Уейт Уотчърс (УУ) : Тема №4

• 61 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Аз все съм си на -1,5 -2кг. Разбираемо е, че не свалям, и точките ми не бяха в ред. Но хубавата новина е, че и не качих. Та така, днес стартира новата кантарена седмица. Дано да съм изрядна. Simple Smile

# 496
no leaf clover Честито!   bouquet Много е стимулиращ резултата.
Аз съм сърдита на глупавия кантар, защото показва небивалици, но на см резултата и усещането е страхотно, аз също броя и спортувам много усилено. Понякога кантара не трябва да ни бъде мерилник на резултата, може да задържаме вода или нещо друго..   chef

# 497
Лалу, аз имам мнооооого много кг в излишък,така искам да напъна на спорт , но просто невъзможно ... затова само гледам да съм максимум активна във всекидневните дела и документи Simple Smile
соевото мляко как да го смятаме, сигурно е писано, ама аз така мързеливичката...
п.с. теглила съм се и при двете мерения на диджи кантара, нема лъжа нема измама Wink

# 498
Здравейте,Уотчърки!Приемате ли нови попълнения?
Положението ми е сложно.....през последните 10 години съм свалила и качила 20 кила поне 3 пъти.......писна ми вече! #Cussing out Търся дълготраен режим,който да ме приучи да контролирам количествата и да не ме лишава от никоя хранителна група!
Двадесетте кила съм ги качила от Август насам.. #2gunfire та се надявам да ги сваля с ваша помощ!
Случайно попаднах на режима вчера и много ми хареса!Реших да започна изчетох бпърва страница и си извадих точките,днес вече броя!
Още съм доста неориентирана,но като попрочета още малко ще се оправя!
Имам 1 въпрос: как мога да си объркам точките това не ми стана ясно?Демек да не би да ям по-малко точки,или повече?Или пък да са неправилно сметнати?
А като спортувам,прибавям съответните точки,така ли?
И за формулата тази наклонена черта ( / ) от първа страница значи делене,нали?Не умножаване.... Embarassed
Извинявам се за тъпите въпроси,но ме е страх да не сбъркам някъде!
Желая ви много минусчета и добро настроение!

# 499

Имам 1 въпрос: как мога да си объркам точките това не ми стана ясно?Демек да не би да ям по-малко точки,или повече?Или пък да са неправилно сметнати?
А като спортувам,прибавям съответните точки,така ли?
И за формулата тази наклонена черта ( / ) от първа страница значи делене,нали?Yes!Не умножаване.... Embarassed

Здравей ДoКo,добре дошла! Hug
Мисля, че няма голяма опасност да си сбъркала при определянето на точките, просто напиши какво и как си изчислила и момичетата ще кажат дали е ОК.Точките от спорт не е задължително да се прибавят.Аз си ги държа като резерва, ако много му отпусна края, да не се стресирам.Успех и ако искаш пиши за точките!

no leaf clover  супер....поздравления. Hug Hug Hug
Виж ако искаш тук , http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563834.405 има страхотни идеи за спорт в къщи!

От 2 дни съм болна от грип, което го дължа на мъжа ми Mr. Green, че го донесе в къщи и то точно като правих 10 дневна почивка от Цинк и Магнезий таблетките, които иначе си ги вземам редовно и от месеци не съм била болна.Много ме е яд, че така стана.Сега ме болят главата, гърлото, носа.Много по-леки симптоми от ММ, той беше на легло.Пия чай с мед и ям доста, хич не ми се броят точки.В понеделник отивам на лекар, че ме боли много силно левият синус.Правя си промивки с морска сол и синусът  се пооправи,но не искам да  рискувам, защото инфекциите в тази област могат да отидат директно до мозъка.
На всички лека вечер и много минусчета! Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 21:02 от liana_2

# 500
ДoКo Привет и от мен, много минуси   bouquet
no leaf clover Аз също имам много за сваляне, и при първото ми точкуване почти преди година също не спортувах, но въпреки това имаше резултат.

