Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява третото ниво по английски език (B1)?
Какво представлява записът на тоновете на плода по време на бременност?
Кога започват записите на сърдечните тонове на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява третото ниво по английски език (B1)?
Третото ниво по английски език (B1) представлява напреднали умения в разбирането и използването на английския език. На този етап, учаещите се могат да разбират основни текстове, да изразяват мнение, да участват в разговори на теми, които са им познати, и да пишат прости текстове. Също така те могат да използват английския език в повечето области от ежедневието си.
-
Какво представлява записът на тоновете на плода по време на бременност?
Записът на тоновете на плода по време на бременност е процедура, която използва доплер ултразвук за улавяне и записване на сърдечните удари на бебето. Това позволява както бъдещите родители, така и медицинските специалисти да наблюдават сърдечния ритъм на бебето и да потвърдят неговото здравословно развитие.
-
Кога започват записите на сърдечните тонове на бебето?
-
Как се записват сърдечните тонове на бебето?
-
Какви са притесненията на бременните жени?
, още сто пъти по 11 години да сте заедно и любовта ви да е като виното - да става все по-хубава с годините!
), но откак забременях, не ми се пие изобщо. Не се ограничавам нарочно, не мисля, че ще ми стане нещо от чаша вино, стига да не е твърде често. Просто не ми се близва дори алкохол, абсолютно никакъв. За сметка на това проядох суджук - такова нещо можех преди да не вкуся с години. Месо друго пак не ми се яде, хич не съм по месото, макар да знам, че е хубаво да се яде заради хемоглобина. Суджуче обаче си хапвам по малко от време на време, нищо няма да му стане на бебето от толкова.

Да ти е жив и здрав мъжът, много късмет и на двамата
.
. 
и ще си ги подредя,какво има какво няма...