Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 301
  • 558
  •   1
Отговори
# 210
?
може ли да се мие в миялна?

И мен ме интересува някой пробвал ли е да я мие в миялната,дали може нещо да и стане(ясно,че става дума за тенджерата,не за капака) Thinking ?И още нещо - в моето описание нещо не ми стана ясно колко вода трябва да се сипе за уж самопочистване  Thinking ?

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 20:22 от enze

# 211
  • Мадрид / София
за самопочистването се слага около 3 пръста вода и течен сапун. А за миалната мисля, че става, нали е от стъкло като чашите примерно. Само да е сигурно, че някой друг съд няма да я спука примерно.

# 212
за самопочистването се слага около 3 пръста вода и течен сапун. А за миалната мисля, че става, нали е от стъкло като чашите примерно. Само да е сигурно, че някой друг съд няма да я спука примерно.
Благодаря ти много,Анжела  Hug !

# 213
  • Бургас
благодаря и аз за отговорите.   bouquet
и още нещо искам да питам. прегледах доста рецепти и ми направи впечатление, че за меса основно се ползва за бутчета, пържоли и ребърца. става ли също да се пекат парчета месо - примерно агнешко или свинско, нарязано като за готвене?

# 214
Гледам, че за чистене си говорите, моята тенджерка така я бях замърсила, че ме е срам да ви разказвам, но открих  Препарата, с главно П - на ДМ е, спрей с пяна, пръскаш, изчакваш и само забърсваш, и за фурни върши страхотна работа,  ето го на снимка
http://files.germany.ru/wwwthreads/files/22-14267104-DenkMitBackofenreiniger.jpg

# 215
  • Географският център на България-Габрово
Момичета намерих сиииииииииии.Намерих си стъклена долна част и то от България,а  не тенджера,както ме посъветва Ангелчето.И не е скъпа само за 20 лева.Имам си вече пълен комплект.

# 216
  • Мадрид / София
Браво момичета, справяте се отлично!
За месото като за готвене, би  трябвало да може, само че малко по-дълго да се пече. Аз което съм пекла са пържолки, но те не са дебели толкова.

# 217
  • Добрич
Момичета намерих сиииииииииии.Намерих си стъклена долна част и то от България,а  не тенджера,както ме посъветва Ангелчето.И не е скъпа само за 20 лева.Имам си вече пълен комплект.

dunia53, намери накъде сервиз/магазин/ за резервни части и аксесоари ли?

# 218
  • Географският център на България-Габрово

dunia53, намери накъде сервиз/магазин/ за резервни части и аксесоари ли?

От Мега шоп,обадих се попитах,обещаха да ми се обадят на следващият ден ,което и направиха.  Бяха много услужливи и благосклонни,та така,много съм им благодарна

# 219
?
може ли да се мие в миялна?

И мен ме интересува някой пробвал ли е да я мие в миялната,дали може нещо да и стане(ясно,че става дума за тенджерата,не за капака) Thinking ?И още нещо - в моето описание нещо не ми стана ясно колко вода трябва да се сипе за уж самопочистване  Thinking ?

Аз съм я мила 2-3 пъти в миялната;) Излиза като нова;)

Това с опцията за самопочистване не съм го пробвала.

# 220
  • София
Сменили са ми капачето.
Веднага направих гъбките...

# 221
  • Мадрид / София
 Party  bouquet

# 222
  • Бургас
да питам за приготвянето на 2 неща едновременно. кое на коя скара се слага - това, но което му трябва повече време на долната или на горната скара?

и още един въпрос - искам да си купя по-дълбока тавичка за печката. с какъв диаметър трябва да е? с двойно дъно или не?

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:48 от _az_

# 223
  • Мадрид / София
Диаметъра трябва да е 26см или малко по-малко. А тавичката ако е с двойно дъно от долу ще остава неизпечено, защото топлият въздух не може да циркулира.

# 224
  • Бургас
аз пак да си повторя питането за хартията за печене - може ли да се ползва? вярно, че е за печене, ама с тоя светещ реотан ми е малко притеснено да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт