Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 363
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас/Пз

Щях да правя тези, обаче попаднах на тази рецепта в същия сайт Тиквени мъфини http://honeyandmilk2.wordpress.com/2010/10/29/%D1%82%D0%B8%D0%BA … B5%D1%82%D0%B0-2/ , страхотни са , препоръчвам ги горещо. ghost13, благодаря за хубавата рецепта!

# 391

Ммм, много вкусни и красиви мъфинки виждам!  bouquet  chef
И да припомня едни чудни мъфини с тиква, мед и орехи на Танита  bouquet, много приятни - въздушни, мекички, ароматни. Peace

# 392
Направо молят да бъдат направени hahaha
Лабрекс,   bouquet  bouquet  bouquet и за майсторлъка ти също.

# 393
Направо молят да бъдат направени hahaha
Лабрекс,   bouquet  bouquet  bouquet и за майсторлъка ти също.

tzarina, благодаря ти!  bouquet Но Танита има страшно точни и сполучливи рецепти, направо сами си стават! Peace Grinning А точно тези не са много сладки, все пак 1/2 чаша захар + 2 чаени лъжички мед не е много, но имат страшно приятен вкус, направо ми е трудно да се спра, като ги почна, лекички са едни такива. Peace

# 394
Лабрекс, секретарските мъфини са страхотни! Подмених орехите с лешници, добавих шоколадова глазура и ги направих под формата на кекс. Занесох го в офиса и направо си изядохме пръстите. Мерси   bouquet

# 395
............. Занесох го в офиса и направо си изядохме пръстите. Мерси   bouquet

Денерис, радвам се!  bouquetТя и оная секретарка е жънала такива успехи с кексчетата, дето са ги нарекли на нея, като е черпела в офиса! Grinning Peace И аз понякога ги правя на кекс, че ми е по-лесно и бързо. С лешници обаче не съм ги правила, ще пробвам. Няма начин да не е вкусно! Peace

# 396
От доста време не бях правила мъфини, но онзи ден реших да си повдигна  настроението с едни шаренки  Blush

# 397
Мъфините на Танита наистина са страхотни!  Simple Smile Аз съм ги правила вече два пъти. Дори единия път нямах орехи, та замених ядките със сурово кашу.

# 398
А този шареният ефект как и с какво се постига newsm78

# 399
И на мен ми е много интересно как ги е направила nas . Изглеждат чудесно!   bouquet

# 400
А този шареният ефект как и с какво се постига newsm78

Напомнят ми шарените топки, такива пъстрички са! Peace

# 401
Сместа е за обикновен кекс и я разпределих в няколко купички,  разбърках с различни сладкарки бои.
И ето така по една лъжичка цвят след цвят  Wink

# 402
  • София
labrex  , дали мъфините ще станат добре ,ако са без тиква ?
Много ми се иска да ги пробвам,но нямам тиква.   newsm78

# 403

stefa, не съм пробвала, сигурно няма да са същите, но ако имаш ябълки, направи Мъфини с ябълки и хрупкав топинг
на Танита
, разкошни са! Peace
Сега ме размисли, може би тиквата може да се замени с моркови, ябълки............, но букетът от аромати ще е друг, а може би и самите мъфини. newsm78 Дано Танита се включи!

# 404

Мъфините на Танита съм ги правила и с ябълки. На моето семейство се харесаха и така.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт