Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 61 246
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здарвейте момичета, ние сме в Бг от една седмица, и от вчера аз съм сама с бебето... вечер се гътам в 9 сутрин ставам в 6+.....
искам само да кажа , че да се спазва УУ в България си е чисто геройство, особено сега плодовете и зеленчуците за страшна мъка (все още), в рибния магазим скумрия и няк'ва блатна, другото е замразено, и много кремвирш много нещо  Grinning ... добре, че вече има обезмаслено сиренце и мляко (Култура) и Вита хляб....
не съм писала точки от седмица, защото още не сме си установили рутина и е много трудно, но постоянно получавам коментари колко съм свалила, та това ме мотивира да не ям като говедо..... кантар тука нЕмам засега, но влизам в дрехи дето ги бях отписала завинаги, от понеделник ще почна да броя, че до лято останаха април и май дано да махна дотогава 6-7 кг...
поздрави
п.с. днеска правим парник (малко късно, но аз не чуя петлите тъй или иначе), и градината ни е пълна с нарциси и зумб*ли, няма такава красота...

# 556
Здравейте на всички!
напоследък нямам много време  да ви чета и да броя точки.Бях болна от грип и всичко , което се беше насъбрало ми дойде сега наведнъж.Килцата са между 60 и 61.
Много съм се запалила по елдата.Прочетох, че е много полезна за разширени вени.Мен ме е страх, защото майка ми има.Ходя редовно на прегледи и засега всичко е наред, но искам профилактично чрез плуване, спорт и хранене да избегна такова заболяване .
Имам 2 варианта-
сладка -с мед, банан и прясно смляно сусамово и ленено семе
солена - със  задушени зеленчуции, сирене, зехтин.
Днес сутринта смлях 40гр. небелен сусам- в блендера и после го смесих с 20 гр. мед. Щях да го мажа на филийка, но като започнах и го изядох така, само с едно кафе .Насища много..Сега отивам в кухнята да приготвя зеленчуци и риба за печене.
Пожелавам ви приятен уикенд и много минусчета до втръсване

# 557
здравеите аз съм нова тук заинтригувах се от тази диета,само че незнам как да си изчисля точките затова ще си пусна мерките и моля някои да ми изчисли точките за деня.Ето и моите мерки-64кг.164см.77см.талия 102см.ханш.Искам да достигна желани 54кг.Моля помогнете

# 558
Do_ci здравей, на първата страничка пише как да си изчилсиш точките. Ако имаш проблем пиши на килко си години и колко се движиш, защото се взима предвид. Талията и ханша не играят роля за точките, но са сигурен признак, че сваляш мазнинки когаато намаляват Simple Smile

# 559
Еххххоооооо, още не мога да броя , и я карам малко горе долу, но успявам да се намъкна в дрхе дето ги бях отписала от няколко годинки.... и аз загризквам ленено семе и елда, но без много много да ги обработвам, дано бебето да проходи скоро , че съм сигурна ще ми стопи мартинките... поздрави на всички

# 560
  Точици, лятото наближава ( по нищо не личи от снеговалежа на вън), но ей сега ще пекне слънчице, ще замирише на море, на плаж. Давайте да се завръщаме. На мен ми е трудно самичка. Не съм точкувала вече..... не си спомням от кога. Но не съм качила... или да съм качила 0,500-700кг. Не мога да отчета с точност, защото съм в МЦ. Но е факт, че се спуках от ядене и то какво ли не и килограмите ми се запазиха. Изумена съм от УУ и вече съм убедена, че е единствения режим, които наистина действа.
  Аз започвам утре, дано не ми мине котка път 
Peace

# 561
мили точици, аз не сьм писала отдавна, защото имам много на главата си.... на 21 ми са 2та дьржавни писмени изпита и уча много, ходя на работа.... точкувам, но с повече точки т.е. задьржам... нямам време просто и не броя. Но сьм си 54 кг.

Днес ми МНОООООООООООООООООООГО важен ден Shocked. Моля за добри мисли и палцостис, много ще сьм ви благодарна. Като това свьрши ще имам 1 от 5 строежа на главата си по-малко и може и да намеря време и стимул за броене.

