Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Екстра си пере.
Аз поне нямам забележки.
Под деликатни тъкане не се има само предвид вискоза, коприна и т.н.
Често има и много фин и деликатен памук.
В случая се води за деликатно, откъм цветово отношение пране предполагам.
Но най-важното е - пере.

# 241
  • На земята, която е всъщност звезда.
Благодаря за отговорите! Simple Smile

# 242
И  аз  харесвам  черния  Корал. Не  го  сменям  за нищо.  А и  аромата  му ми  допада.

# 243
  • Бургас
Още едно негативно мнение за черния Первол.

# 244
Бинго е споменат в темите цифром и словом два пъти и все в отговор на поставен въпрос от друг потребител. Това е вторият път. Но за такъв процент - толкова. Laughing
Хихихихих! Доста се посмях на този отговор! Joy
Но май темата ми идва в множко... Не че искам да обидя някого, но като чета оставам с впечатлението, че у някои потребители си е чиста проба лаборатория - от всичко са пробвали, с всичко са прали... за всеки препарат имат мнение  Rolling Eyes
А как става това? От къде може да се даде категорично мнение за даден перилен препарат и дали наистина е пробван?
Аз често експериментирам... Най-вече с течни. Но дрехите ми никога не са с петна или достатъчно замърсени за да мога да се ангажирам с мнение. По-скоро перилния препарат има за цел да ги освежи и омекотителя да ги ароматизира  Rolling Eyes
На дребния нещата пера с течен Тео бебе и до момента съм много доволна  Peace Само при него не експериментирам  Laughing

# 245
Мен имаш предвид, нали?
В кръга на шегата, има още много неща, които ми се ще да пробвам. Но ако ти изредя всички перилни препарати, с които разполагам в момента, ще ти увисне ченето, затова се сдържам да не купувам.  Laughing Така че впечатлението ти е напълно вярно - чиста проба лаборатория.  Peace

# 246
Мен имаш предвид, нали?
Не лично теб, мила...
А всички момичета, които дават мнения и съвети....
Просто ми е малко странно човек да изказва мнения за толкова много и различни категории продукти Rolling Eyes
Но щом имате толкова продукти на склад започвам да се замислям дали аз не съм назад Laughing
/и ако няма рима удари мъ Joy/

# 247
Дъжд, ако за теб прането е просто досадно задължение, за мен е страст Laughing.
Имам си цял килер, който е пълен почти догоре с прекрасни туби и тубенца, пликове и чувалчета с чудесни препарати, омекотители, избелители и пр. чудесии.
Моята страст е в пробата, ако нещо не ми хареса веднага го шитвам на приятел.
Мъжът ми отдавна се е примирил с моите страсти. Щото аз без препаратче не се прибирам.
И все си мисля, че поне малка компетенция дреме в мен.
А Гес и Дедо са корифеите в областта. На тях можеш 100% да се довериш Wink.

Темата е именно за това.
Какво му е странното?

# 248
Имам си цял килер, който е пълен почти догоре с прекрасни туби и тубенца, пликове и чувалчета с чудесни препарати, омекотители, избелители и пр. чудесии.

Кефиш! Laughing Посмях се,но напълно те разбиорам-всеки с неговите си страсти,мании и прочие.

Темата е именно за това.
Какво му е странното?

bowuu
Страхотна е темата и благодаря за компетентните мнения  bouquet

# 249
  • София
По-скоро перилния препарат има за цел да ги освежи и омекотителя да ги ароматизира  Rolling Eyes

Аз пък слагам омекотител, за да ги омекоти, а не толкова за да ги ароматизира.

# 250
Още едно негативно мнение за черния Первол.

И още едно. Слагам повече от дозировката, има аромат,но дрехите си остават с миризмата на изпотено... Sick

# 251
Моята страст е в пробата, ако нещо не ми хареса веднага го шитвам на приятел.
Мъжът ми отдавна се е примирил с моите страсти. Щото аз без препаратче не се прибирам.
И все си мисля, че поне малка компетенция дреме в мен.
А Гес и Дедо са корифеите в областта. На тях можеш 100% да се довериш Wink.

Темата е именно за това.
Какво му е странното?

Първо да кажа, че досадни домакински задължения нямам! Grinning
И второ точно, защото и аз държа на качественото изпиране ми е странно да се категоризират перилните препарати от няколко човека в темата.... защото доста момичета след това се втурват да си купуват нещо, защото разбираш ли тук го похвалили... И могат да останат разочаровани, защото добрият перилен ефект се постига в резлултат на правилно сортиране на дрехите, правилно дозиране на препарата, програма на пералната машина, налягане на водата, градуси на изпиране и т.н. Та затова ми е странно newsm78  Темата е по-скоро субективна  Mr. Green Явно е, че едните момичета са доволни от едно, други от друго... Всичко зависи и от финансова възможност...
А колкото до ароматизирането с омекотител - да, ползвам го и за омекотяване, но сушилнята върши тази работа перфектно - дрешките излизат пухкави и мекички, така че повече избирам аромата Peace
А Первол-а наистина нещо го скофтиха напоследък, да bowuu

# 252
... добрият перилен ефект се постига в резлултат на правилно сортиране на дрехите, правилно дозиране на препарата, програма на пералната машина, налягане на водата, градуси на изпиране и т.н.

Ъъъ, с какво налягането на водата подпомага за добрият перилен ефект?  newsm78

# 253
Ъъъ, с какво налягането на водата подпомага за добрият перилен ефект?  newsm78
Ниското налягане на водата влошава работата на пералната машина и от там съответно и перилния ефект Peace
Има си инструкции в книжката да експлоатация на всяка марка перална машина при какво налягане работи добре.

# 254
Ниското налягане на водата влошава работата на пералната машина и от там съответно и перилния ефект Peace
Има си инструкции в книжката да експлоатация на всяка марка перална машина при какво налягане работи добре.
нещо не схващам  newsm78
с ниско налягане (под зададена настройка на клапана) не може да се отвори клапана и да пропусне водата в казана.
а когато водата вече е в казана тя упражнява съвсем обикновено налягане - такова каквото
5-10 литра вода упражняват примерно в един домакински казан.
все пак пространството в казана на пералнята е една отворена система, а не херметизирана.
разбира се има съвсем малка разлика в налягането от това  дали пералнята е на морския бряг
или е на връх Мусала ,но това мисля, че не оказва влияние на прането

Общи условия

Активация на акаунт