Отговори
# 660
Здравейте и от нас  Hug

Сутринта катро гледах в Търново 27 градуса и направо ми идваше да ревна... Laughing При нас от сутринта не е сприрало да вали, а ходих на зъболекар рано рано...Имам доста проблемчета появили се, и започнахме да оправяме едно по едно...пък докъдето стигнем...бебчо не се възпротиви/за сега/... Grinning

Чесити годишнин на Лорин, бъдете винаги усминхати и щастливи, когато сте един с друг  Hug

Честит празник и на всички, които днес празнуват  Hug

Иначе за пишкането - аз също ставам рано сутринта чак, ама имам чуството, че ще ми се пръсне мехура вече...отначалото си ставах няколко пъти през нощта, ама вече не...но май наистина е по-добре да се става, за да не се натрупва всичко за сутринта...

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:32 от amidala13

# 661
  • София
Здравейте и от нас с бебо,
Лорин честита годишнина пожелавам ви едно здраво и розавко бебче в началото на другата.
Честито и на именниците.
Да си призная честно как ми се спи , ама то не бе празнуване то не бе чудо , дори утре пак ще черпя тук колегите с малко закъснение , че те не можаха нито в петък нито днес.

# 662
Честито на всички именници !!!  smile3525
loryn честита годишнина Heart Eyes,още много години да се обичате  и уважавате.И ние ще правим 11 години,само че февруари, и то около датата на термина,така че може да има изненади  ylinfant luvbed .За сега ставаме три Laughing,хи хи ,ми то може да си спретнем една класацийка за годишнините Laughing
bob4o_f ,важното е че сте добре,пък другото се оправя.
И аз да се запиша към отбора на гобленарките,този ми е любимия,него го ших,когато бях бременна с малката.http://www.goblen.bg/goblen_05.html

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 13:20 от desitacheva

# 663
  • Mostly in my mind
честито на Лорън и всички именници днес   bouquet

да ви питам. има ли някоя от вас проблеми с пъпките? и как се справяте? винаги съм била с проблемна кожа, но чак толкова на лицето никога не са ми излизали. Confused
и ощеедин въпрос - на някой случвало ли му се е от кръвно или от много повръщане да спука капилярче в окото? и това ми се случи Cry

# 664
Благодаря,
Деси, чуден е, тези гоблени на мен лично ми се струват прекрасни, колко ли усилия ви костват обаче незная  Crazy
Аз да си кажа за пишкането, не мога да стана от кревата нощем, та ако ще да се срути къщата-спя, като пън, но сутрин вече не чакам и милото да стане, направо се изтрелвам. Мисля, обаче, че наистина е по-добре да се става, мен си ме боли корема сутрин чак.
Лолитка, аз никога не съм имала проблемна кожа напротив, но от миналата седмица са ми излезнали едни малки пъпчици по лицето, те 3-4, но така ме дразнят  newsm78 Веднага се мазнах с гарниерче 3 в1, но файда нула, та аз също мога да взема опит, ако някоя мама има подобен проблем.
Днес май ни пощадиха с тока  Wink

# 665
Честита годишнина на Лорийн! Много любов и разбирателство ви желая!   bouquet

Честито на именниците днес.

За ставането нощем - лягам в 11, ставам в 11.
Първо ставане - 12.30 (дотогава съм ударила една дрямка).
Второ ставане - около 3 часа.
Трето ставане - около 8-9 часа.
Може и повече да има, ама предпочитам да ставам, че и на мен ми е кофти, ако си го държа за сутринта.

За името - Бенджолина, в БГ има семейства с традиций, силни фамилии, които си държат някои имена да остават във фамилията. Сега да не ми се обидят мамите с неутралните имена. Аз съм много за запазването на рода и традициите, затова запазваме фамилията на мъжО, а името той да го избира. Това по никакав начин не значи, че трябва да е кръстено на някой, просто продължаваме рода и възстановяваме едно от имената в него. Това е!

За София - никога не бих отишла в Манастирски ливади. Ужасно е - стоителство, липса на канализация и интересно защо - скъпо!
Аз си харесвам нашия квартал (на границата на Изток и Дианабад) - супер инфраструктура, но честно казано, за паркчета и градинки, както и в цяла София положението е трагично. Иначе като цяло лично предпочитам южните райони.

Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:21 от Тодорка Боева

# 666

Имам един въпрос към мамите от София. С мъжа ми обмисляме да се приберем към България за известно време живот и здраве и сме в търсене на жилище под наем от май месец догодина. На какво мнение сте относно квартала Манастирски ливади и новия комплекс Никми там, става ли за живеене с деца???
Мога да ти препоръчам един комплекс, но е в Симеоново. Не е много далеч, а мястото е невероятно. Имам познат, който живее там и му бяхме скоро на гости, направо все едно не си в града, толкова е различно. Ето малко снимки от там:

# 667
Абе, дами, то скоро нова тема ще пълним а... Party Ама сме фурии - спо няма, такива бъбривки... Heart Eyes

Ето две предложения от мен/то вече и трудно се измислят... Wink/:

Февруарска мама се вълнува и за бебчо вече пазарува

Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци

# 668
  • София
Аз съм в Гео Милев и мога да го препоръчам с 2 ръце - има различни паркове на 5, 20 и 40 минути пеша, транспортния възел на плиска ми е на 5 минути, кварталът е от по-старите което значи много детски градини, ясли и училища, поликлиника и като цяло устроена инфраструктура, молове, спокойствие .....

# 669
Лолита за пъпките да споделя и аз също винаги съм имала проблемна кожа, но толкова зле отдавна не съм била Simple Smile
Пробвах за няколко дни съвета от книгата на д-р Михайлов (от часът на мама, ако съм му сбъркала името) и имаше подобрение, но много е сложно, а мен си ме мързи ...

Процедурата е следната, сутрин и вечер :

Първо изтъркваш лицето с утайка от кафе(дори да не пиеш кафе, купи си и го свари, не го ползвай сурово, варено е по мекичко).
После, с едно памуче - намокряш го в топла вода  и капваш 2-3 капки масло (бадемово, зехтин ...) и си почистваш лицето.
Завършваш с розова вода.

Пробвах го, докато го правех имаше ефект, но сутрин и вечер ... и то веднъж като пропуснеш сутрин че бързаш ... и после пропускаш пак ... и хич ме няма в тия работи, трудоемко и изисква доста време, най вече, щото ръсех утайка от кафе по цялата мивка а тя цапа ....

Но засега нямам друго решение ... повечето неща против акне не стават за  бременни така че си ходя с пъпките ... а те едни огромни, червени, болящи ...  Sad

# 670
Абе, дами, то скоро нова тема ще пълним а... Party Ама сме фурии - спо няма, такива бъбривки... Heart Eyes

Ето две предложения от мен/то вече и трудно се измислят... Wink/:

Февруарска мама се вълнува и за бебчо вече пазарува

Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци

Страхотни предложения !
Първото заглавие ми харесва повече , а второто-за следващата тема  Laughing !

# 671
Привет, коремчета!

Първо искам да поздравя всички, които празнуват днес и да им пожелая много щастие!
Лорин, На тебе ти пожелавам все повечето да се обичате и разбирате и да бъдете семейство, в което да се радвате на хармония и любов!

Поздравления за всички, които са сътворили прекрасните терлички, гоблени и всякакви други неща! Намирам го за страхотно и много ми се иска да намеря време(сигурно другия месец) и аз да оплета нещичко за бебонка.

Софи, бих ти препоръчала квартала, в който живея - Стрелбище. Предимства- 10 мин., а може и по- малко от Южния парк, с много градинки, малки и големи магазинчета, градинки между блоковете, много комуникативно, съвсем близо до центъра. Сега пак търся само тук и евентуално Бели брези, Иван Вазов и Хиподрума.

За имената- аз съм за всяко име- българско или не, семейно или нестандартно, Но избрано с много любов и без натиск, което майката да "устети", че е Името за нейното бебе! А няма нощи по- хубаво от това да кръстиш на любим човек!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 14:55 от happy-mamma

# 672
Здравейте,
честит празник на именниците и изобщо на всички празнуващи (кой с годишнина, кой с друг празник)  Hug
Аз днес бях на ЖК и докторката установи, че беба изостава в развитието си с 1 седмица. Каза да отида след 2 седмици пак да видим какво е положението и ако продължавала така, щяла да ми предпише някакви хапчета. Има ли някой подобен проблем и на какво може да се дължи? Честно казано малко ме притесниха, а аз съм доста спокойна по принцип  Cry
Аз съм с гестационен диабет и всички очакваха бебето да стане по-голямо, а тя нашта със собствено мнение и живот...

# 673
  • София
Аз съм в Гео Милев и мога да го препоръчам с 2 ръце - има различни паркове на 5, 20 и 40 минути пеша, транспортния възел на плиска ми е на 5 минути, кварталът е от по-старите което значи много детски градини, ясли и училища, поликлиника и като цяло устроена инфраструктура, молове, спокойствие .....
Отрасла съм там , всичко ти е на няколко минути път пеша. Да не говорим че пред всеки блок има градинка.Единствения недостатък е това че има твърде много песии, ама какво да се направи тя нали ни е застаряваща нацията.

# 674
Здравейте,
честит празник на именниците и изобщо на всички празнуващи (кой с годишнина, кой с друг празник)  Hug
Аз днес бях на ЖК и докторката установи, че беба изостава в развитието си с 1 седмица. Каза да отида след 2 седмици пак да видим какво е положението и ако продължавала така, щяла да ми предпише някакви хапчета. Има ли някой подобен проблем и на какво може да се дължи? Честно казано малко ме притесниха, а аз съм доста спокойна по принцип  Cry
Аз съм с гестационен диабет и всички очакваха бебето да стане по-голямо, а тя нашта със собствено мнение и живот...
Няма страшно, разрови се из нета, ще видиш, че на много мами им казват, че бебето изостава. А 1 седмица, нищо не е. Може да не са измерили правилно. На мен всеки път ми показва ралично ехографа. Винаги има разлика от по няколко дни. Всичко е наред, не се натоварвай излишно Hug

Общи условия

Активация на акаунт