Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 596
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Минеееееееее,леко с поезията,моме!

Мома, мома, колко да съм мома  Wink
ама да знайш ква съм ламя  Mr. Green
Обичам та мааааааа  smile3534

# 271
В работата съм заета,
но напира в мен Поета.
Дами тук са се събрали,
Мъж,Деца и Дом са за....бравили hahaha

Утре пак ще ви нагледам,дръжте се прилично,моля Naughty

# 272
Да ти е жив, здрав и корав мъжо, Мине  Laughing Grinning Hug

# 273
  • София
Мина, да ти е жив и здрав любимия! Дай боже такава любов всекиму!

# 274
Честит празник Минааа .................... newsm59!
Чух ти виенето и.... аз пък ще кажа  Mr. Green.
Не те е срам, при тоз убав мъж да ти текат лигите по чужди  ooooh!
Грехота е при толкова талантливи поетеси да не помислите за една стихосбирка.............. на първо време.

# 275
Мина, честит празник на  мъж ти, да му се радваш дълги години и все така да се обичате !!!

# 276
Мина,да е жив и здрав!  bouquet
"Който има любов - има всичко.
Който има всичко,но няма любов - няма нищо!"
Пожелавам ви ЛЮБОВ! Two Hearts

# 277
Мина, честит ти рожденник. Здраве, щастие и късмет.

Вчера предупредих мъжа ми че отивам на санаториум. Погледна ме учудено и ми каза- ами, добре. Не уточнихме обаче дребоса кой ще го гледа:), ама няма да съм аз.

Мама и татко идват на 16 декември и от сега съм купила билет (да не взема да размисля) за дребко да си ходи с тях. После ние ще си го приберем.

Искренно Ви завиждам за културния живот. Като бяхме в Калгари си бях намерила един клуб - ходехме де що събитие има, а и от работа (там има социални клубове имаше билети на намалени цени), тук обаче- нъц. Харесах си концерт на Андреа Бочели и почти бях прежалила $350, когато се разбра че мъжа ми по това време ще е в Германия. Иначе си получавам непрекъснато какви концерти има и само си гриза пръстите - не съм намерила още хора, на които да им се ходи, а аз обичам да има с кого да споделиш емоцията.

# 278
Мина, честит рожден ден на любимия!! След толкова мили, поетични пожелания не знам какво да добавя.Да ти е жив и здрав  bouquet!!!

Ами момичета бая ви забавлявах, но наближава да си ходя, така че ще се върна към прозаичните постове.

След малко е часа за вечеря, а в 20.00 последната вечеринка.
Вече ми много мъчно и за децата!!

По-късно пак ще надникна.

# 279
  • България
 Мина да ти е жив и здрав мъжО! Още дълги години да живеете в любов и плам!

Lennyh аз си харесах оня първия рехабилитатор, без керемидките. От него струи ТЕСТОСТЕРООООН!!!

Моля,Благодаря! хич даже не смятам да се държа прилично! Сега съм в неприличен период!  smile3513

# 280
Минеееее, да ти е жив и здрав , и не след 20 , аслед петдесет да пишеш поезия за него! nbirthday newsm67  Gift
По възможност , пак тук.

# 281
  • В голямото море...Живот
Мина да ти е здрав, прав и корав мъжО още дълго време!
Всичко са ви пожелали, от мен наздраве!

Моята поезия я затри прозата  ooooh!

# 282
  • гр.Плевен
Мина, честито ти рожденик! Много здраве и щастие!   bouquet

# 283

Lennyh аз си харесах оня първия рехабилитатор, без керемидките. От него струи ТЕСТОСТЕРООООН!!!

Налииииииииииии, пък те ... без керемидки бил .... е какво от това да няма да го рисуваме  Flutter Crazy, но пък и аз съм всеизвестна със увлеченията си по рендета  Joy hahaha bowuu

# 284
  • България
Станахме две  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт