Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 60 261
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Аз сьм отново с вас! хайде да започваме борбата с последните килца, че лято идва!!! Hug Hug Hug Peace

# 571
Дами, привет! babydust7
Редиците ни май са оредели, но поздравления на продължаващите режима!  bouquet
Аз търсех решение на проблема с постоянното ми истерично налитане на храната в стил "като не видяла". Та открих някакви капки на Бах. В момента им изпробвам границите и не смятам точки, но когато отново се включа в уейтуочърските редици смятам, че няма да съм час по час плачеща как съм изяла хладилника. Наминах да видя как върви темичката ни и щом се почувствам готова ще се присъединя пак към отбора. Засега само ви подкрепям морално  coolcool  и ви желая ви много минуси и слънчево настроение!   Nature Sun With Face  Stuck Out Tongue Winking Eye balloon 

# 572
  Хайде Уочъркиииии, да почваме, че лятото ни притиска Wink

# 573
Момичета аз съм с вас в борбата с последните две кила, макар че си купих вече рокля за бала "еска" и ме е страх да не ми стане голяма....

# 574
ммда
почна се
дойде ми музата
 smile3508
въх weightie какво по-хубаво от лекинко свободна рокличка  smile3509

# 575
Здравейте, още сме БГ-та, просто няма време за писане , обаче имам страхотна Еко- градина, и ред други страхотни занимания, не успявам за броя точки изобщо, може би Англия ми оставаше повече свободно, така че до на есен  Grinning ,  лятото във Варна
поздрави на всички

# 576
Момичета здравейте,
включвам се най-после и аз, че само ви чета и се скатавам с отчетите.А трябва, че килцата почнаха бавно да пълзят нагоре.Кой каквото и да го нарича- режим, диета, начин на хранене - аз му викам присъда до живот.Малко да му отпусна края и ето ги 2 кг. нагоре. Mr. GreenПодозирах, че това с вегетартианството няма да е много леко, но се оказва, че откакто не ям месо все гладна си ходя, не мога да се почуствувам сита и затова пак се връщам на смесено хранене, като ще наблягам на пилешкото и рибата.
Вие променихте ли нещо в менюто си заради Еш.К. ? Аз не гледам телевизия и само рядко слушам радио, но се уплаших и не ям салати, само зеленчуци на пара. newsm78
weightie
това за балната рокля не го разбрах...да не е ескаДА, тогава супер, даже и да е широчка.
Най-важното , че си свършила със следването , пожелавам ти успех. Hug Hug Hug
Дрехите от висок клас правят наистина фигурата по-слаба.Звучи може би странно , но се уверих в това преди година , при 70 кг. Единствените дрехи, които добре ми стояха бяха от Хуго Босс нагоре .
Сега при 62кг. даже и от H&M не ми стоят зле, но са ми прекалено младежки , затова като сваля 2-3 кг. планувам набег до Metzingen .За пояснение- там има маркови дрехи на 30-40% по-евтини от тези в магазина.Заслужава си едно ходене в годината за пълно обновяване на гардероба.
Точици , много се радвам когато пишете и се затъжавм за вас , като ви няма дълго време.
Tonichka, липсват ми  твоите редовни включвания, подозирам хубава причина - нали писа , че с любимия ще заживеете заедно. Grinning
Успешна седмица на всички!

# 577
  liana_2 точно така, събрахме се с приятеля ми под един покрив и наистина ми стана по- трудно спазването на режима. Особено събота и неделя... като например тази вечер... ще правя тепърва пица, а вече имам погълнати 16т., тоест и днес го пиша извън УУ. Смятам да хапна едно малко парче пица, но пак ще мина позволените ми 17. Но иначе миналата седмица мога да се похваля със 0,3-400гр. свалени и така се чувствам. Сега съм 56,300. Иска ми се поне 54 да докарам, а най- голямото ми желание е 52-3, но много ми е трудно под 54, тъй че и на тях ще съм доволна Simple Smile))

weightie, amily  Hug

Да си пожелаем УСПЕХ и да се хващаме сериозно на хорото  ( без вас е труднооооо )

