Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 640
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Аааа Шанелко ще ти дърпам уши душка - няма "не се получи". То не е много за таз тема де, ама първия го чакахме 4 години, последния почти 2 .... та .... понякога не е лесно .... Hug Hug Hug Hug
Ама няма да се отказваш  Hug

# 121
Две думи ли, ти от една картинка беше готова  Mr. Green
Аз пък не обичам да лепна, за това се оказвам от мед и шоколад ( не че не съм ги пробвале де)

# 122
Моля,моля-това с шоколада ми е масажиста

# 123
  • тъгата в мен
Опаааааа,вдигнахте ли градуса ,дИвойкитеееееее!!!
Аз днес ще съм на шампанско,че нещо бирата ми простее Whistling
Водя ви едно приятелче .Много искал  да ви види!

Кукли,не смогвам да си постна простотийките,бееееееее

# 124
Две думи ли, ти от една картинка беше готова  Mr. Green
Аз пък не обичам да лепна, за това се оказвам от мед и шоколад ( не че не съм ги пробвале де)

Ми то картинка ли е като картинка  Crazy
А за лепненето не си права ше знаИШ! Особено с шоколад лелеееее  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Blush Blush Blush Crazy Flutter Crazy Flutter
Дето казваше една приятелка навремето "Ако и ти си мислиш същото си голяма мръсница - така да знаеш"  Joy hahaha bowuu

Свраче, ти с тоз хубавия чорапогащник само един ли приятел ни доведе, аз си мислех че ще се строят поне 30-тина  hahaha bowuu

# 125
Свраче,много ти готино приятелчето - и тъй  като по специалност съм педиатър,редно е да си го придърпам "Професионално"!!!  Joy

# 126
на мен масажа с мед ми харесва-явно  детоксикира, защото  си променя цвета-в началото медът е прозрачен, а на края- мътен.
масажът с шоколад не е с истински шоколад, а с терапевтична смес с аромат на шоколад-и разбира се, не става нито за близане,нито за ядене-но кожата после е една мека

# 127
Свраче,много ти готино приятелчето - и тъй  като по специалност съм педиатър,редно е да си го придърпам "Професионално"!!!  Joy

То и психиатър да беше пак щеше да го придърпаш  Party Mr. Green виж какъв е симпатяга  Peace

Кари, меда става "мътен" защото ти прави пилинг на горния слой на кожата - тоест всички мъртви клетки полепват и се смесват с него. А за шоколада си права, не става за ядене, ама не пречи да си помечтаем масаж с Линдор да речем  Crazy Crazy Crazy

# 128
А беше се отказала от мъже, видя един нестандартен и веднага го придърпа:)

# 129
  • тъгата в мен
Ай,стига с тоз шоколад,бре,че ми се прияде чак. Laughing
Любовчийките где изчезнаха?

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 22:43 от сврачето

# 130
Кари,верно,че не става за ядене,но така ти се прияжда- последния път,когато ми прави шоколадова терапия на лицето,козметичката ми почти на пожар се изнесе да купи шоколад

# 131
А беше се отказала от мъже, видя един нестандартен и веднага го придърпа:)

Срам не срам - човещинка  Whistling Rolling Eyes Laughing

# 132
Свраче, нямаш ли тайни запаси - така за всеки случай.

# 133
Цитат
А беше се отказала от мъже, видя един нестандартен и веднага го придърпа:
Аз не като мъж бе,само да го проверя здравословно-щото е в количка-ще му пипна фонтанелата, температурата в дупето,някоя и друга капка/ нали знаете как лекуват педиатрите-"на всяка дупка капка"/,сиропче против кашлица-ей все едни такива работи Joy

# 134
  • тъгата в мен
Аз това "приятелче"за вас го доведох.За мен си водя   друго-още по-галантно!
Дани,професионалист си ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт