Листопад (Yaprak dökümü) - Тема 48

• 34 648
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Нищо човешко не му е чуждо............   Rolling Eyes

# 376
Snejka , несправедливи сте към Лейля, нападките ми се струват прекалени.
Аз също намирам, че връзката им търпи положително развитие - от една двойка, събрана насила заради “какво ще кажат хората“ и чрез изнудване и заплахи (визирам Ферхунде към Оуз), след една изневяра с балдъзата, Оуз и Лейля се превърнаха в двама влюбени и приятели, които се отнасят един към друг с разбиране и доверие.
Неджля също не беше твърде на висота, като започна да се троска и кара с Джем, когато за едното нищо си събра багажа да го напуска, а после се върна, отблъсната от теснотията в апартамента на родителите си. Излъга и премълча пред Джем за случилото се. Въпреки че бяха в самостоятелна богата къща с прислужници, със съпруг, който я обожава, оплакваше се, че се задушава там. Защо? Защото се насилва да прави нещо не по сърце, а по разум.

Соя фен, напълно подкрепям.  Peace
Не мога дори и да  сравнявам Лейля с Неджля.
Сестрите са много различни. Не проумявам защо казаната добра дума за едната, веднага предизвиква реакция във феновете на другата. Rolling Eyes
Аз винаги съм си признавала, че съм фен на Лейля, но това не значи да оплювам Неджля.
И двете си имат достойнства и недостатъци.
Просто Лейля буди в мен повече чувства.

Хубав ден на всички ви !

Браво Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Snejka , несправедливи сте към Лейля, нападките ми се струват прекалени.
Аз също намирам, че връзката им търпи положително развитие - от една двойка, събрана насила заради “какво ще кажат хората“ и чрез изнудване и заплахи (визирам Ферхунде към Оуз), след една изневяра с балдъзата, Оуз и Лейля се превърнаха в двама влюбени и приятели, които се отнасят един към друг с разбиране и доверие.
Неджля също не беше твърде на висота, като започна да се троска и кара с Джем, когато за едното нищо си събра багажа да го напуска, а после се върна, отблъсната от теснотията в апартамента на родителите си. Излъга и премълча пред Джем за случилото се. Въпреки че бяха в самостоятелна богата къща с прислужници, със съпруг, който я обожава, оплакваше се, че се задушава там. Защо? Защото се насилва да прави нещо не по сърце, а по разум.
После като разбра, че няма накъде, предпочете да забрави “задушаването“ и да се радва все пак на това което има (за да не изгуби и него) и да се държи като образец на любяща съпруга.
Според мен пък нападките към Неджля са прекалени. Защо, като напиша нещо срещу Лейля трябва да се сравнява веднага с Неджля? Досега никъде не съм ги сравнявала двете, а и няма смисъл. Добре, разбрах колко човечна и добродушна е Лейля и как била наранена от Неджля. И как последната се била оженила за Джем, заради парите, пък Лейля е все водена от любов и т.н.

Сама го каза Whistling hahaha Joy

Бену здраво е затапила тоя смотльо ,браво Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 16:26 от Ванилия75

# 377
Много интересна статия! Филма “Път“ са го давали на времето по българската телевизия, имам смътен спомен от него, а сега го намерих в Ютюб. Ето нашия Али Ръза, който играе в този филм.

# 378
Въобще не бих го познала ако не е написано, че е той Peace

# 379
Ауууу да ме прости нашия Али Ръза, но Халил Ергюн сега е много по-симпатичен. Някак си по-одухотворен изглежда. На тази снимка е като бандит  Laughing

# 380
Ауууу да ме прости нашия Али Ръза, но Халил Ергюн сега е много по-симпатичен. Някак си по-одухотворен изглежда. На тази снимка е като бандит  Laughing
На мен ми прилича на тракторист newsm78, странно защо правя такава асоциация, но е така.

# 381
Прилича на Григор Вачков!  Simple Smile

# 382
Simple Smile
АЛИ РЪЗА чакам си юбилейния брой .....

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 19:23 от алабала&Ники

# 383
Визираш Неджля като красива и силна ,което ще рече ,че  Лейля е точно обратното.
Ванилия75, сама го каза hahaha hahaha

Относно гостуването на Бенну при Слави, струва ми се, че не успяха да се разберат добре!
Той я пита едно, тя отговаря съвсем друго ooooh!
Той  пита успешен ли е сериала в Турция, тя отговаря, че идва от името на целият екип
Той пита колко време снимат един сезон, тя отговаря, че работят по пет дни в седмицата
Абе не се разбраха нещо Laughing
Виж, изненадата беше супер!

# 384
Включвам се за да кажа че Бенну беше превъзходна снощи.
Много естествена и като цяло образа на актрисата е пълна противоположност с този на Фикрет.
За Слави сте изписали достатъчно, през цялото време се опитвах да не обръщам внимание на плиткоумието му, и какво беше това Ферхунде, та Ферхунде, ако му беше зора толкова да си беше поканил Дениз Чакър, а не Бенну...
Сигурен съм че имаше да каже много интересни неща около актьорите, защото поне да мен ми е интересно да науча повече за самите актьори, извън сериала, ама тоя неуместен "хумор", ако мога така да го нарека съсипа всичко.
И що за идиот може да си - да плюеш цяла година по турските сериали, а накрая да каниш главните герои от тях, лицемер ли да го нарека, фурнаджийска лопата ли ... хм

# 385

И що за идиот може да си - да плюеш цяла година по турските сериали, а накрая да каниш главните герои от тях, лицемер ли да го нарека, фурнаджийска лопата ли ... хм
Реши да вдигне катастрофално ниския си рейтинг Laughing, иначе за какво един месец ще тръбят, че Фикрет ще идва

# 386
Според мен пък нападките към Неджля са прекалени. Защо, като напиша нещо срещу Лейля трябва да се сравнява веднага с Неджля? Досега никъде не съм ги сравнявала двете, а и няма смисъл. Добре, разбрах колко човечна и добродушна е Лейля и как била наранена от Неджля. И как последната се била оженила за Джем, заради парите, пък Лейля е все водена от любов и т.н.
Сама го каза Whistling hahaha Joy
#2gunfire (шегичка) hahaha

Прилича на Григор Вачков!  Simple Smile
На мен ми прилича на актьора от "Башмайстора".  Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

П.П.: Спомних си името - Кирил Господинов.  Wink

# 387
На мен ми прилича на актьора от "Башмайстора".  Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha
П.П.: Спомних си името - Кирил Господинов.  Wink

Да, вярно, повече прилича на Баш майстора.  Laughing

# 388
  • У ДОМА

Ами права си!Някои хора като Халил Ергюн като остареят стават по-хубави-придобиват една интелигентна осанка! Hug

# 389
Включвам се за да кажа че Бенну беше превъзходна снощи.
Много естествена и като цяло образа на актрисата е пълна противоположност с този на Фикрет.
За Слави сте изписали достатъчно, през цялото време се опитвах да не обръщам внимание на плиткоумието му, и какво беше това Ферхунде, та Ферхунде, ако му беше зора толкова да си беше поканил Дениз Чакър, а не Бенну...
Сигурен съм че имаше да каже много интересни неща около актьорите, защото поне да мен ми е интересно да науча повече за самите актьори, извън сериала, ама тоя неуместен "хумор", ако мога така да го нарека съсипа всичко.
Той Слави беше абсолютно некомпетентен относно филма. Говореше само за Ферхунде, защото друг не знае.
Бива ли така, трябваше малко да се запознае с нещата, преди да му гостува, за да е малко по- естествено интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт