SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
иииииииииииии аз чак сега видях как се е барнал Кас, сменил е беживият шлифер  bowuu
Този дали плющи като ангелски крилца на вятъра а  Whistling

# 571
Злате,

Понеже те Heart Eyes , реших да оспамя (пак), но да ти благодаря както подобава – цък.

# 572
Импалка, благодарско!  Hug
Еех, какъв беше убав га беше млад  Heart Eyes.

иииииииииииии аз чак сега видях как се е барнал Кас, сменил е беживият шлифер  bowuu
Същински шейпшлифер  Laughing.

Да ви питам - успяхте ли да изгледате клипчетата покрай еуфорията от снимките и дали ви се коментират?

# 573
Просто не можах да устоя на тез сини очи и най вече да не ги споделя с вас .... но вие вече ги познавате ....
(цъки за по голяма)

Малко Дженсън от преди няколко години, млад и все още ерген, но просто перфектен
и оЩе една

Да ви питам - успяхте ли да изгледате клипчетата покрай еуфорията от снимките и дали ви се коментират?

Аз ги изгледах на бързо и мисля, че точно в този епизод Дийн разбера за тайната на Самюел  .... знам че епизода свършва зле (за тях предполагам) .... Това е което съм чела ...

# 574
Успяхме. Коментира ни се. Откъде да започнем? Laughing
Аз само да кажа, че както завършва второто клипче със зареждането на пистолета, умирам от желание следващото кадро да как опукват дедото  Mr. Green

И да си кажа, че Кембълите са много очевидно зли, чак седя и се чудя къде е уловката Rolling Eyes

# 575
Аз само да кажа, че както завършва второто клипче със зареждането на пистолета, умирам от желание следващото кадро да как опукват дедото  Mr. Green
Ох, и аз така, ама не ми се вярва толкова лесно да се отървем от него. Ако не друго, поне да го прострелят, че да ми направят кефа  Twisted Evil. Това накрая дето зареди пищака Сам ли беше или Дийн? Гледах го този момент около 20 пъти и така и не ми стана ясно - проклети, потайни сценаристи  #Cussing out. Добре поне, че в показаните кадри Сам очевидно е на страната на Дийн срещу Кембълите. А защо Дийн иска да го пуснат алфа-вампа?
И ако Дийн сега е много омекнал и не може да опука дедото, да го остави на Сами, той няма да има никакви проблеми с това  Twisted Evil  Laughing Обичам да гледам как Сами пуца с някакво оръжие.

# 576
И ако Дийн сега е много омекнал и не може да опука дедото, да го остави на Сами, той няма да има никакви проблеми с това  Twisted Evil  Laughing
Joy Така като се замисли човек, Дийн може само да е доволен, че Сами е без душа напоследък - може да го ползва за всякакви мокри поръчки, само да му посочи  таргет hahaha

Не знам кой зареди пищака, ще ходя да преговарям, да видим дали ще видя нещо Laughing

# 577
А защо Дийн иска да го пуснат алфа-вампа?

Къде се разбира това newsm78 ?

# 578
  • # супернатурална #
Обичам да гледам как Сами пуца с някакво оръжие.

smile3521
A също и да влиза в тъмното хванал фенерче, ама не както ние го хващаме, а обратно (оф, не мога да обясня, ама ми е много секси), да забива нож или юмрук, да зарежда пушка. Фройд не е бил глупав Rolling Eyes
А ако на Дженсън са му казали, че с кръстосани ръце е ммм-хот, то на Джаред някой му е подшушнал, че като изнесе ханша напред (поизпъчи, демек, това за което има да се говори) и лекинко приклекне е направо дъхоспиращ.

Ех, Импалка, този мъж не ти се насити Wink

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 15:58 от Г. Краули

# 579
Обичам да гледам как Сами пуца с някакво оръжие.

smile3521
A също и да влиза в тъмното хванал фенерче, ама не както ние го хващаме, а обратно (оф, не мога да обясня, ама ми е много секси), да забива нож или юмрук, да зарежда пушка. Фройд не е бил глупав Rolling Eyes
А ако на Дженсън са му казали, че с кръстосани ръце е ммм-хот, то на Джаред някой му е подшушнал, че като изнесе ханша напред (поизпъчи, демек, това за което има да се говори) и лекинко приклекне е направо дъхоспиращ.

Я, я, я обясни тва за фенерчето по-подробно моля, ама подробно наистина.... уффф пет пъти редактирах докато го стъкмя както искам.

# 580
А защо Дийн иска да го пуснат алфа-вампа?
Къде се разбира това newsm78 ?
Даа, грешката е моя  Embarassed. Сега го изслушах няколко пъти много фнимателно и няма такова нещо - Дийн иска да му клъцнат главата на алфата, а дедото се дърпа. Гадина мръсна е той!  #Cussing out

Joy Така като се замисли човек, Дийн може само да е доволен, че Сами е без душа напоследък - може да го ползва за всякакви мокри поръчки, само да му посочи  таргет hahaha
Поне някаква файда да има от цялата ситуация  Laughing.

# 581
Ех, Импалка, този мъж не ти се насити Wink

Диверсантка такава  Laughing !

Оф-ф-ф, този го търпя само защото, когато влезе в мен става Ди-й-йн. Иначе много ме притеснява с този език и че постояно идва към мен и се пъха където (не) му е работа(та).

# 582
  • # супернатурална #

Я, я, я обясни тва за фенерчето по-подробно моля, ама подробно наистина.... уффф пет пъти редактирах докато го стъкмя както искам.

Оф, чакай да пробвам. Значи ти ако хванеш ще е с дланта нагоре. Той го хваща обратно, все едно ще думка по врата, не знам дали ме разбра, ако намеря снимки ще покажа.

# 583
Eто така хващат фенерчетата нашите момчета

# 584
Поне някаква файда да има от цялата ситуация  Laughing.

Заради това ще си го хареса и алфа вампа - без душа би бил перфектното му 'животно'.

Общи условия

Активация на акаунт