Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 618
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Не че не ги гледахме и лятото,но за мен едно ...кафе,моля-страхотен стегнат задник

# 106
Е те предния път почнаха с бира, сега се бяха подготвили: вина, сирена...

Аз ни от мъжете се отказвам ( хубаво, че мъжа ми не чете този форум), ни от масажа. Даже понякога се чудя, кое ми доставя по-голямо удоволствие .... например в дългосрочен план

# 107
Дами, сори не знаех че сте ги гледали вече  Rolling Eyes Embarassed ама нали съм новобранка  Flutter Crazy bowuu
От друга страна да сте ги гледали, да сте ги гледали колко да сте ги гледали има какво да се види винаги  Mr. Green hahaha Joy
Ето на Кари, вече поръча кафето Simple Smile))) Аз се колебая още ... по това време с кафето ще ми се разхлопа сърцето и цяла нощ няма да мигна .....ако можеше нещо кръстосано между чая и капучиното  Joy hahaha bowuu, ама .... надали ще става за употреба  Mr. Green

# 108
И аз от нищо не се отказвам,как аман от мъже бе ooooh!
Ма да не съм по назад,отказвам миризливото сирене. Naughty Преди употреба на мъжки индивид,вкусът трябва да е на нещо по така. smile3534

# 109
Е те предния път почнаха с бира, сега се бяха подготвили: вина, сирена...

Аз ни от мъжете се отказвам ( хубаво, че мъжа ми не чете този форум), ни от масажа. Даже понякога се чудя, кое ми доставя по-голямо удоволствие .... например в дългосрочен план

По време, когато е модерно 2в1 и 3в1 , въпроса "кое от двете?" не стои!!   И двете!!!!

# 110
arween44, не отказвай сиренето, моля. То обостря сетивата  Mr. Green

# 111
[

А шоколадче?  Wink

[/quote]
Задължително, особенно ако масажа ще е с шоколад!!! Simple Smile

# 112
Нямам нужда от обостряне аз Joy
Гледам Интернет е навършил 41 години,набор ни идва,да му кажем по едно наздраве.  cheers

# 113
Ииии така кат кажете и двете, та и двете - добрее ддееее!
Ама то като имате мъж, трима сина, двама колеги и кучето ви и то мъжко ..... дет се вика понякога ви идва байгън някак си  Mr. Green

А да питам само шОкОладчето вътрешно или външо се практикува при масажа  Flutter Crazy или като дядо поп дето го питали "Винце ли да ти сипем дедо попе или ракия" и рекъл  "И двете чедо и двете"  hahaha hahaha bowuu

# 114
Цитат
По време, когато е модерно 2в1 и 3в1 , въпроса "кое от двете?" не стои!!   И двете!!!!

Ама аз само сега се отказвам,щото ми дойде в повече пътуването- да не си помислите,че винаги ще е така!!! newsm09

# 115
Цитат
А да питам само шОкОладчето вътрешно или външо се практикува при масажа  Flutter Crazy или като дядо поп дето го питали "Винце ли да ти сипем дедо попе или ракия" и рекъл  "И двете чедо и двете"
Лени,когато се практикува външно,ако нямаш подръка и за вътрешно вкарване,рискуваш да се оближеш,или масажиста да те оближе..........толкова апетитно мирише Joy

# 116
  • София
Кой искаше шоколад????

# 117
# 118
Ииии така кат кажете и двете, та и двете - добрее ддееее!
Ама то като имате мъж, трима сина, двама колеги и кучето ви и то мъжко ..... дет се вика понякога ви идва байгън някак си  Mr. Green

Повече от година се мъчихме и ние за Слънце, но не се получи.Завиждам ти благородно!!

rehab , дай нещо по-мъжко в лице.Тия в стил Бербо не ми идват мъжкари.

# 119
Две думи казахте и ме склонихте   Flutter Party Crazy за шоколада де  Rolling Eyes Flutter Crazy

Общи условия

Активация на акаунт