Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Леле, леле...
Много го хвалите това Бинго  Shocked
Да не Ви дават % от Хайат?
Аз се обринах, когато прах дрехите с него -  за първи и последен път...
Че чак и в средния сегмент по качество го сложихте Shocked

# 226
Това, че ти си се обринала прави ли го некачествен? ooooh!

# 227
Не купувам Бинго.
Не ми дават % от Хайят. Всъщност що за тъпизъм?
Плюсът му е, че вече не съдържа фосфати, а това не е малко.
В по-преден пост Гес обясни защо е прах среден клас
.

# 228
Бинго е споменат в темите цифром и словом два пъти и все в отговор на поставен въпрос от друг потребител. Това е вторият път. Но за такъв процент - толкова. Laughing

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 23:02 от Guess Who

# 229
  • Бургас
Amazing nice
и на теб благодаря за отговора!Под "концентрата   за бяло , както и  концентрата  за цветно" прахообразните ли имаш предвид?

# 230
Pafal имам   в предвид  малките   течни  концентрати  As Activ-  color  , vollwaschmittel/ от които  се слага  по 39 мл. Страхотни  са. Но  и  праха  за  бяло е доста  добър.

Пробвай  ги  мисля  , че  юе бъдеш доволна.  Тази  вече р  ще потърся  снимки и ще  ти пусна    на лични  да  се ориентираш.

# 231
  • На земята, която е всъщност звезда.
А за Первол за черни дрехи какво ви е мнението?

# 232
Тео избелва доста, има фосфати и изобщо не е формула за бебешка кожа.
Не съм Гес, но тя ще напише същото Wink.

Точно същото щях да напиша.  Peace
Впрочем, и друг път съм го писала, но хайде пак: аз не виждам смисъл от бебешки прахове, защото в много случаи не могат да изперат елементарни петна, а не са чак толкова щадящи кожата. Напълно е допустимо да се ползва обикновен прах, но с включена функция интензивно изплакване и без омекотител, както е отбелязала ivapenkova. Бебенцата не се интересуват от миризмата на дрехите, а и в повечето случаи бебешките дрехи са памучни и при плакнене с повече вода си остават меки и без омекотител.

Идеята на бебешките прахове не е ли,освен да са по-щадящи за кожата,да не са и с толкова интензивен аромат,колкото са другите-тези за възрастни?Бебенцата определено се "интересуват" от аромата,в смисъл че не трябва да са силно ароматизирани дрешките им,нито майките докато ги кърмим да сме обилно поляти с парфюм,аз лично точно тогава не използвах.
Има едни специални пак бебешки прахове,които нямат никаква миризма,освен леко като на сухо мляко,за тях какво мислите:
http://surcare-bg.com/

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 12:39 от Beauté

# 233
Твърди се, че са хубави една мама е започнала да ги купува за тяхното бебе и след това да ги предлага в България, това е и сайта който си показала. Аз лично още нямам наблюдения.
От Первол не съм очарована.

# 234
  • Варна
А за Первол за черни дрехи какво ви е мнението?
Въпреки, че темата е за "Прах за пране и омекотители", ще кажа, че това нещо "Первол за черно" е едно голямо недоразумение и цената, която плащаш е 80% за рекламата и 20% за пластмасата на бутилката  #Cussing out Money , а бълвоча вътре за нищо не става и не струва. УЖС

# 235
Извинявам се, ако вече е писано, но какво ползвате специално за черни? 

# 236

Корал.

# 237

Корал.
Peace
Аз също-малко странно ми мирише,ама е много добър.

# 238
Первол за черно ми е в пъти по-противен. Вонята след изпиране остава по дрехите и няма нито един омекотител, който да е в състояние да я пребори.
Отврат!

# 239
А пере ли добре Корал памучните дрехи, при положение, че е предназначен за деликатни тъкани? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт