Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 641
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Съвсем забравих за участието на Бену при Слави. ooooh!
Ще сложи ли някоя добра душа линк от предаването Praynig

Ето цяла страница със записаи на интервюто.   bouquet
http://vbox7.com/tag:%D0%B9%D1%8A%D0%BB%D0%B4%D1%8A%D1%80%D1%8A% … D0%BB%D0%B0%D1%80

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 15:19 от soya-fen

# 361
  • Благоевград
http://vbox7.com/play:ceb57301  И аз сега ще го гледам-заповядайте!   bouquet

Благодаря  Hug

# 362
Ама какво значи, че Лейля заслужавала повече от Неджля. И двете са допуснали грешки, разликата обаче е че едната се поучава от тях, успява да се изправи и да продължи напред, а другата си тъпче на едно място и си мисли, че без Оуз света свършва.

Абсолютно е така.
Стига с това, че късно се сетила колко обича Джем. Който казва, че Неджля не е обичала Джем, ама категорично, той просто мисли черно-бяло. Няма такъв филм, едната или другата крайност. Чувствата са нещо сложно и не може да ги поставяме в крайности. Може всеки ден да се караш с някого, да му акзваш недостатъците и пак да го обичаш. Неджля прилича ли ви на жена, която дотолкова не се уважава, че да се омъжи за мъж,
който й е безразличен/както направи Ферхунде/ ?

А за снощи при Слави, нашият лигльо пак се изложи. Толкова ли е тъп да не се сети, че турскоговорящите не възприемат имената си буквално, това с  "Феникс Светкавицата", както и за Ферхунде, беше много лигаво. Правилно реагира тя : Що за въпрос е това ???
Много го оплюхте Слави Simple Smile Не, че не заслужава. Прави сте за всичко, той просто не се усеща,че хумура му не е разбирам и смешен на всички. Поведението му пред гости е неуместно по всички стандарти. Въпреки всичко това обаче аз го харесвам. От 2-3 години бях спряла да го следя но последните месеци ми е много забавен с малки изключения.
За сериала и аз не съм сигурна, че Неджля не обичаше Джем в началото на брака им. Просто това е друг вид любов. Джем я обичаше истински, грижеше се за нея, задоволяваше желанията й, как да не обичаш такъв човек. Любовта й към Оуз беше друга, страстна, с тръпка, поглъщаща и тн. Но след като видя, че от връзката с Оуз нищо няма да излезе, тя преосмисли поведението си и ценности те си, оцени Джем и сигурността, която й дава и го заобича, заради това. Нз дали ме разбирате Simple Smile Според мен тя обичаше Джем, но не беше влюбена в него, а в последните му дни си даде сметка, че наистина той е най-доброто което можеше да й се случи.
Хубавото във връзката на Лейля и Оуз е, че той е голямата й, единствена  любов (нещо което Джем не е за Неджля) и най-накрая е споделена искрено Simple Smile

# 363
  • У ДОМА
Здравейте ! Сега гледах Бенну Йълдъръмлар при Слави!Така си и знех че ще направи-пак хленчове и оплаквания колко е самотен и нещастен и отново пак се самопредложи за актьор-вече става смешен с това!Относно името Феникс Светкавицата уверявам  ви в Турция това си звучи съвсем нормално и нито е смешно нито е нетипично !!!Всякаво сравнение с българския еквивалент на името е просто смешно ,за това и Бенну не разбра и не видя какво странно и смешно има в името и!Неуместен тъп хумор! Иначе Бенну много ми хареса!Сладурана!

Ето и подсладителя на Алабала&НикиДа и е сладко!

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 14:21 от АЛИ РЪЗА

# 364
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3375951

Нещо интересно от пресата днес!  Simple Smile

# 365
Snejka , несправедливи сте към Лейля, нападките ми се струват прекалени.
Аз също намирам, че връзката им търпи положително развитие - от една двойка, събрана насила заради “какво ще кажат хората“ и чрез изнудване и заплахи (визирам Ферхунде към Оуз), след една изневяра с балдъзата, Оуз и Лейля се превърнаха в двама влюбени и приятели, които се отнасят един към друг с разбиране и доверие.
Неджля също не беше твърде на висота, като започна да се троска и кара с Джем, когато за едното нищо си събра багажа да го напуска, а после се върна, отблъсната от теснотията в апартамента на родителите си. Излъга и премълча пред Джем за случилото се. Въпреки че бяха в самостоятелна богата къща с прислужници, със съпруг, който я обожава, оплакваше се, че се задушава там. Защо? Защото се насилва да прави нещо не по сърце, а по разум.
После като разбра, че няма накъде, предпочете да забрави “задушаването“ и да се радва все пак на това което има (за да не изгуби и него) и да се държи като образец на любяща съпруга.
Според мен пък нападките към Неджля са прекалени. Защо, като напиша нещо срещу Лейля трябва да се сравнява веднага с Неджля? Досега никъде не съм ги сравнявала двете, а и няма смисъл. Добре, разбрах колко човечна и добродушна е Лейля и как била наранена от Неджля. И как последната се била оженила за Джем, заради парите, пък Лейля е все водена от любов и т.н.

Относно Лейля и Неджля и коя кого повече обича ... Вчера гледах едни стари епизоди в търсене на кадри за подпис. От времето, когато Лейля се фукаше с Оуз, а Неджля гледаше завистливо (фукането неизбежно предизвиква завист Peace). От момента на запознанството им с Оуз всичко се превърна в съревнование и надцакване за двете сестрички, а не влюбване и искрени чувства. Когато Лейля се фукаше с богат мъж, пари, визони и пр., Неджля преглъщаше ревниво. На годежа на Неджля с Джем пък беше ред на Лейля да гледа завистливо. След последвалите изпитания и двете преразгледаха приоритетите си и ценностните си системи, помъдряха малко, така да се каже, но началото беше точно както ви го описвам. Много добре фокусирано от сценаристкия замисъл и актьорската игра.
Peace

# 366
Ама какво значи, че Лейля заслужавала повече от Неджля. И двете са допуснали грешки, разликата обаче е че едната се поучава от тях, успява да се изправи и да продължи напред, а другата си тъпче на едно място и си мисли, че без Оуз света свършва.

Абсолютно е така.
Стига с това, че късно се сетила колко обича Джем. Който казва, че Неджля не е обичала Джем, ама категорично, той просто мисли черно-бяло. Няма такъв филм, едната или другата крайност. Чувствата са нещо сложно и не може да ги поставяме в крайности. Може всеки ден да се караш с някого, да му акзваш недостатъците и пак да го обичаш. Неджля прилича ли ви на жена, която дотолкова не се уважава, че да се омъжи за мъж,
който й е безразличен/както направи Ферхунде/ ?

Абсолютно съм съгласна, има огромна разлика.Аз също смятам, че Неджля обичаше Джем, макар и посвоему.

# 367
Записвам се, че съвсеееем ви изпуснах Hug

# 368
Днес успях да изгледам цялото интервю. Очарована съм от Бену. Невероятно позитивна и усмихната личност.

# 369
Соичка-страхотен аватар си направила,но все пак не си заменям моя!  Naughty
Слави няма нужда от маска за "Вси светии"..........  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Сега загрях,че е адаш на моето синче...........  Sick

# 370
  • София
   Искам да благодаря за линка, че аз забравих да гледам!Много е сладка Бену и много хубаво се смее!Жалко,че във филма изобщо не се смее!

# 371
Тайна,моля-радваме се да бъдем полезни.........  Hug
Впрочем,къде ти изчезна страхотния аватар?  newsm78 Не ,че и този е лош,но..........  #Crazy
Ще те запомня със страхотните аватари.   Peace И оригиналните коментари,разбира се...........  Flutter

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 15:43 от biskit

# 372
  • София
Тайна,моля-радваме се да бъдем полезни.........  Hug
Впрочем,къде ти изчезна страхотния аватар?  newsm78 Не ,че и тозе е лош,но..........  #Crazy
Ще те запомня със страхотните аватари.   Peace И оригиналните коментари,разбира се...........  Flutter
За кой аватар става въпрос,че аз непрекъснато ги сменям  Embarassed!Благодаря  Hug!

# 373
Мисля,че беше предишния........много свеж беше  Thinking По-предишния също беше супер.........  Crazy
Ама и как обясних-иди се сети кой е............  Joy Joy Joy hahaha

# 374

Е, излиза, че нашия бабаджъм Али Ръза съвсем не е света вода ненапита Joy Горкият е за оплакване - нито във филма, нито в живота случил на жена. А относно това, че с Ферхи са близки приятели - ами то с какъвто се събереш, такъв станеш hahaha
 В случай тя на него как му влияе  и той на нея как?

Общи условия

Активация на акаунт