Хайде на театър

• 78 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
А какво ще кажете за "Ножица трепач" в театъра на армията?

# 451
Весело е  Peace

# 452
Весело е  Peace
Хубав е.

# 453
  • UK
На мен не ми хареса особено "Ножицата", може би защото не я гледах в добро физическо състояние (правех криза точно по време на представлението).

Исках да споделя с вас това: http://play.novatv.bg/play/259089/
Това е един истински гений за мен. Човекът-изкуство.

# 454
За съжаление и на мен не ми хареса "Ножица трепач", но всичко е въпрос на вкус!

# 455

Аз ти благодаря  bowuu ...Важното е обаче, наистина да има някаква държавна политика за истински страдащите...Все пак съм обнадеждена, защото разбрах, че нови 32 деца са били изпратени от държавата на лечение в чужбина ... само като отклонение от темата за театъра...

# 456
Това е един истински гений за мен. Човекът-изкуство.

Наистина е уникален този човек. Сгрява ми душата. Гледах, че скоро е поставил пиесата "Държавните липи". Дебна я, дали няма да гостува в София.

Иначе последните постановки, които съм гледала са: "Каквото напарави дядо ..." - уникално, съжалявам само, че не заведох и голямата дъщеря; "Календарни момичета" - доста забавно, дава и храна за размисъл; "Пътуване на запад" в НАТФИЗ - за първи път ходих там, но изключително приятно впечатление ми направиха младите актьори. Много енергия, радост от играта и физическо натоварване.

# 457
  • Sofia
Ще ходим ли на японски театър?
А някой има ли представа какво да очакваме?

# 458
  • UK
Нямам представа, предпочитам да е изненада Grinning

В понеделник служебно ми се налага да ходя на "Големанов" в Армията, сигурно е гот, някой гледал ли го е? И като стана дума за Армията, много ми се гледа "Железният светилник"- http://www.art.bg/tba/postanovka.php?ps=4751, имаме ли отзиви за него?

# 459
Сега се връщам от Интимно в асансьора в НАТФИЗ. Това е едно от най-страхотните представления, които съм гледала. Толкова енергия има в тия хора, че направо те отвяват. Ще стана редовна посетителка в НАТФИЗ, то се е видяло.

# 460
Много съм разочарована от Ревизор в Народния театър. Никак не ми хареса. На хората с мен и около мен също. Имаше и излизащи си на антракта. Доста малки деца скучаеха и предполагам създаваха мнението си за театъра, като за нещо какафонично. Изключително слаба игра на актрисата Александра Василева, която в ролята си на Алеся в българския сериал "7 часа разлика", играе по абсолютно същия истеричен начин. Същото важи и за другите двама актьори играещи и в постановката, и в сериала.
Мариус е на високо ниво както винаги.

# 461
  • UK
Всички герои в "Ревизор" са нарочно преувеличени, в типичния за Гогол стил. Може би ти се е видяло много дълго (според мен това е основната слабост на представлението)? Не бих си представила да заведа дете на подобна постановка. Аз пък напоследък взех доста да се дразня на Рени Врангова, която въпреки неоспоримите си качества играе доста еднакво навсякъде и освен това е във ВСЯКА постановка в Народния театър, няма как да не омръзне.

# 462
Да разбира се точно това преувеличаване не ми хареса, да не говорим за дългото представление. Защо е нужно такова разводняване? Рени Врангова не ми хареса тук, но в другите постановки е блестяща. Харесах както винаги Юлиан Вергов, но той ми е слабост. Много харесвам и Владо Кармазов като мъж, но и той все еднакво си играе с тези стъпчци и леко селско-хумористичен изказ.

# 463
  • UK
Да, Юлиян Вергов прави добра роля, както и Леонид Йовчев, който според мен тепърва ще блести с таланта си. Съгласна съм за Карамазов- малко трябва да разнообрази амплоато Simple Smile

Но за мен пред таланта на Мариус всички бледнеят.

# 464
  • София
Вчера гледах "Вражалец". Хареса ми постановката. Рачков ми идваше в повече, но и той беше забавен по неговия си идиотски начин.Simple Smile Много ми е хубаво да гледам Светлана Бонин, ето една колоритна дама, която придава тежест, много ми е забавна и очарователна. Жалко, че не играе в телевизията или киното, заслужава си да бъде видяна от повече хора. Heart Eyes
П.П Ама Блатечки нямал големи татуировки, ето едно истинско откритие за мен. Grinning

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 09:19 от mia1

Общи условия

Активация на акаунт