Момичета, момичетаа.. днес съм пълна излагация поне 2-3 точки отгоре, заради шоколад, сладолед.. все изкушения. Надявам се да не се отпускам пак така  Naughty

# 501
Здравейте сладурани Hug
днес имах кантар дей, който не отчитам тъй като снощи бяхме на извънредно гости (през седмицата не ходя на гости по принцип) и домакините ядат изключително солено.... Имаше за предястие солена рибка(която си беше нормално солена и адски вкусна) и за вечеря телшки пържоли с червено винено зеле...малеее тези пържолки толкова сол бяха видяли...иначе беше супер вкусно. Та от киселото зеле и многото сол тази сутрин 55кг. Но тъй като аз кг ги гледам само ей тъй, сантиметъра не показа никакво отклонение на горе. Даже имаше на бедрото малко на долу, но все още е незначително за отбелязване.

Аз постя. Но по мой си начин. От вчера не ям сладко. Само захар с кафето по правилото 3х3. Иначе нищо сладко или шоколадово. Позволявам си само мед и мармалад без захар. И таак до великден. не го правя по религиозни причини, а просто така да се каже под социален предтекст. Искам да докажа на себе си, че мога да се откажа от нещо, което употребявам ежедневно, което е толкова нормално за нашия живот, нещо което за други не е ежедневно удоволствие. И да докажа на себе си че мога временно да се откажа от него. не че ям много сладко от както съм на УУ, но се усеща липсата да ви кажа. И то много. Днес ми беше доста криво на работа, ама 40 дена не са много, не е вечно.

DoKo добре дошла и многоминуси Hug.

Лиана Hug Hug Ей , да оздравяваш! Много чай с лимон, витамин ц  и на топло вкъщи.

Лалу е хайде сега, 2-3 точки. Утре ще ги изравниш или сега в хубавото време през уйкенда ще направиш 1-2 разходки и готово. Hug

no leaf clover , флауър, тоничка
Hug

Къде са пеги, силвето и другите?

Приятна петъчна вечер от мен  Hug

# 502
Благодаря ви за посрещането и пожеланията!
Май имам някоя точка в повече,но като за първи ден бива... Grinning
Няколко дни ще си пиша менюто,та ако греша да има кой да ме поправи!
З:1/2 ананас,кафе с малко мляко(около 2-3с.л. да му смятам ли точки?,без захар е)
О: 1 баничка-смятам я 3т.
2 чаши мляко-5 т.
Сл.з:4 сушени кайсии+1 орех-1.5т.
В:макарони 3т.
сос от гъби с зехтин 1т.
Салатка от рукола с зехтин 1т.
1 бисквита,която я изчислих на 2.5т.
Имаше и още нещо,но вече не помня.. Mr. Green
Полагаемите ми точки са 21!Трябва ли да огранича мазнините?

# 503
З:1/2 ананас,кафе с малко мляко(около 2-3с.л. да му смятам ли точки?,без захар е) По принцип не се смята, но пък се изравнява с някоя така или иначе пропусната точица, тъй че аз слагам на второто кафе за деня 0,5т. Първото не си го смятам.
О: 1 баничка-смятам я 3т. Баничка? Каква баничка? От закусвалня? Тогава минимум 7т!
2 чаши мляко-5 т. Колко процента? Мисля че 2 чаши 1,5% са 4т. Пак ще проверя като кажеш процента на масленост.
Сл.з:4 сушени кайсии+1 орех-1.5т.
В:макарони 3т. Ако са до ситост, 4т. Всички въглехидрати от фактор ситост имат по 4т!!!
сос от гъби с зехтин 1т. (ок)
Салатка от рукола с зехтин 1т.
1 бисквита,която я изчислих на 2.5т.
Имаше и още нещо,но вече не помня.. Mr. Green
Полагаемите ми точки са 21!Трябва ли да огранича мазнините? ???? Колко да ги ограничиш? Ти имаш 2т мазнини, това е минимума. Мазнините са жизнено важни. Минимума според фитформулите е 1-2т. Ограничи баничките т.е. тестените по-добре, мазнините не ги пипай.