Единственото за което се радвам като тоничка е, че не сьм качила нищо и сьм супер хепи.

Прегрьдки и до скоро..... Hug Hug Hug

# 562
Момичета от днес пак съм тук  Peace  bouquet

# 563
Ок тогава и аз пристигам, не съм качила хич, и духът е още висок... само нямам много време за писане, лек активизейшън  месец и нещо преди моренце

# 564
 От кога ви чакам  Hug
  Аз съм се заканила от няколко дни, но едва днес успях да се вместя в моите 17т. Предните дни се въртях около 21-22т.
  От Сряда съм на нова работа, нови колеги.... за моя 4г. стаж не съм сменяла екип и съм доста притеснена, може и да успявам все повече да влизам в точките си  Mr. Green
  Хубава седмица и успех с новото начало

# 565
момичета и аз сьм с вас, но няма да броя точки за слабеене, а за поддьржане. За сега си запазвам 54 кг. Много ми е стреснато Simple Smile в момента, а тегленето ме стресира допьлнително. Тьй като мисльта за това дали сьм отслабнала, колко сьм отслабнала, защо толкова и т.н. ме натоварва допьлнително, освен това в момента нося 34 размер и смятам да си остана на него, най-много сьс спорт да се стегна малко след трудните периоди които ми предстоят. Но ще ви чета редовно и ще помагам кьдето мога.

Само ви моля за два палцостиса Praynig...МНОГО Е ВАЖНО. Моля за по една добра мисьл на тези дни: на 21.май и на 30&31. май. Още от сега ми е притеснено... Rolling Eyes ooooh! Praynig Praynig Praynig

Hug Hug

# 566
Хей сладуранки, кьде сте?  Shocked Rolling Eyes
Аз отново навлизам в режима.  Peace
Вече измина пьрвата успешна седмица и сьм с 600гр надолу...  Party Party
Реших че стрес, нестрес за лятото и най-вече заради Уни-Бала ми трябва най-накрая да приключа и да вляза в желаните летни форми.  Peace Та вече сьм 53,9кг  Peace за което сьм сууууупер хепи... И не само на килца сьм свалила, ами и по няколко милиметра от бедра, дупе и шкемб. Laughing

Хайде пак заедно!!!! Hug Hug Hug

# 567
Здравейте, мисля и аз да се включа във вашите редици. Като гледам май темичката не върви много, но се записвам, че да не я търся всеки път.
Аз преди 4 години бях известно време на УУ и бях доста доволна от резултатите. Понеже наскоро родих и мисля, че режима ще е добър за кърмачки. По този повод искам да попитам тези 10 точки, които се добавят за кърмачки от немската програма ли е взаимствано?
По принцип всеки казва, че по време на кърмене не трябва да се пази диета, но мисля, че с точките ще успея поне да се храня с по-нормални храни, а не да се тъпча със сладко, което хич не е здравословно и за кърмачки и ще наблегна на спорта разбира се, макар че с две деца (едното във фаза на тръшкане, а другото малко кърмаче) няма да е много лесна организацията.
Признавам, че не съм изчела цялата тема, а само инфото на първа страница, което е много добре направено, за което благодаря на weightie  bouquet

# 568
здравей Петка и добре дошла. Hug Hug Hug
Да цялата WW програма базира вьрху немския вариант >Флекс пойнтс<.
Да трябва да добавяш по 10 т. на ден заради кьрменето, но това е напьлно логично. Пожелавам ти успех и много минуси. Hug Hug
Ще разкажеш ли колко свали последния пьт с УУ и колко време ги задьржа и как и т.н. Това ще бьде смятам доста интересно за момичетата (като се завьрнат - в което се надявам Rolling Eyes #2gunfire, след като побутнах темичката). Колко кг имаш да бориш?

Много поздрави  Hug Hug

# 569
  Аз съм си тук, наминавам честичко. Не точкувам стриктно, но все още задържам килограмите с надеждата скоро да започна съвсем стриктно да броя. Но да си призная без вас е по- трудно

Общи условия

Активация на акаунт