижда.

За овлажнителя
- ползваме го доста често, че климатиците наистина изсушават въздуха, цяло лято кашляхме двете с Диана заради скапаните климатици, ама без тях не става, на жега не се търпи.

Варненки, напомням за нашата среща. За резервации тук  Peace

# 704
Аз около концерта на Рамщайн (който не пропуснах, разбира се) сънувах само розови сънища с барабаниста и така да се каже се оте...х задълго напред  Mr. Green

e, нееее  Joy Joy Joy, смях се на случките ти с полицията, ама сън с Кристоф, мноооо ме накефи, сигурно е било след като си гледала и клипа, ха-ха веселба.

А за овлажнителя в стая дето обсъждате и аз трябва да се замисля, на мен също не ми стига въздух и сутрин не мога да преглътна, така ми е изсушено гърлото. А като дойде бебка, не искам да я измъчвам, може да се измисля нещо да слагам на парното с вода  newsm78. Незнам какъв ще е ефекта, но по.добре от без нищо.

Момичета, айде до обед  Wink

Общи условия

Активация на акаунт