Помагат ли родителите ви в отглеждането на децата?

• 40 790
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Изказала съм се по темата -искам помощ отзовават се ,дори и да не искам предлагат .Имат възможност ,живеят на близо за тях е удоволствие .
Защо си мислиш ,че искам разбор ,одобрение или неодобрение?

# 556
  • Пловдив
Изказала съм се по темата -искам помощ отзовават се ,дори и да не искам предлагат .Имат възможност ,живеят на близо за тях е удоволствие .
Май с Вилико не говорим за теб, или ти говориш по принцип? newsm78

# 557
  • на последния етаж
Едната баба - да. До годинка и 2-3 месеца гледах детето без помощ, но след като се върнах на работа, това беше вариант пред яслата.

# 558
Не помагат,защото нямат сили.Гледаме си се сами.

# 559
Май с Вилико не говорим за теб, или ти говориш по принцип? newsm78
Знам ,че не говорите за мен  Grinning
По принцип говоря да.

# 560
Доколкото могат.
Май това помагане обаче зависи и от двете страни.Имам приятелка,която по никакъв начин не позволяваше родителите на момчето да се докосват до детето,когато беше бебе.
Е,сега иска да й го гледат,ама май те не искат вече.
Вие как мислите?

# 561
Да ти кажа...и при мен е така - на роднини, които не харесвам и са ме обидили по някакъв начин - не давам детето, просто не ми е приятно. Пък и то се усеща кога с половин уста някои предлага от немай къде  Wink

# 562
  • София
В поста си написах, че не се оплаквам, напротив радвам се на грижата по малката. Просто отговорих на въпроса.   bouquet  bouquet  bouquet

# 563
  • Пазарджик
Майка ми помага когато не е на работа. Живеем близо. На свекърите не бих го оставила, защото имат нериязън към мен и детето може би я усеща и се изнервя.

# 564
  • София
На свекърите не бих го оставила, защото имат нериязън към мен и детето може би я усеща и се изнервя.

Поради същата причина вече не поддържам абсолютно никакви отношения със свекъра и свекървата. Не искам да контактуват с детето (то също - реве при всяка среща с тях).

# 565
Детето може да плаче и по друга причина например,че рядко ги вижда,не мислите ли?
Това е относително за какво и кога плаче детето,ако е малко.
Знам за случаи,когато майката отсъства за известно време и детето плаче от нея,като непознато.

# 566
  • София
За съжаление никой не ми помага-майка ми почина отдавна,свекървата е в чужбина , а дядовците хем нямат желание ,хем не ги бива изобщо за тази работа.

# 567
  • Пазарджик
Детето може да плаче и по друга причина например,че рядко ги вижда,не мислите ли?
Това е относително за какво и кога плаче детето,ако е малко.
Знам за случаи,когато майката отсъства за известно време и детето плаче от нея,като непознато.
В началото виждаше всички в една и съща продължителност на време на еднакви интервали - имала съм възможност да направя съпоставка.
Родителите ми са разведени и вижда баща ми най-рядко - от него не реве. Както и да е, да не измвестваме темата.

# 568
Ние имаме четири деца.Свекърва ми е починала много отдавна,още преди да се родят децата.Свекърът ми живее на 370 км.от нас.Майка ми е в чужбина,а баща ми почина.Въпреки това свекърът и майка ми ни помагат много.Всяка лятна ваканция двете по големи деца са при майка ми в чужбина,а свекърът 2-3 пъти е гледал децата за да отидем някъде само двамата за 2 дни да презаредим батериите.Нищо че е мъж се грижи страхотно за децата.Прекланям се и пред двамата.  bouquet

# 569
  • София
Не помагат...нито за час, нито за ден, нито за повече...и добре че не се натискат. Ако имаме голям зор се включва по-малката ми сестра  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт