Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 620
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Аз пера на ръка с домашен сапун Laughing

Crazy Откъде толкова време и нерви?
Не ми казвай,че повярва Laughing

# 46
  • София
На мен обаче трябва да повярвате - единствено домашният съпун в ръчичките ми успява да избели белите спортни чорапи на футболистчето  Mr. Green И най-прехваленият прах не се справя с тях в пералнята  Shocked

# 47
  • София
На мен обаче трябва да повярвате - единствено домашният съпун в ръчичките ми успява да избели белите спортни чорапи на футболистчето  Mr. Green И най-прехваленият прах не се справя с тях в пералнята  Shocked

А един мармот завива шоколада в станиол!  Peace

# 48
  • София
Свеки търка чорапите на малката със сапун Дуру. Като има мерак - да се занимава.
А аз се замислям да сменям Бонукса.
За омекотител - продължавам с експериментите. Синия Ленор нещо вече не ме кефи толкова.
Сега си взех бял Медикс Алвиния Сенситив.

# 49
  • София
Аз пера на ръка с домашен сапун Laughing

Crazy Откъде толкова време и нерви?
Не ми казвай,че повярва Laughing

Естествено, че повярвах, нали форума е пълен с екологични и природосъобразни съфорумки...откъде да те знам, дали не си една от тях  Mr. Green 

Тук може би значение има най-вече прането на ръка  Peace

# 50
Няма омекотител който да не съм пробвала и се спрях на един.Вече от две години си ползвам само него.Макар и всеки път когато излезе някой нов го опитвам...но,като Бинго няма втори.Дрехите така ухаят,че ... Crazy
Обаче само белият GrinningЗа мен е номер едно.Дано да не го развалят.Слага в джоба си всички Ленори-шменори и тем подобни  Laughing
Нямам приятелка дето да не е дошла у нас и да не е питала с какъв омекотител пера.Вчера и звъня дружка от Варна.Пресрамила се да ме пита като сме се видели лятото...била усетила дрехите ми как ухаят на омекотител ама я досрамяло да ме пита...ама срам не срам вчера се обади и вика-Казвай с какъв омекотител переш щото аз смених сто и никой не прави дрехите ми да ухаят така приятно като твоите Laughing
Бинго! Mr. Green

# 51
  • София
Няма омекотител който да не съм пробвала и се спрях на един.Вече от две години си ползвам само него.Макар и всеки път когато излезе някой нов го опитвам...но,като Бинго няма втори.Дрехите така ухаят,че ... Crazy
Обаче само белият GrinningЗа мен е номер едно.Дано да не го развалят.Слага в джоба си всички Ленори-шменори и тем подобни  Laughing
Нямам приятелка дето да не е дошла у нас и да не е питала с какъв омекотител пера.Вчера и звъня дружка от Варна.Пресрамила се да ме пита като сме се видели лятото...била усетила дрехите ми как ухаят на омекотител ама я досрамяло да ме пита...ама срам не срам вчера се обади и вика-Казвай с какъв омекотител переш щото аз смених сто и никой не прави дрехите ми да ухаят така приятно като твоите Laughing
Бинго! Mr. Green

Обаче кой точно бял? Bingo Soft Sensitive с бебето?
 Че аз гледах май два вида на Бинго.

# 52
И аз тук.

За Сано Максима да питам. Има ли фосфати? И мога ли сама да разбера по опаковката ?

# 53
Много полезна тема,благодаря  Grinning И аз да споделя ,че съм доволна от омекотителя Бинго -ползвам синият,чудесен е.

# 54
За Сано Максима да питам. Има ли фосфати? И мога ли сама да разбера по опаковката ?

Сано има фосфати, ама много. Много повече от друг прах Crazy.
На опаковката му това е описано, както и на всеки друг прах за пране.

Бих избрала нещо друго за пране на бебешки дрешки.