Мойта вода от соленото ядене се източва. Днес източени 500гр. Макар че снощи вечерях в 20:45, което за мен е ужассссно късно при положение че заспах в 22:00....

# 504
Z- соево мляко -200мл?, шредедуит- 3, малко ядки-2

О- домашна лутеница (0 мазнина, аз я правих с 1 ч.л. захар няма да смятам нищо), 3 филийки пълнозърнест хляб-4, яйца-3, халоми-2
16- две ленти шоколад-4
В- плодове (круши ябълки 1банан)
18/19
поздрави
лиана2 мерси за линка, колко би ти помогнал чай от шипка(но бран,не купен) с лимон, казват, че в шепа шипки има вит Це колкото кило лимони
ДоКо здрасти
Лалу,  просто много ме радваш с тоя дзверски спорт
цветенце, здрасти и чао
уейти, как да смятам соевото мляко?

# 505
мисля че соево мляко една чаша (200-250 мл.) има 1,5т. Най добре виж на опаковката и сметни по формулата в таблиците.

# 506
Уейти мерси за анализа!Изясняват ми се нещата,днес ще съм по-внимателна.Млякото всъщност беше Лате Макиато с подсладител,предполагам че е с пълномаслено.Баничката беше една миниатюрна Виетнамска Люмпия с малко пилешко във вид на пуричка,но пържена.Просто бях в движение и умирах от глад,затова ми се стори по-удачно от друга много тестяна закуска.
Не се тегля,но се чувствал вталена и ми е леко!
Забравила съм да дам инфо за себе си:
На 29 години съм,висока 160см,тежа 90.7кг. Нямам особено движение,но когато посваля малко,ще тръгна на фитнес.Сега ми тежи и се задъхвам.Миналата година тежах 70 и се движех с лекота.... #Cussing out
Благодаря ви сърдечно за оказаната помощ и посрещането!
Желая ви приятен ден!

# 507
Момичета съвсем набързо да споделя, че хапвам бананов сладолед за 0т. (замразени банан и ябълка, пасирани и отгоре с канела)  Hug

# 508
Момичета съвсем набързо да споделя, че хапвам бананов сладолед за 0т. (замразени банан и ябълка, пасирани и отгоре с канела)  Hug

страхотна идея! Сигурно и банан и горски плодове ще станат? Thinking Имам вкъщи една торба, ще пробвам... Thinking

DoKo е щом такава малка баничка, може... Но мазнините не ги отказвай. Лате макиатото му слагам винаги 2т. като не му добавям захар, понеже от пълномасленото мляко си има доста млечен вкус. Но всеки по вкуса си.

Аз удържм фронта без сладко. Днес вече е по-добре, но пък закусих пълн. хляб с мед, да залъжа ламята...

Днес времето е страхотно тук, а аз седя вкъщи и оправям документите за финансовата декларация на мен и на ММ фирмата. Ужасна работа, хич не е подреден. В един кашон всички фактури, сметки и листчета... Кошмар от една седмица се занимавам с това. Но днес вече ще съм готова. Утре почивка и от понеделник се започва учене за държавните изпити. На 21 са ми писмените... Sad

# 509
  Точици, точици  Hug

Аз не точкувам от 5 дни, но и не прекалявам. Смятам от горе, от горе и гледам да не трупам много точки. Пред цикъл съм. Торбичките под очите и подутия корем сигнализират за задържаната вода и заобикалям кантара. Имам си малко грижи пък и ме гони една лакомия, не се оправдавам, но имах нужда да спра да мисля за известно време, че мога да кача от всяка хапка и да мисля. Ноооо стига ми толкова. Утре по- полека, от понеделник се завръщам.

Хубава Съботна вечер на всички, бъдете щастливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт