Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 549
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Виде, то ще се разбере накъде отиват нещата. Стискам палци за леко раждане - днес или тези дни! И да ни държиш в течение!

# 196
 Thinkingдали си имаме бебе???Ох ако се пънеш Виде,да ти е леко и бързо HugА кой ще те вести?Милото дали ще влезне да ни каже?

Аз пак съм в  newsm55,ще  ме умори това кърмене,озверявам от глад.И аз съм като новородено,ям по 7-8пъти в денонощие,напълняла съм с 3 килограма от излизането от болницата.Мрън... Grinning

# 197
Добро утро!!!!!!!
М@м@ ако си още 2в1 извести ни,че те мислим. Hug Praynig
Закуската!!!!!!!!!

Слънчев и усмихнат ден за всички. Heart Eyes

# 198
Добро утро!!!

Стискам палци за леко и бързо раждане на Видето! Hug
Ееее, не съм довидяла. Ками, тогава честита една чертичка, пък като се наканиш пак ще ти честитя:)
Аз бях малко екзалтирана от освобождаването на Мишето, явно двойно съм виждала:)

Ох, мн ме разсмя снощи, но нямах време да пиша/ само сложих по- голяма снимка/  Joy Зрението ти, Миме е ок Grinning Беше малка снимката с опцията за увеличение, ама нещо се беше бъгнало и не е искала да става голяма Whistling
Ели, мн хубави снимки от Рила Flutter Мерси и за снимката с печката ви  Laughing, ще потърся такива неща.
Иначе за закл.  и нашата си играе с ключовете, но пфредимно ги вади и разхожда Crazy Не ми е минавало на ум, че може да се заключи Confused
Теди, много сладко клипче Heart Eyes с много силни думи, чак сълзичка пусках Embarassed
Виви, не си само ти с наръбено дупе от седеш в/у детско гърне Joy Имам опит в това начинание, аз на едното- тя на другото
Пис, няма нищо лошо да си говориш със звездите Wink, ама са объркали Камитo / може да е др от Варна - riccie Wink/
Хубав ден на всички за сега от нас   bouquet

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:11 от ♥ Камелия ♥

# 199
Теди,мерси за клипчето... Hug

Бременните да внимават много.Как пък всички екшъни тези дни при вас се случват?!  Heart Eyes

# 200
Хайде да се разпиша и аз малко,

на мен пък ми трябват предпазители за прозорците, защото моето диване от около седмица всячески се опитва да отвори единия от тях. Просто се качва на дивана, от там на перваза и се пъне на дръжката. Ходихме да търсим, защото гледах в нета, че все пак хората са измислили и такива, но не открихме. Засега сме пригодили един за шкафове, но му нямам много вяра  newsm78

Когато настане време за спане, казвам мамо хайде да нанкаме, при което той търчи към спалнята, качва се на леглото, взима мечо, стиска го силно и чака млякото. Баща му дава мляко, загасваме лапмата, излизаме и той заспива.

С гърнето имаме известен напредък. Ако го слагам често си върши там работата, но понякога се инати и не иска. Но вкъщи ли е е задължително без памперс. Чакам момента, в който ще започне да си казва.

Виде, много стиснати палци от мен за леко и бързо раждане. И да се похвалиш скоро, че вече си имате още едно бебче.

# 201
Добър ден Simple Smile
При нас е изгряло едно хубаво  Nature Sunny и мисля, че деня наистина ще е добър Simple Smile Тъкмо ще излезем с калпазанката да търсим подарък на тати за 2-рата ни годишнина. Никак не ми идват идеи обаче с какво да го зарадвам  Whistling

Теди и аз благодаря за клипчето   bouquet
м@м@, ако е настъпил момента ти желая леко и безпроблемно раждане   newsm51  Стиснати палци и ще чакаме хубавите новини Simple Smile
Ками, то аз повече съм седяла на него от колкото тя, ако знаех че ще е за лично ползване щях да си потърся мой размер  Laughing . Даже, преди да го прибера, ме водеше за ръчичка да сядам, клякаше до мен и ми  се смееше  Crazy
Айде за сега Simple Smile Отиваме да се стягаме за шопинг  Laughing

# 202
Сигурна бях Heart Eyes newsm44 newsm51 smile3525 newsm47 newsm32  ylinfant newsm30

ИМАМЕ СИ БЕБЕ,БОРИС ТЕЖИ 3,400 И 51СМ ВИСОК.Дошъл е на този свят в 2.32,минало е леко и бързо,мама е добре и праща поздрави.  bouquet

ВИДЕ,ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ,нека бъде здрав и послущен малкия Борис,да ви радва и да се гордеете с него.Много хубаво име.

# 203
M@M@ Честито бебче , да ви е живо и здраво и много послушно   bouquet

Ние сега отпрашваме за село и след няколко дни с Евуна ще сме в София  Mr. Green Дано да е хубаво времето че да хайманосваме повече из паркове и градинки  Grinning

# 204
ТЕДи,чакаме ви,да звънеш като пристигнете Hug

# 205
M@M@,честито бебче!Да ви е жив и здрав малкият Борис!!!!

# 206
Виде, честито! Да е жив и здрав, и много борбен! Hug  bouquet

# 207
Виде, честито!!! Да ви е жив и здрав малкият Борис, а на теб бързо възстановяване и много сили!!!!

Имам едни въпрос към мамите на второ детенце. На каква база ви изчислиха майчинството и взимате ли колкото предното? Зълва ми трябва да роди януари, няколко дни преди синът и да навърши 2 годинки. Това означава ли, че майчинството ще й бъде като сума толкова, колкото е вземала предния път?

# 208
  • София
Виде, честита ви радост!Да ви е жив и здрав Бобчо и бързо възстановяване на теб!

# 209
Виде, честита Ви радост и от нас!! Да е жив, здрав, послушен и мн кротък малкият Борис!!! На теб бързо възстановяване!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт