Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 61 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
 Съгласна съм с точките, които е дала dariah. Кекс ако се случи да ям изобщо не се старая да смятам. Ако е малко парче слагам 3-3,5т. за по- голямо 4-4,5т. Така съм свикнала с точките, че вече обръщам всяка хапка в определен брой  Laughing Случвало се е многократно да реша за нещо определен брой точки и като ги изчисля да се окаже вярно.

# 166
И аз съм така, някои неща доста си ги измислям, но като ги сметна са близко до истината. Не мисля, че е толкова важно да си 100% точна, но от начало е добре да хапваш неща които са лесни за смятане, за да свикнеш :–)

# 167
Момичета, завърших седмицата с -6т, а кантара не мърда. ще се измеря утре пак .Обикновенно резултата при мен идва на следващия ден , след деня за теглене. Напоследък гледам да хапвам повече протеинови храни, но като не обичам кисело мляко, прясното не ме засища, остават  месо и яйца. Риба също не ям-само определени видове по определен начин, но пак не ги ям с най-голямо желание. Изварата намразих от Дюкан. Но все повече ще се старая да преобладават протеиновите храни.
Днес си купих брускети. Много обичам такива боклуци. То 1 пакетче се оказа цели 7т. ОООО това ще е за последно.
След работа ще ходя да търся пилешко, разни филета, бутчета, нещо такова!
Иначе пък свикнах да пия по 4-5 чаши чай на работа и после още 2-3 вкъщи, което си е почти 2л. Ще купя някой по-разхлабващ чай. Мислих да купя тези корени от гръмотрън, за които е пусната тема. То в отчаянието си човек какво ли не прави.

# 168
  • в шоки-land
 Hug Heart Eyes привет
отчет за втората седмица – отново има минус, но не толкова много колкото ми се искаше...само 800 гр., но съм доволна и на това....имах бая прегрешения в петък и събота, но бях нощна смяна, какво ли не ядох и пих редбули разни  Twisted Evil, и после цяла събота ядох само глупости....та резултатът е на лице Whistling....обаче успях да пооправя нещата до вчера....

bva, и аз не ям риба....но мойто мнение е, че не си изяждаш всички точки и тялото ти е минало на икономичен режим....яж си всичко, дори накрая всички останали точки да са шоколад Grinning....приеми го като награда за цялата седмица  Wink.....

продължавам  Peace....

много минусчета на всички  Hug Heart Eyes

# 169
Вчера гледах Sex and the City и Миранда сваляше килца с УУ, та се сетих за режимът, който зарязах и се замислих дали да не мина пак към точкуващите. Mr. Green Писането на точки ми е много затормозяващо, но режима има ефект и можеби скоро ще хвана лист и химикал и ще започна отначало.
Поздрав за постигнатите резултати.   bouquet

# 170
amei  не е от това, мила. За първа седмица имам икономия на точки. Не знам що не се получава при мен. Ти преди подлагала ли си се на диети често. Напиши 1-2 дни менюто си. Напоследък май спряхме да споделяме менютата си. Аз сега ще напиша вчерашното, с което приключих седмицата, а днешното - ще пиша утре.
з. портокал 2бр и мандарини 3-4бр
о.настъргани тиквички с яйца - 4т, кетчуп 1 с.л, 1 кисела краставичка
в. картофена яхния със зелечуци - 6т, 2 кубчета свински бут(около 50гр) -1т, кисели краставички, 2 филии хляб вита -3т
хрускане- 1 шепа пръчици - 1т, шок.бонбон -1т, 10 бирени фъстъка - 2т, хапка медена питка -0,5т
Общо 18,5т
Фъстъците и бонбона бяха, за да поизям спестените точки. Изпитата вода е около 2литра. Движението не е кой знае колко-до градината, до работа и после обратно. Кафетата са 2бр, но без захар и сметана. Чая е с подсладител.
Между другото установих че медена питка от 40гр е само 3т. Поне тази, която купих на дъщеря си.
Ще пиша менюто за цялата следваща седмица, ако има нещо да ме корегирате!

# 171
bva ти каза да коригираме и аз веднага се включвам  Crazy  Като чета така обобщено менюто ти, не смяташ ли, че имаш много "хрускане". Пробвай да го ограничиш или си наложи в 10 и в 14-15h да хапваш сурови ядки или сушени плодове за около 1т. всяко подхапване, колкото да не озверееш на обяд и вечеря. Закуската- с тези плодове???? По добре хапвай нещо, което да засилва метаболизма и да е по- засищащо Rolling Eyes /филия с крема сирене за 2,5т., яйце и препеченa филия за 3,5т..... идеи много според предпочитанията/ И забелязвам, че на едно ядене хапваш разнообразни неща. Пробвай да съчетаеш УУ с разделно хранене... и тогава ако няма ефект ще мислим пак. Ти пиши менютата и ще се опитваме да помагаме. Знам колко е гадно когато искаш да влезеш в по- малък размер за празниците и да се чувстваш по- добре. Свалените килограми за всяка жена, дори и да не са много са стимул и ни карат да се чувстваме удовлетворени от това, че правим нещо за себе си. С каквото мога ще помагам и стискам палци да мръднеш кантара..... както и аз, че и аз съм замръзнала на 54  #2gunfire

# 172
Аз миналата /уу/ седмица завърших с + 20т  Embarassed. До сега никога не съм  била с толкова много точки отгоре. Имам 500-600г минус, което е странно, защото аз толкова по принцип си имам всяка седмица. Тази седмица съм решила да съм стриктна, т.е. да няма вино, въпреки че на 6ти ще ми е малко трудно.