# 578
Здравейте милички, Hug Hug Hug

балната рокля е коктейлна, затова не става да е широка. без Призрамки е и модела е такьв, че точно така както е сега трябва да си седи.  Peace Crazy
Не не е на ескада. Аз се отказах от това да сьм роб на марки и имена. На "апарт" е пак е мнооого качествена, те са специалисти вьв вечерните облекла. Отказах се да се напьвам за маркови дрехи, особено като сьм на принципа че собствен стил е и леко винтидж. Освен това ако взимам голяма заплата 5-6 хил евро i vsi4ko mi e nared (Sobstven dom, spesteni pari za obrazovanei na decata), да...ама на това положение v momenta има по-важни неща. При оглед на факта че на 26.06 се местим най-накрая в мечтаната ни кьща, а там си е направо груб строеж... Всяко нещо си иска пари и сега нямаме дето се вика за парно система и ... такива неща са ми по-важни. Ама се радвам. Самички в нашата си кьща, с голяма сльнчева градина с лично моя си баня (дето е само още фантазия де). Аз като в ляза в стаята си знам кьде koe ще е само. Наще идват на 14.07 за бала... И като влязат в кьщата ще се хванат за главата. Ама ние всичко сьборихме, искахме да си я направим по наш си вкус и сега... Hа палатка. Ама всичко ще се оправи.
Аз завьршвам на 14.07... На 6.07 и 08.07 имам 3 дьржавни устни и тогава вече е края... И после постепенно...на работа, след работа на строежа и така... докато.. незнам. Докато най-накрая някой ден всичко е готово...

Хайде сега по темата.

Милички ще успеем.
Ще се вталим трайно и красиво. Аз си свалям. По малко и нередовно но килата сигурно вьрвят надолу. Не си и правя стрес... Хапвам си често над точките и за това и не се ядосвам че не сьм се сьбудила слаба, красива и свалила за една нощ десет кила:-)  Shocked Mr. Green Ама си вьрви добре... Доволна сьм. Peace

За месото, без месо немогааа... Ама и без вьглени сьщо... Twisted Evil Искам всяко нещо в живота да ми доставя удоволствие, затова и не сьм навита на някакви резки отказвания от определени групи храни, които са ми вкуснички и ме правят щастлива. Thinking Stop

Аз сьм с вас, макар и в момента доста заета с работа, учене, местене и строеж, но ще ви чета и даже и ще пиша Simple SmileSimple Smile  Laughing

Гушкам ви всички! Hug Hug Hug

# 579
Дами, добрЮтро!!!  bowuu
Рано пиле... рано закусва... в 6 ч.  chef
По същество: една точка стига ли за кило нектарини? много бичам Crazy

Отчасти по същество:
В неделя бях на градинско гости - похапнах сладко-сладко /10т/, че и 2 парчета сладкиш за капак /10т/. Е това присъда ли е, кажете ми? liana_2, много ми е зловеща тая дума за туй глезанстване  Hug
Вечерта му ударихме една хубава разходка, после правих малко каланетика на Синди - и кфо? Дойдоха си на място точките. Crazy Flutter
Tonichka, мила, да живеете в сговор и любов, а с режимстването - колко да ти е трудно като гледам как напредваш.   bouquet

Не по същество:
weightie и аз съм на твоето мнение - домът е най-важен и да ти е хубаво като се прибереш. А дрехите са парцалак, утре се сменя модата и заминават в кофата. Иначе като си надвие над масрафа човек - да си купи и маркови, ама е достатъчно да изглеждаме красиви /пък ако някой добър мъж прецени, че може да отдели за нас и повече - нЕма да го върнеме па. Mr. Green/. Но...
още по-важно е да завършиш успешно, а роклята - все ш измислиш как да я нагодиш. по-добре широка - ако се свлече - ш те запомнят на бала като "оназ хубавица с готината... рокля" Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Пожелавам ви слънчево настроение в този страхотен летен ден! Hug  bouquet

# 580
amily разсмя ме... Ако се свлече роклята... Сега ще ме е страх на бала. Обаче аз не смятам, че до един месец ще сваля толкова много. При положение че свалям последните килца, те са най-бавни и трудни, а и имам тук таме издьнки Simple SmileСмятам че до тогава най-много още кило и това едва ли ще се отрази на роклята. Ще видим. В краен случай на шивач.Edna tochka e napulno dostatachna za nektarinite...  Peace

А за дрехите. Зависи за какво и какви. Сега ако е костюм за работа или нещо официално и ако има бюджет, макар че сега с кьщата малко трудно, да. Whistling Praynig

По темата:
Много режимна без да искам. Даже имам да наваксвам точки, ама то от стрес вечер не ми остава време да ям или немога да се нахраня както трябва... Ще  видим...  Wink

Тоничка: приятно сьжителство с любимия. Ще има и трудни и весели моменти, но като цяло е едно от най прекрасните неща да живееш с човека когото обичаш... Hug Heart Eyes

Минуси ви желая на всички и гушки! Hug Hug Hug

# 581
Здравейте момичета, много се радвам че се поразмърда темичката. Аз да си кажа, много ме мързи да броя точки. А много ми се иска още няколко килца надолу, може и да почна да броя защото напоследък задържам кг, иначе последните няколко месеца вървеше надолу и без да броя, бавно но аз бързо не искам, кожата си пазя, а съм предразположена към стрии, просто без да прекалявам и така:). Аз свалих мнооого кг с УУ и бая без да броя просто ям както когато броя (бях 76 когато започнах сега съм 59, но определено си има още бая сланинки), но напоследък нещо бая си похапвам Simple Smile

За месото исках да кажа, че на мен месо почти никога не ми се яде, приятеля ми не яде месо и аз само за мен да си готвя няма как да стане. Та е много трудно да ядеш разнообразно като няма месо. Един ден сме на леща другия на спагети, после грах и така Simple Smile Аз си усещам, че не ям достатъчно белтъчини, яйца ми се ядат веднъж на три седмици...гледам да хапвам ядки, но си ям предимно хляб, сирене, краставици и домати : ooooh! Та според мен е много по-добре да се яде месо, или поне риба, аз риба обичам но вкъщи не готвя защото много се омирисва. Иначе моят и той се е побъркал за тия зеленчуци, ама аз някак си не мога да си представя да не ям краставици например.

Та пиша само за отчет и да знаете че съм си тук, успех Simple Smile

# 582
всичко хапвам аз.. Rolling Eyes

dariah за краставиците заради вируса ли? Аз вирус не вирус нито салати спрях да ям нито нищо. В крайна сметка казаха че хивотоопасността е при хронично болните и хората с силно ськрушена имунна система. Тьй като аз се чувствам здрава, а и сьм (Предполагам) реших да не се давама на паниката. Макар че в стола откокто казаха за краставиците няма нито една прясна салата и мн ме дразни това, затова на обяд ям само една малка порция паста с варени зеленчуци и една малка супа (морковена, аспержена, картофена или гьбена...каквато има вегетарянска).... Wink

Утре ми е ден за теглене, ще докладвам. #Crazy Whistling

# 583
ехо елегантни... Кьде сте? Thinking
Аз ми...теглих се -100гр.  PeaceДоволна сьм.  PeaceВажното е че е надолу не нагоре. Хапнах в сряда вечер малко кьсничко и то една салата-паста с сушени домати: мноооого солени, много.... И източвам, ама минуса си е минус. Сега ще си го нанеса, че му се радвам много. Незнам кога последно бях толкова килограми. Усещането да си слаб (не кльощав) е невероятно... Чувствам се много различно, уверено, прекрасно...Харесвам се... Аххх...айде стига сьм хвьрчала из облаците!
Почвам пак с меннютата: Peace
четвьртьк-пьрви ден от седмичния цикьл:
з: Препеяена фил. пьлн. хляб (1,5) с масло (1) и мармалад (0т.): 2,5т.
о: в стола: Крем-Супа от чушки (1,5), салата от шпаргели (аспержи май са на БГ), сирене, маслинки малко,моркови и грах и паста (много интерсна салата): 3,5т общо: 5,0т за десерт раздаваха пьлнозьрнест грис пудинг (3т): за  обяда става (8,0т)
в: пиле на грил 3т - салата от домати и краставици 1,5т (за зехтина): 4,5т
гризкане: второ кафе с мляко (1,5), ядки (1,0), шоколад 2 блокчета (1,0): 3,5т
Общо за деня: 18,5т от 18: 0,5 сьм отгоре, ще изравнявам тези дни Wink

Гуш от мен... Hug Hug Hug

# 584
  • По света и У нас
Здравейте, момичета Hug Приемате ли нови попълнения сред вашите редици?
Значи аз съм на 21г., тежа 53 кг., целта ми е 57-58кг. Бях на Дюкан, с който свалих до 53 кг., но адски бързо си възвърнах теглото, че и отгоре щом минах в 4-та фаза. Сега се надявам поне излишните 5 кг. да сваля. Изчислявах си точките според описаното в първа страничка и си изяислих 19т.
От утре започвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт