Чаровници 40+/ 13 тема

• 17 627
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
да, ароматът на ванилия и какао-основни съставки на шоколада-е много приятен.
Аз пък шоколадова терапия на лице на съм си правила-разкажи повече какво е

# 136
Свраче,как мина през фейс-контрола тоз младеж? hahaha

# 137
  • София
Цитат
А беше се отказала от мъже, видя един нестандартен и веднага го придърпа:
Аз не като мъж бе,само да го проверя здравословно-щото е в количка-ще му пипна фонтанелата, температурата в дупето,някоя и друга капка/ нали знаете как лекуват педиатрите-"на всяка дупка капка"/,сиропче против кашлица-ей все едни такива работи Joy

Малееееееееее,стана 18+

# 138
 Dani, на това вече с научна цел ли му се вика. Ех, що не учих за лекар ами икономика?

# 139
Цитат
Аз пък шоколадова терапия на лице на съм си правила-разкажи повече какво е

Пилинг,масажно масло и маска със шоколад- сега не се сещам на коя марка беше/утре ще мога да кажа-френска е/ Ефекта е невероятен-както на кожата на тялото-много нежна и мека става кожата

# 140
Цитат
А беше се отказала от мъже, видя един нестандартен и веднага го придърпа:
Аз не като мъж бе,само да го проверя здравословно-щото е в количка-ще му пипна фонтанелата, температурата в дупето,някоя и друга капка/ нали знаете как лекуват педиатрите-"на всяка дупка капка"/,сиропче против кашлица-ей все едни такива работи Joy

Малееееееееее,стана 18+

Направо на 18- си отива работата   Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 141
Dani, на това вече с научна цел ли му се вика. Ех, що не учих за лекар ами икономика? Е,Титина,сега ако този бонбон беше седнал върху една елка и развяваше счетоводен баланс,нямаше ли да му видиш сметката?! newsm78

# 142
Dani, на това вече с научна цел ли му се вика. Ех, що не учих за лекар ами икономика? Е,Титина,сега ако този бонбон беше седнал върху една елка и развяваше счетоводен баланс,нямаше ли да му видиш сметката?! newsm78
Ааааааа,Таня не е такава,неееее Laughing

# 143
Моля, моля, аз на елки и баланси не налитам.

Видя ли и др го потвърдиха ( Моля,Благодаря! ти да не чакаш от онова вино на баща ми)

# 144
Добре,добре-тази вечер се отказвам от мъжете-ще го карам на кафе и масажи Simple Smile

# 145
Чакам,ама..........де го виното?
А,наздраве,дами Peace

# 146
Разгорещихте се вече, мацки, ама аз си изпих бирата и ще ви напускам - срам, не срам, прилягва ми се. Затова яхам онази бяла прелест на Ели и отплувам в царството на сънищата. На вас - приятни забавления и...умната!

# 147
Добре,добре-тази вечер се отказвам от мъжете-ще го карам на кафе и масажи Simple Smile

Ааааа не  Naughty такива да ги нямаме, кой каза преди малко

мммммМММММ ?! пък сега се отмяташ  Crossing Arms
Имам един тАмАн за тебе .... ей на дойде сега тука и ме дърпа иска да ме завлече в леглото си  Flutter Crazy
Временно ще поддам, дори с риск ако много се харесаме да пропусна края на купона .... ама така е то като такива като Дани само обещават  Hug
Подари ми биберона си обаче - на верижка  Crazy Flutter Crazy

# 148
Lennyh , при нас първия 3г /през които имах спонтанен, кухо яйце/ , а втория от една парижка нощ с вино и мухлясало сирене Joy!
Не се отказахме, а времето изтече. За съжаление късно започнахме поначало.Така било писано.А така исках да съм мама на 3-ма сина!!

По-ведро!Либовчийка 1-ва е тук! Ама май ще си нанкам вече, че утре пак ставане в 6.30!Режим имам аз, да не мислите че е лесно.
Пък и сигурно ще сънувам нещо хууубаво Grinning...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  Joy

# 149
Въъъ, кво стаа тука - мъже, шоколади, пиьене Shocked
Децата заспаха и юруш Mr. Green
Бравос Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт