Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 610
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • тъгата в мен
Всичко ли изпихте,бре,пийеници?Мина,жив и здрав да е късметлията,дето те е взел!
Лени,аз пък по тия с мааалко по-дългите косички!Малко над раменцата Wink

# 286
Сами сме си виновни. Имах едно бивше гадже, викаше ми "Виж аз виждам, че можеш да се справяш с всичко, ама остави ме да бъда аз мъжа:)))"
Hug

# 287
Добър вечер , дами !  bouquet Най- накрая си престраших да откликна на упоритите настоявания и подбутвания на Мина и да се присъединя към вас ! Надявам се ,че приемате още новобранци ! ( Минооооо, кат те видя в сряда , ще видиш как ще те ковладя - що не рече по- ранко за шоколада , рехабилитаторите и вечерните купони ! )
Днес още една дама , близка на сърцето ми , ме провокира да вляза ( Лени ,  Heart Eyes ) , докато ви четях назад , открих още познати "физиономии " , които много обичам ! Hug
Сега да се представя с две думи - освен , че съм на 40 + , омъжена съм и имам един син , който след  месец ще стане на 21 . Имам още един син - прекрасен , черен американски кокер , който всички обожаваме ! Wink Освен това обичам вино и шоколад , както и вечерните партита !
Ами , това е накратко ! Надявам се , че ще ме приемете във вашите стройни редички ! Peace

# 288
  • София
Мине, да и е жив и здрав мъжа!  Да работи на вече не толкова големия тезгях (ти си знаеш  Wink ) ! Още дълги години все така да си се радвате!  bouquet
Добре дошли, нови попълнения! Колкото повече, толкова по-весел купон! Hug

# 289
А! Госпожата , добре дошла Hug
Приятно е тук и забавно!

# 290
Добро утро на поетичната групичка  Grinning.
Преди години и аз се бях отворила на подобна вълна, нооо... нещо музата ме напусна .
Госпожо, баш ми е драго да те посрещна тук Heart Eyes/ макар, че аз съм съвсем нова /.
Kакво съвпдадение - и аз обичам вино/ червено/ и шоколад - черен.
Прекрасен ден ви желая момичета  Hug.
Не си представям прекрасна сутрин без чашка ароматно кафенце

# 291
Добро утро момичета. gospojata добре дошла  bouquetШанел как мина вечеринката?Лек ден.

# 292
  • България

gospojata  Hug! Добре дошла!

Няма да напомням какво обичам, че ще стане много дълго,  а все пак съм на работа Wink!

# 293
Добре дошла на Госпожата Peace
Хайде дами,ставайте,съмна отдавна

# 294
  • В голямото море...Живот
Госпожо  Hug

Хай банда  Mr. Green
Днес ми е по-схванато от вчера, но влизам в крачка.

# 295

Добро и слънчево утро Чаровници!
Много усмихнат и успешен дн ви пожелавам!

gospojata  Hug   bouquet

# 296
  • София
Абе какво му става на тоя форум, бре - каква е тая мания да мести теми и подфоруми, та да ги диря като побъркана къде ли не! Тъкмо човек свикне с мястото на нещо и айдеее - то си го сменило!    #Cussing out

Да ви се оплача - дечурлигата са болни и аз съм си вкъщи. Аман от техните вируси, честно!

# 297
Влизам гледам - никой не познавам  newsm78 newsm78 Ми това нашия форум ли е? 
Добре дошли, нови момичета - драго ми е, аз съм от по-рядко списващите, но се старая поне да чета
Леле, отивам да тествам една супер кола...ега ти кефа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ще ви пиша как е - като си дойда.

# 298
Добре дошла на Госпожата Peace
Хайде дами,ставайте,съмна отдавна

ХА, ха , това вече го направих в 8.00ч., ама наистина!!!!!
И от мен добре дошла на Госпожата Hug!

Клер, оздравявайте бързо Hug!!!!

# 299

Дуенде в 199 е класика-жестоко
Картинката ти в аватара е по-широка от допустимото за аватар. Над два пъти. Подходяща е за в подписа.

Общи условия

Активация на акаунт