Bva не знам защо не мърдаш, но не се отчайвай, ще мръдне кантара със сигурност. Колкото до менюто ти, съгласна съм с Тоничка, според мен това са много плодове, по добре яж нещо точково за закуска. Овесени ядки, или  филия /филии за мен, защото на мен една филия вита не ми е достатъчна/. Аз хич не обичам да закусвам, и също пропускам понякога, но гледам да не го правя, защото вероятността да преям е многократно по-голяма. Аз вкарвам повече плодове само когато не съм ползвала ситост иначе не прекалявам, ям си овесените ядки с банан /половин или 1 зависи колко сладко ми се яде/, да кажем веднъж на 3 дена, и от време на време по някоя ябълка, киви или мандарина.  Аз прекалявам с хляба и сирената  Embarassed

И аз мисля, че сурови ядки за дояждане на точки е най-добре. Въпреки че на мен не ми се е налагало да дояждам от отдавна!

# 173
Момичета, тези неща с хрускането ги изядах, т.к. щях да остана с 14т и с 10 спестени за седмицата. Ами добре, ще огранича плодовете, но тогава ще се вдинат точките..... Ето вчерашното ми меню=
з. брускети -7т
о. солети-4т
в. пиле, бяло месо-3т, картофи -1т(остатъка от яхнията) и мазнина-1т, кашкавал-2т, царевица-1т, шок.бонобон -1т
Общо 20т
Освен това съм изяла 2 поротокалаи 3-4 манадарини, отново.
Така като си пише менюто пред вас , а не само в тефтера си виждам сама грешките. Сякаш поглеждам през вашите очи.  Вечер ям много и то разнообразни неща. Ще гледам да корегирам и това. Но обядвам към 1 и до 8 вечерта изгладнявам много. Днес закусих по-стабилно и ще гладам да обядвам по- късно.
Снощи ММ ме пита-а бе ти на диета ли си, защото гледам че ядеш от всичко(вижте вечерята ми, ми то наистина има от всичко). Значи просто не правя нещата както трябва.

# 174
  bva точно това е което най ми се набива на очи в твоето меню и това аз гледам да избягвам- разнообразното хранене. А ти сама казваш, че ще увеличиш точките ако намалиш плодовете. Така е редно, за да не излизаш минус и да се налага да наваксваш с бонбони, фъстъци, медени питки и т.н.  Wink
   Аз спазвам всичко това, което ти предлагам, но това не значи че свалям  Laughing Свалях равномерно през първите 4-5 месеца, но сега когато тялото ми си хареса тези 54 и край. А и вече свикна с режима, а аз толкова изчистено гледам да го правя, че сега каквото и да променя вече на организма ми му се струва като шок и ме подлага на запасяващ режим. Моята логика да не мърдам вече близо 2 месеца е тази. На теб мисля, че мога да помогна, но на себе си не знам какво да наложа вече  Laughing
  Успех мила и не се отказвай. Един път отцепят ли тези 70 мисля, че после ще ти е по- леко

# 175
Tonichka за първа седмица ми се случва така да спестя. Обикновенно се изкушавам от нещо и в едни то дните ревишавам точките и  после цяла седмица се  тремя да ги оправя. Много ми е трудно на работа. И в едни момент се оказва, че цял ден гладувам и после се налапвам като пуйка.
Ти пробвала ли си да починеш от режима към седмица и после пак да почеш. Имам впредвид да не броиш точки 1 седмица. Или просто трябва нещо да промениш, да изкараш организма от от отзи унес, да го стреснеш малко. Що не пробваш безвъгрехидратния режим за малко. Аз съм му много навита, ама пък 24дни няма да изкарам. НО ако все така не свалям след НГ ще мина на него.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 13:02 от bva

# 176
Вегетарианка съм и на безвъглехидратна диета ако мина не остана какво да ям  Laughing Не смея да почина една седмица, за да не кача, но пък може да пробвам да ям с 4т. повече / режима на задържане/ и пак да мина на 17т  Peace Ще изкарам и този цикъл до Понеделник и после може да пробвам една седмица на 21т. Идея  Hug

Правила съм си един тест за храните. Излезе, че по- лесно усвоявам въглехидратите и като се замислих киселото мляко, сиренето, яйцата- с тях задържам, но не свалям

# 177
Tonichka ами добре де като те е страх да починеш, то тогава какво ще стане като се върнеш към нормалното хранене!!!! Аз съм много лакома, Днес не мога да се спра. А като си помисля че идва уйкенда с изкушенията и стоенето вкъщи.............

# 178
Хайде пак се завръщам при вас за едно известно време.  Hug
Дневните ми точки са 19.
До момента съм на спагети с дом сос - 4т за спагетите и 2 за мазнината, един портокал и няколко домата.
Сега мисля да си направя циганска баница със зехтин, но не зная точките на зехтина, дали бихте ми помогнали?  baby_neutral

# 179
Здравей Ена, ами ние май всички тук пишем го пишем 1т за супена лъжица зехтина, но не препълнена защото повече отива към 2, поне аз така го смятам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт