Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Западен парк
Здравейте. Искам да ви питам за едни кристали.
След екскурзия до Италия моят баща ми донесе сини кристали, на които пише на италиански "омекотител". Упътването е също само на италиански и от картинките виждам, че трябва да ги изсипя в капачката им и заедно с нея да ги сложа в барабана. Няма и думичка на друг език, а според мен омекотителя се слага при последното плакнене. Някой знае ли какво точно са тези кристали как се ползват. Ако някоя от вас е в Италия на ЛС мога да напиша марката и да ми отговори.
Благодаря предварително за инфото.

# 376
Vernel Crystals - омекотител на кристали. Обикновените омекотители се слагат при последното плакнене, но тези се слагат заедно с праха за пране и действат по време на прането. Добре, че попита. Не се слагат в отделението за омекотител, а заедно с праха в отделението за основно пране или се изсипват в барабана, както си писала.

# 377
  • София, откъм тъмната страна
Ей така изглеждат

Guess Who изпревари ме за секунди  Grinning, затова пускам само снимката, защото си го обеснила по-добре от мен   bouquet

# 378
  • Западен парк
Ей, страшни сте!
 Точно за тези питах. Благодаря за подробното обяснение. Отивам да пробвам.

# 379
  • При децата ми
Ей така изглеждат

Guess Who изпревари ме за секунди  Grinning, затова пускам само снимката, защото си го обеснила по-добре от мен   bouquet

Ползвам синия в момента, подарък ми от маѝка ми, която е в чужбина, страхотен е! PeaceСъщия въпрос за ползването и бях задала и аз! Simple Smile

# 380
  • Бургас
Прочетох че за черно пране ползвате Корал. може ли някой да ми каже от къде мога да си го купя.
Ако може за Бургас.
Аз в момента ползвам праха от ДМ и съм що годе доволна.Купих си омекотителя на Бинго  и на мен ми хареса благодаря че споделихте Hug

# 381
Прочетох че за черно пране ползвате Корал. може ли някой да ми каже от къде мога да си го купя.
Ако може за Бургас.
Аз в момента ползвам праха от ДМ и съм що годе доволна.Купих си омекотителя на Бинго  и на мен ми хареса благодаря че споделихте Hug
На  Републиканска  близо  до  пресечната   с  Гурко ,  както  бе  писала  една  мама. Моя   позната пазари от  там . Магазинчето  е  за  козметика ,  но продават и  препарати    от  Австрия   и  Германия .  Коралът е възможно най-добрия   избор за черно който  можеш  да  направиш.

# 382
тук виждам че хвалите омекотители сано и бинго. а от двата кой е по добър?

# 383
а тези кристали на вернел добри ли са и къде ги продават, цена?

# 384
тук виждам че хвалите омекотители сано и бинго. а от двата кой е по добър?

По-добър в какъв смисъл? Като омекотител, като аромат, като качество? За мен Сано е с по-траен аромат. Най-добре пробвай и двата и ползвай този, който ти допадне.

Здравейте. Искам да ви питам за едни кристали.
След екскурзия до Италия моят баща ми донесе сини кристали, на които пише на италиански "омекотител". Упътването е също само на италиански и от картинките виждам, че трябва да ги изсипя в капачката им и заедно с нея да ги сложа в барабана. Няма и думичка на друг език, а според мен омекотителя се слага при последното плакнене. Някой знае ли какво точно са тези кристали как се ползват. Ако някоя от вас е в Италия на ЛС мога да напиша марката и да ми отговори.
Благодаря предварително за инфото.

Можеш да препишеш текста в графата на Гугъл преводач, който можеш да намериш с търсачката и ще ти го преведе, имаш опция за доста езици. Ако някой път няма кой да ти помогне поне от превода можеш да разбереш как се ползва  Peace

# 385
  • В къЩи.
Обикновените омекотители се слагат при последното плакнене,

ooooh! А аз слагам омекотителя заедно с праха в началото  #Crazy
   Голяма грешка ли е?

# 386
  • Бургас
Ако може за Бургас.
На  Републиканска  близо  до  пресечната   с  Гурко ,  както  бе  писала  една  мама. Моя   позната пазари от  там . Магазинчето  е  за  козметика ,  но продават и  препарати    от  Австрия   и  Германия .  Коралът е възможно най-добрия   избор за черно който  можеш  да  направиш.
На самата републиканска ли се намира?Как се казва магазина?
Благодаря за информацията Hug

# 387
значи вече пробвах предложения от някои дами тук бинго-белия  и нещо не съм доволна.много ми е слаб и нетраен аромата.затова помолих да го сравните със саното, за да видя вашето мнение.до сега аз съм била най доволна от софтлан синия ама трудно го намирам и малко е по-скъпичък Rolling Eyes

# 388
  • Варна
ooooh! А аз слагам омекотителя заедно с праха в началото  #Crazy
   Голяма грешка ли е?
Ако просто го зареждаш в пералнята заедно с праха не е проблем, защото тя си го поема с последното плакнене, преди това си седи в отделението.

# 389
  • Бургас
 luchkata, на Републиканска близо до пресечката с Гурко по посока от Гурко към Кирил и Методий от страната на детската градина
Дано си разбрала!

Общи условия

Активация на акаунт