Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 611
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • България
rehab чудна чанта! Искам я!!! Но при мен едва ли ще остане дълго пълна  Joy Joy Joy

# 706
ДОРОМ ,  Hug щом от днес стартират нещата , всичко ще е наред ! Свети Мина ще те пази и закриля , а пък ние ще ти пращаме много положителна енергия ! Peace Ще ти пратим и серенада - да не мислиш , че ще ти се размине ! Wink
margaritavass , хемоглобина ти е нисък , заради миомата , най - вероятно ! Аз вече втора Мирена слагам и слава на Бога спря да расте пущината , но анемията още не мога да си оправя !
Алексче ,  Heart Eyes много се радвам , че всичко е наред , мило ! Скоро и аз ще мина на всички процедури - дано съм ок !
Всички болни малки душички да оздравяват бързо ! Praynig
Титина , успех , ще стискам палци ! Peace
Хайде , наздраве и от мен !

# 707
 rehab , Мината беше надлежно закара до дОма , проверена по телефона , докато си отключва вратата и от там нататък .... Ама , днес като се чухме беше жива и в добро разположение на духа ! Празнува , затова се е скатала - няма да влезе , едно "наздраве " да каже !
Иначе си изкарахме страхотно , както винаги , когато се събираме с момичетата - много смях , емоции и разни други неща ! Wink Тя и РОса беше с нас ( нали пише и в другата темичка ) , дано не сме я шашардисали жената , че то ние сме си направо напаст ! Grinning Не беше нашето сервитьорче , та на това момченце му се взе акъла малко , ама после ни свикнА! Wink
Успяхме малкинко и Батето да насметем  че беше на съседна маса с някакви старци - разбойници , та като си тръгна , ни обърна специално внимание ! Laughing Такива ми ти работи ! Ще кача снимки утре , може и тук да метна една -две ! Peace

# 708
Ами ника не мога още да си го намеря ... трЕбЕ да се уточни, ама не знам к'во ;-(

Госпожата, големи скитни сте, май! Искам и аз като си додА , да ме жодите нЕкАде Wink

# 709
Момичета,не ви ли липсва именничката!? Явно при нея купона тече в реално време!Да е жива и здрава,да се чукнем за нейно здраве!

# 710
  • София
Рехаб - приели са ми и двата SMS, даже ме предупредиха 5 минути преди да изтече времето. Връщат съобщение за грешка ако си писал на латиница. При мен проблемът е че вместо 0 съм писала О. Хайде минало-заминало.
Боби - и аз се чудя всеки път - ти ли си или не, по писанията те познавам.

# 711
  • София
Бе ,Бобче,на нас разчитай ! Те тия хуни , нас не ни поканиха , а сме в СФ ,ти от Франция се надявай да те вземат Whistling
Мина - да се смята за глобена вече -на следващия купон  Twisted Evil

# 712
Добре, разчитам на вас! Wink

Сега лека ви нощ, че съм нощна смяна  hahaha пак  Joy и ще гладам да дремна до първото събуждане към 1-2 часа. Така си разби режима напоследък...А и днес за пръв път я слагам за през нощта да спи "на равно" на леглото директно, досега спеше в един "кукун" (на снимките сте видяли едно такова гнезденце", та днес докато разбере, че е време за сън ...изпя де що има песни научени хахахаха лаааее ууоооуу и подобни, и всеки път като е тихо и надникна дали спи - само като ме види и се облещва и нахилва, готова за игра. Абе к'во да ви разправям, в приключение сме се впуснали  Joy но не ни е скучно, де хахаха

# 713
Бе ,Бобче,на нас разчитай ! Те тия хуни , нас не ни поканиха , а сме в СФ ,ти от Франция се надявай да те вземат Whistling
Мина - да се смята за глобена вече -на следващия купон  Twisted Evil

Ааааа , сакън ! Ние сме гостоприемни - очевидци има , потърпевши също ! Wink Боби ,  Hug ти ела , пък другото го остави на нас ! Hug
rehab ,  Hug ся , квото и да кажа , ще е като оправдание , пък няма защо ! Другият път ще ви подкарам по домова книга  , както обичам да казвам ! Peace

# 714
Интервюто мина добре. Искат още един човек да ме види. Проблема е че дават малко пари, а и много трябва да се пътува.
Калин го гледа една приятелка ( баща му е затиснат от снежна буря в Реджайна и е карал до Калгари, че ще има операция). Мойто гевезе само мен "ме кара на втора", не е плакал и като влизам ( това след близо 5 часа, в който не ме е виждал) го намирам ухилен до уши и въобще не ми обърна внимание. Айде- рапорт даден:)

# 715
Титина , радвам се , че всичко минало ок.

Подкрепям казаното от Госпожата, и дори съжелявам , че съм изостанала с мат'рияла , пропускайки много срещи.
Сега ще наваксвам.

Купонджийки, ето да си отравите главите след чанта вино Grinning

Хубав ви петък   Hug

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 05:55 от Рòса

# 716
Здравейте мацки Hug Не се включвам много често, ама ви чета редовно Grinning Така ми пълните душата и ме зареждате с настроение Hug
Радвам се, че съм сред вас Peace
Прегръщам ви и ви желая лек петък - не се товарете с работа много, последен работен ден е Mr. Green
Аз отивам да полегна smile3524 Хайде, лека ми нощ!

# 717
Добро утро  Grinning.
Едни лягат, други ставаме Laughing...
 Izma, приятна и пълноценна почивка, нощна смяна ли беше?
Госпожо, ще чакам снимките с голямо нетърпение Heart Eyes.
rehab, и аз искам такава чанта.....
Мина липсва осезаемо, дори мъничко се бях притеснила, но Госпожата ме поуспокои.
Минаааа, да влизаш да черпиш, че ......... newsm66
Дором   Hug.
Добре, че е петък, днес ми е доста натоварен ден, но се надявам събота и неделя да си почина .
Прекрасен ден прекрасни Hug   

# 718
Алекс, Изма е в Канада. За нея Лека нощ Hug

# 719
Добро утро и от мен.ДОРОМ Hug всичко ще е наред.Рехаб оздравя ли?Моля Благодаря как е Сия?Хубав петък и от мен,аз по обяд тръгвам за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт