Не, че не заслужава. Прави сте за всичко, той просто не се усеща,че хумура му не е разбирам и смешен на всички. Поведението му пред гости е неуместно по всички стандарти. Въпреки всичко това обаче аз го харесвам. От 2-3 години бях спряла да го следя но последните месеци ми е много забавен с малки изключения.
Според мен тя обичаше Джем, но не беше влюбена в него, а в последните му дни си даде сметка, че наистина той е най-доброто което можеше да й се случи.
). От момента на запознанството им с Оуз всичко се превърна в съревнование и надцакване за двете сестрички, а не влюбване и искрени чувства. Когато Лейля се фукаше с богат мъж, пари, визони и пр., Неджля преглъщаше ревниво. На годежа на Неджля с Джем пък беше ред на Лейля да гледа завистливо. След последвалите изпитания и двете преразгледаха приоритетите си и ценностните си системи, помъдряха малко, така да се каже, но началото беше точно както ви го описвам. Много добре фокусирано от сценаристкия замисъл и актьорската игра.

Не ,че и тозе е лош,но.......... 
И оригиналните коментари,разбира се........... 
!
Горкият е за оплакване - нито във филма, нито в живота случил на жена. А относно това, че с Ферхи са близки приятели - ами то с какъвто се събереш, такъв станеш 
Препоръчани теми