Не „хипотенуза”, братчед... Хипотеза! - V ЧАСТ

• 28 644
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Linz
Вчера и бил световният ден на мозъка.
http://curious.actualno.com/news_381125.html

Вярвам, че всичко при Холо е наред. И вярвам, че потребителят с най-интересни мнения във форума ще се върне.

# 646
Каква е вашата хипотеза? Кое прави мижитурките такива? Гените им ли са сбъркани или са по-податливи на "условията, които ги принуждават"? А може би е въпрос на друго.
Факт е, че в една и съща среда виреят хора, които държат да запазят достойнството си,  най-малкото го приемат за добродетел, и други, които... честно казано, чудя се как спят, абе, направо що не земат да се гръмнат?! Тия последните, дето с лекота влизат в престъпни схеми, или в най-добрия случай си затварят очите за тях, понеже си пазят топлото местенце, личната изгодата или просто ги мързи... Плужеци!

И тъй, да се чудиш - да ги презираш или да ги съжаляваш.

# 647
  • Linz
горичке, явно много си набрала на някой. Не се нервирай, плужеци винаги е имало и ще продължава да има.
Мисля, че хората ги моделира основно средата. От критично значение са първите 7. Гените формират други характеристики, не толкова поведението и съвестта.

# 648
Рени, права си, ама са много, бе! Как да не се нервира човек. Избушвам вече. Както писах в една тема преди време - много бих искала да ги приемам спокойно и философски, но те не ме оставят.  ooooh!

# 649
Приеми, че имат нужда от помощ... и не, гените не са виновни, въпреки, че да си призная, понякога и аз не съм сигурен.

# 650
  • Galaxy 13197853088
Докато четох една книжка си мислех за сънищата и по-точно за това, че като деца много са сънували че летят, после този сън изчезва с напредване на възрастта. Чудя се дали е повсеместно това, дали аборигенчетата сънуват, че летят.

# 651
  • Linz
Защо да не сънуват и аборигенчетата, че летят? Аз като дете наистина сънувах често такъв сън. Политах както си вървях, само със силата на мисълта. Но ми костваше голямо усилие на волята да се отлепя от земята. Сега сънувам по-рядко, че летя, но пък усещането е много приятно и не ми се налага да се концентрирам. Веднъж ме издигнаха слънчевите лъчи... друг път се затичах и полетях нощно време, високо и с шеметна скорост като самолет, виждах светещите градове километри под мен. Мисля, че всеки сънува подобни сънища, независимо къде и кога е роден.

# 652
  • Galaxy 13197853088
А дали няма някаква по-специална причина за това се чудя.
Някак неестествен сън за ходещ бозайник ми се струва.

# 653
  • Linz
На сън нямаме ограничения, всичко може да се случи. Все пак ако нямах представа как изглежда град, погледнат отвисоко нощем, може би нямаше да го сънувам... поне не така реално. Интересно е какво ли са сънували хората преди да познават летателните апарати, фотоапарата и други съвременни изобретения.

# 654
  • Galaxy 13197853088
А аз си мислех да не би случайно да ни се насажда желание/стремеж към това ...
А дали приматите сънуват такива сънища ...

# 655
  • Linz
Не разбирам как да ни се насажда, но мисля, че са си съвсем естествени тези сънища. Но дали и приматите ги сънуват е интересен въпрос.

# 656
  • Galaxy 13197853088
В смисъл, ако сънуваш нещо настоятелно, това би могло да се отрази на мислите и действията ти след време.

# 657
  • Linz
В смисъл, ако сънуваш нещо настоятелно, това би могло да се отрази на мислите и действията ти след време.

Това определено е така.

# 658
  • Linz
Поставиха фалшиви спомени в мозъка на мишки
Скоро ще се чудим дали не сме плод на собственото си въображение ooooh!

# 659
  • Galaxy 13197853088
Ето как изглеждат 1 милиард звезди в Млечния път от всички 200-400 милиарда.
http://djer.roe.ac.uk/vsa/vvv/iipmooviewer-2.0-beta/vvvgps5.html

Общи условия

Активация на акаунт