Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
__EtnA__, моята глазура е от 1 ч.ч. пудра захар и във нея изстисквам порокал докато стане на гъста каша - не мога да кажа точно колко. Бъркам с тел на ръка и мажа върху топлите кексчета.Това е Grinning

# 526
# 527
nudel33, EtnA, ето тук е рецепКата  Grinning

# 528
  • Австрия
денерис, много ти благодаря   bouquet

# 529
Здравейте, много обичам да правя кекс, но мъфини не мога да правя. Веднъж пробвах и се провалих. Записвам се да ви следя и може би ще се престраша още веднъж да пробвам.........

# 530
  • Стара Загора
Може ли снимка ан самата форма,защото ми сатна интеерсно-не съм виждала такава.
Ето я формата

Дани77
, направи пудинговите мъфини на Лабрекс - много са хубави и пухкави. Тези, които правих със сладкото от вишни не ми харесаха, станаха жилави, а аз искам да приличат на тези кексчета с пълнеж, които се продават Магдалени ли какви бяха. Ще търся рецепта с прясно, а не с кисело мляко, защото май оттам идва жилавостта.

# 531
  • Разград
Може ли снимка ан самата форма,защото ми сатна интеерсно-не съм виждала такава.
Ето я формата

Дани77
, направи пудинговите мъфини на Лабрекс - много са хубави и пухкави. Тези, които правих със сладкото от вишни не ми харесаха, станаха жилави, а аз искам да приличат на тези кексчета с пълнеж, които се продават Магдалени ли какви бяха. Ще търся рецепта с прясно, а не с кисело мляко, защото май оттам идва жилавостта.

Аз пък съм останала с обратното впечатление,че стават по-жилави от прясното мляко.Нарочно веднъж направих две дози по една и съща рецепта,като на едната прибавих прясно,а на другата кисело мляко.Тези с киселото мляко станаха много мекички,другите пак бяха меки,но не толкова.

# 532
  • Стара Загора

Аз пък съм останала с обратното впечатление,че стават по-жилави от прясното мляко.Нарочно веднъж направих две дози по една и съща рецепта,като на едната прибавих прясно,а на другата кисело мляко.Тези с киселото мляко станаха много мекички,другите пак бяха меки,но не толкова.

Ами незнам, може и аз нещо да не съм направила както трябва, но ще продължавам да експериментирам, докато намеря точната рецепта  Grinning
Поне в къщи "понасят" всякакви експерименти без мрънкане  Joy

# 533
Аз съм ги правила 4-5 пъти и всеки път са различни на плътност. Вероятно взависимост от това колко брашно слагам, защото малко или много на око го меря. Но чак жилави не са били.
Извинявай, че те подведох неволно, но на мен наистина много ми харесват Flutter

# 534
  • Вече на светло в София
Приемете моля още един новак. Вчера си купих форма. Изчетох темата. Сега отивам да се боря в кухнята. Grinning

# 535
  • Стара Загора
Приемете моля още един новак. Вчера си купих форма. Изчетох темата. Сега отивам да се боря в кухнята. Grinning

Успешна борба  Hug
Яс, не си ме подвела, аз също бях ги набелязала тези мъфини, но може да съм сложила повече брашно и затова така да се получи.

# 536
  • Вече на светло в София
Хора пекат се! Да видим какво ще стане  Praynig

# 537
Мини мъфини за Баба Марта.

# 538
Ммммм, чудесни мартенички, elij!  Peace
Покрай тези мъфини и темата такъв чревоугодник съм станала  Joy Голяма зарибявка са!

# 539
  • Вече на светло в София
Ето ме и мен. Няма картинка, защото семейството ги излапа набързо. Забелешката ми е, че малко сухи станаха. Дали зщото не ги полях отгоре с шоколад newsm78

Общи условия

Активация на акаунт