Прах за пране и омекотители / тема 2

• 119 453
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Единият е на Ариел:                  Другият на Сил:

От паралелен внос, разбира се.

Но има и други. Дрогерии dm имат собствена марка, има на Апта, има и Вениш, но не официален внос май. Бях изненадана колко добър е спрея за петна (аерозол) със собствената марка на Карфур. Но горните са най-добрите - еднакви като качество за мен.

# 106
Преди време приятелка ми похвали спреят от собствената марка на Карфур. Леко се учудих. Път към Карфур нямам, а и да имам няма да вляза.
Ще потърся посочените от теб.
Благодаря!

# 107
  • в белята
Gues Who мислиш ли ,че тези спреове ще се спраят от петна от пюрета?

# 108
Gues Who мислиш ли ,че тези спреове ще се спраят от петна от пюрета?

Моят евтин сапун за 2.50 лева се справя, та тези ли няма Wink.

# 109
  • София
Мерси, Гес  Simple Smile Аз засега съм доволна от Вениша, почти няма петно, което да не е махнал и затова се зачудих какъв е проблема.
От Апта майка не е доволна, има гел за петна и каза, че не е нищо особено.

Едно време си бях купила един препарат ЛОК на Амуей, махаше петна всякакви, даже и прани и избелвани. Една приятелка ми даде една плетена  покривчица с петно от кафе да тестваме продукта, тя я беше прала няколко пъти. И ЛОК-а взе, че го махна за минути  Crazy Той по принцип си е мултифункционален препарт, може да прави 100-неща, сигурно сте чували за него, може и зъбите даже да си измиете с него...сериозно .
Я, още го имало, открих го..  … 0;в е  Laughing

# 110
май трябваше тук да питам Blush какво ще кажете за бебешкия fairy? досега само на сано съм ползвала,и омекотител и прах.

# 111
От Апта майка не е доволна, има гел за петна и каза, че не е нищо особено.

Гелът е пълен аут. Пробвах го преди доста време, още си стои в тубата.

# 112
Да дам отчет за Бинго-то Mr. Green Много съм доволна Wink Моят е за цветно, при мен слава Богу пяна си имаше(нито много, нито малко, точно колкото ми е по вкуса), но и аз сложих малко повечко около 200-230мл(навик, а и дрехите ми бяха повече от 5 кг).Трите "екстри" описани на опаковката си ги изпълни: освежава цветовете, предотвратява смесването на цветовете и се справя с петна(за последното не мога да гарантирам, дрехите ми не са силно замърсени и с петна Cry). Прах смесено цветно, от небесно синьо до черно, в края на перилния процес перилния разтвор беше прилично омазан, но нито един цвят не се е прецакал. Колкото до освежаването на цвета май има някакъв оптичен ефект, в смисъл изглеждат по......абе не мога да го опиша Laughing Извинете за дългия пост  Peace

# 113
Гес, днес попаднах на синьо Коколино - унгарско производство, като Омо-то.
Обаче миризмата няма нищо общо с онази, която беше. Нито пък си прилича със синия Кушелвайх - що така?!

Отново си взех Софтлан - ванилия и орхидея Heart Eyes.

# 114
Sourcherry, не си сгрешила - този Софтлан мирише направо невероятно.

Относно Коколиното: може да са го променили, може да е изветряло, може да е много старо (като остарее или миризмата се променя, или се сгъстява като балсам за коса). Може и да не е унгарско. По принцип ароматите на омекотителите леко се видоизменят според държавите, за които са предназначени. Например синьото Коколино в Италия, Испания и Португалия е с по-различен аромат от германското, авглийското, гръцкото и румънското.

# 115
Знам, че италианците правят по-наситени аромати. Дедо го беше писал в една тема.
Предвид моя опит съм съгласна. Когато съм купувала препарат тяхно производство, винаги е с наситен аромат.
Открих магазинче само с препарати произведени в Италия. Не съм гледала в подробности, но ще опитам някой омекотител. Дано има синьо Коколино.

Когато Тео беше бебе, баба му беше купила някакъв сензитив-омекотител на някаква супернеизвестна за мен фирма-производител. Суперсилно миришеше, приятен аромат, но не посмях да пера дрехите му с него.
Използвах го за нашите.

П.П. Имам много силното усещане, че препаратите, особено омекотителите от паралелен внос ги "кръщават". В смисъл слагат вода.
Софтлан-ът, който купих днес, но от друго място, почти не остави аромат на току-що праните дрехи Confused.
Предишният нямаше нищо общо с този.

# 116
  • под течащия покрив
  Sourcherry,би ли споделила къде е това магазинче за италиански препарати?Аз живея в центъра, около Женския пазар, и не мога да намеря магазин с паралелен внос в района.Ако някой знае нека ми пише на лични.

# 117
     В Кауфланд (сори, квартален ми е  Laughing ) омекотителят Бинго е намален тази седмица на 1.59 лв.  Hug Има всички видове без зелен.  newsm78

# 118
А също така има прах за пране Есекс (72 пранета) с подарък течен препарат Есекс (10 пранета) за 13,99 лв.

# 119
  Sourcherry,би ли споделила къде е това магазинче за италиански препарати?Аз живея в центъра, около Женския пазар, и не мога да намеря магазин с паралелен внос в района.Ако някой знае нека ми пише на лични.

Магазинчето е на ул. Крум Попов, срещу 4-то РПУ.
Всъщност всички магазинчета, които зареждат паралелно и пазарувам от тях, не са ти в района Confused.

Общи условия

Активация на акаунт