# 55
  • Русе, България
Понеже и на мен ми предстои пране на бебешки дрешки, реших да се сдобия с подходящ препарат. Препоръчаха ми именно Сано, само че същата вечер се бутнах в един магазин за вносни препарати и излязох от там с dalli Sensitiv. За пръв път изобщо видях тази марка, но много ми хареса ароматът. Цената съответно е за 1,5 л -> 20 пранета -> 9,00 лв. Все още не съм изпрала, просто защото нямам къде да прибера чистите дрешки. Не мога обаче да прочета съдържанието му, тъй като българската бележка е лепната доста неприятно върху информацията на немски. Да знаете нещо повече за този препарат?
Иначе благодаря за отзивите за Темата, засега нямам намерение да купувам.

# 56
  • ул. "Мечтание"
Моя милост е такава маниачка на тема пране. Чудя се как не съм попаднала на тая тема до сега!  Crazy
За момента съм супер доволна от немския Фрош, дето е в едни малки пакети в метална кутия. Ама до сега само на едно място съм го намирала в София. Във Варна все още удрям на камък!  Rolling Eyes

Пробвах тоя новия Ариел дето е в "бомбичките", но въобще не съм доволна. Добре че беше на промоция, че да не ме е яд колко пари съм дала. Тогава имах и една кутия Тайд, та той ми переше по-добре нещата от тоя Ариел.  ooooh!

Отзиви за SurCare?  Thinking Не съм се заглеждала дали има фосфати вътре. Ако някой го е ползвал да каже как се справя с петната.

# 57
Здравейте.
Имам въпрос относно "Acido Citrico Anidro" на италиански, което би трябвало да е "Citric Acid Anhydrous" на английски, а на български, ако не бъркам, "дехидратиратирана лимонена киселина". Simple Smile)) Аз това нещо го купувам под името "Добавка за пране с активен кислород", а като състав е посочено само Reg. 648/2004, та само от интернет разбрах какво стои зад този код.
Сега въпросите. Simple Smile
До колкото разбирам, това нещо е екологично, нали така?
Пише, че има "хигиенизиращ ефект". Какво значи това? Убива ли бактерии, микроби... ?
След като е лимонена киселина, нямам нужда от препарат против котлен камък, нали? А да намаля ли дозата на препарата за пране?
Благодаря предварително.  bouquet

# 58
Понеже и на мен ми предстои пране на бебешки дрешки, реших да се сдобия с подходящ препарат. Препоръчаха ми именно Сано, само че същата вечер се бутнах в един магазин за вносни препарати и излязох от там с dalli Sensitiv. За пръв път изобщо видях тази марка, но много ми хареса ароматът. Цената съответно е за 1,5 л -> 20 пранета -> 9,00 лв. Все още не съм изпрала, просто защото нямам къде да прибера чистите дрешки. Не мога обаче да прочета съдържанието му, тъй като българската бележка е лепната доста неприятно върху информацията на немски. Да знаете нещо повече за този препарат?
Иначе благодаря за отзивите за Темата, засега нямам намерение да купувам.
Нещо интересно-каката,която е ваксинирана и силно алергична към прахове за пране и я пера с Персил сензитив пак от вносно магазинче.Бебето,което не е ваксинирано, не го пазя от нищо,няма обрив откакто се е родило и няма никаква нужда да ползвам сензитив.

Нощни очи,вземи си Ариел (аз ползвам гел) от магазинчета,където продават вносни препарати.Някоя мама от Варна ще ти каже къде можеш да намериш сигурно.

# 59
Нещо интересно-каката,която е ваксинирана и силно алергична към прахове за пране и я пера с Персил сензитив пак от вносно магазинче.Бебето,което не е ваксинирано, не го пазя от нищо,няма обрив откакто се е родило и няма никаква нужда да ползвам сензитив.

Нищо интересно няма Wink. Всичко е до кожа, не до ваксини.
Много майки, които живеят в чужбина са споделяли, че където живеят не се продават сензитив препарати, за пране на бебешки дрешки. Или просто не са търсили.
Перат бебетата си от първият им ден с обикновен прах за пране и нямат кожни проблеми. Независимо дали бебето има или няма поставени ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт