Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 596
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Мина, честит имен ден! Да си все така позитивно настроена към живота!

Лених, честити двоен празник! Поводи да има за празници!

Титина, надявам се всичко да е преминало успешно и да се похвалиш тук.
Работата ми е готина, ама шефовете..не стига че са трима, ами са все на три мнения..
Но моя огнен нрав или ще стане жарава покрай тях или ще ги изпепели.  Twisted Evil

# 691
Мина,честит имен ден!Бъди жива и здрава,все така луда и все така истинска!!!Много целувки и весел празник!!!

# 692
  • София
Честит имен ден на Мина!
Честито и на Лени!
Дором,стискам палци - нека всичко е безпроблемно,бързо и да се чувстваш добре след интервенцията!  Hug

Титина,стискахме палци-сега чакаме резултати  Whistling

Моля Б, ти па да не видиш нещо, с "Тайлол" -Наздраве! -хич не е за здраве  Joy hahaha
Не се лигави,а метни по бира,може и тъмна  Whistling

# 693
Ооооооо,Рехабице,на болното място ме удари баш Joy
Имам само светла в хладилника,да взема да се пробвам,кво се лигавя?

# 694
  • София
Бе ше влезеш в релсите ти !
Мани тия фармацефти -повечето чужденци!
Нали сме в криза,по-добре да стимулираме родните производители - Каменица,Шуменско,ЛВК -та разни  Joy hahaha , аре от мен да мине и тютюнопроизводителите  Party

Ха ,назраве на компанията! С новата ми чанта

# 695
Това тъмно така и не мога да се науча да го пия.
Блъска ми на кока кола

# 696
  • София
Баш на кока-кола,ама негазирана,демек кока-кола "втора употреба" Twisted Evil

# 697
  • София
Честит Имен ден Мина! На този голям светъл християнски празник да имаш имен ден - вече си е поличба. Да си жива и здрава.
Лени - честит празник - две в едно!
Специално на Дором - много късмет и здраве в изпитанието. Ние сме с теб, не че ти помага - но да знаеш всички ти пращаме енергия. Много положителна енергия, много!!!
Всички останали - да са здрави Simple Smile
Аз днес бях на профилактични прегледи, АГ доктор и така - хемоглобина ми е нисък, препоръчаха ми хематолог (дано го пиша правилно), кръвно 60-90 (ама то цял живот съм така), миомата - ами там си е но положението за сега е същото.
И докато си плащам SMS за синя зона - на колата ми сложили скоба - причина, вместо нула в номера съм въвела буквата О. Така че внимавайте когато пишете номера.
Аз обичам тъмно, но с този хемоглобин - пих червено вино - наздраве!

# 698
Ама,моля ви се,не така за тъмното Naughty
Кола не обичам хич,няма нищо общо Crossing Arms
Та,пак НАЗДРАВЕ!

# 699
  • София
Марго,не би трябвало да ти приеме плащането,когато не е въведено както изисква програмата.
Пращат обратен СМС ,за да потвърдят плащане или да коригираш СМС-а.
Приемат само с кирилица букви.

# 700
  • тъгата в мен
Наздраве,дее Wink
 Още снощи исках да напиша,как ми стана драго,че си имаме доктор в темичката.Дани Hug
Да е жива и здрава Мина  bouquet
Гледам,че сте подпукали мед.прегледи.Само с хубави резултати да сме,кукли.Дором,стискам ти палчета Praynig
Ели,радвам се,че си на работно място.Пиши как е..Появиха ли се дечица?
На мен лично,ми дойде днешния първолашки ден в повече-взимане от у-ще,задължителна игра-близо час в парка,плуване(съответно аз дремех на перилата отгоре) ,после бегом до керамиката-аз с двете раници  ooooh! ,а нинджата цепи напред с ентусиазма си Wink И после сядай и пиши до 18 ч....
След малко се опъвам,че ей я-ще пукне зората след има-няма 8 часа. Joy.

# 701
Баш на време идвам , гледам ! rehab ,  Hug да ти е честита новата ти чанта ! Много е шик ! Peace
Аз снощи я нацелувах Мината , ама да си я поздравя и тук !
Мина , Честит Имен Ден ! Много нещо съм ти пожелала , още много мога , ама искам да ти пожелая само едно - моля те , остани си винаги същата ! Усмихната , емоционална , неподправена , гръмогласна и забавна , безпардонна , но състрадателна и милостива , остани си Истинска ! Защото точно такава те обичам ! Heart Eyes

Ленко ,  Heart Eyes много целувки на всички ви в този толкова специален за вас ден ! Hug

# 702
  • София
А ,сега ,госпожо,разказвай за снощи!
ВЕДНАГА!
И къде изтърва Мина-та,че днес я нЕма никаква

# 703
Lennyh,

почерпих се, честит празник!

И на Мина честит имен ден!

Нямам много време, но успях днес да вечерям! Сега "наздраве" с един жин (М Благодаря, свърши ми бирата, представяш ли си? Онази детската  Joy) !

На всички голям гуш! (забравих да видя кой е на балкона Wink хихихихи )

# 704
Боби,срамота!!!
Намери си накрая ника,моля те,само се бъркам Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт