Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 548
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Силве, Елфи, недейте така - рано ми е!

Миме, и теб те включих в съобщението във фейса, но явно съм вкл. другата мария д.,която не познзваме. Вчера писах и тук, защото имам наблюдение (или поне така си мисля),че някой не си отваря много често фейса (силве Hug).

За приспиването няма какво да кажа - вече спи през ден на обяд, ззадължително я приспивам с изчитането на 5-6 приказки и вечер е така #Crazy

# 181
Ама махнете я тая друга Мария,много ме дразни как се е нахакала в моите приятели ,а никой не я познава #Cussing out

# 182
  • София
Здравейте, дневна среща в МОЛ-а звучи супер!

Миленчеееееееее! Честито!!!!!! Много спокойствие ти пожелавам. Hug
Тесори, стискаме палци!

Момичета, имам въпрос към вас. Пиша за вестник "Дневник" и се интересувам от всякакви теми, нередности, социални и майчински, които ви вълнуват. Пишете ми, ако сте станали свидетели на нещо или сте пострадали от нещо, тези неща трябва да се раздухват.

Мерси!

# 183
  • София
С памперс е и Мишката плюс нощно преобуване, че не издържа да сутринта само един. За приспиването - на обяд сама без проблем, вечер сама с мрънкане. Ако се смиля и отида става много по-зле - почват дни приказки, едни команди от кошарата...
Много сладки снимки и клипчета сте качили!
Дано да се организирам с вечерна среща и аз да се класирам!

# 184
Добър вечер!

Виде, добре че е бил " малкият дявол" и сте си били вкъщи да реагирате Hug На мен редовно ми спретват същият номер, само дето оставям някоя тенджера или тиган вместо кашон в/у котлона Crazy
В тази връзка Ели може ли да покажеш как изглеждат тези предпазители Rolling Eyes До сега съм виждала само за врата, контакти и ръбове аз Embarassed / Чакат се и снимки от Рилският манастир Sunglasses Whistling/
Виви, точно това си мислих да питам и аз за гърнетата? По- точно задържат ли се децата дълго там и дали вършат работа вътре?
 За пампите :Така и ние сме в отбора с пампите още. Има напредък, вече стоим седнали, ама не вършим нищоооо Joy Преди и това отказваше да прави Sunglasses
Последната ми идея е тази придобивка от вчера
- масата.
Тука я пробваме и не сме със събути гащи hahaha Идеята ми е, да се заиграва с нещо на нея сложено, че да стои по- дълго седнала  на гърнето/ иначе няма и 5 минути и е скочила и естествено. нищо/
За сега наистина стоим по- дълго дори и по 20 мин., но нищо не върши в гърнето ooooh! Дано скоро проработи моят план за дейностите Sunglasses
Имам по- голям проблем с хапането, отколкото, че е с пампа. Щом се обърна с гръб към нея и получавам 8/9 зъба в някоя кълка или дупе Crazy
Едно настървено ме гони. Човек, ако я види ще си помисли, че по цял ден гладна я държа #Crazy Снимала съм я, да я види баща и, но не съм качвала клипчето в нета още
За съня: Някой да не си помисли, че Сияна си ляга доброволно, абсурд. Просто играем един театър и всичко за сега върви по мед и масло..пу...пу.  Викам и, айде да ходим да спим. Тя, ест. казва Не, а аз и викам: "Мамо, хайде да ходим на масаж" . Мн обича да я мажа с крем след банята и веднага тръгва.
Как я лъжа да спи в чувала. И там сме намерили чалъм Whistling " Мамо, хайде да те опъшкулим Laughing" Овивам я в една хавлиена кърпа и я мушкам в чувала. Почвам да и обяснявам, че я чака зайчето, тигъра, йорито в наните и питат за нея. Слагам я и пак почвам, " Мамо, сега трябва да ги гушкаш и да наняте, хайде и тях да завием..." Давам и шише с мляко или пропускам. "Лека нощ, чао" и тя "Тау". Изгасям и излизам Grinning
Често се събужда с мокро дупе, ама през нощта не става и не сменям памперс. Жал ми е да я будя аз и  сега  се  опитвам да ограничавам вечер водите и млеката след супата Wink
 И да се похваля  newsm57   

от 21.10 чакам и продължавам, но вече съм 6+++   angel008 Мъжа ми каза, че ще ми счупи главата, защото съм го стресирала допълнително Joy Ама като ми се обади и нали на мен вече ми улекна и ми е весело и викам " Имам изненадаааа...." Joy

Приятна вечер на всички от мен  Heart Eyes Ще се върна да чета назад, че от 2 ч. го пиша този пост и си мисля, че нещо пропускам Rolling Eyes

Цял ден се чудя, защо базикате Марина за бебе Rolling Eyes Мислих си, че нещо и се е заканил мъжа след изречението с "с железни гащи бих легнала..."от Надето И сега докато четях назад по- старателно намерих отговора
Честито,Марина.Лека и безпроблемна бременност и здраво и спокойно бебче след 9 месеца.Много хубава новина.

Наде, мн е бил уморен мъжа ти, затова я е забравил. Просто преди появата на Бела сигурно се  е прибирал, лягал и "умирал " не в буквалният смисъл Sunglasses
Айде лека пак от мен! Hug

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:00 от ♥ Камелия ♥

# 185
  • София
И какво, какво??? Две ли са чертите, не мога да увелича!!!
Две са, нали:) Честито!!! Лека и безпроблемна!!!

Виде, нещо с наруши баланса на коремките, скоро ще трябва да се погрижиш за регулиране на нещата Heart Eyes

Да ви се оплача - преди малко какъв шок изживях. Михаела успя да се заключи в спалнята! Аз отвън полудях докато дойде баща и след 20-30 мин да отвори. Така че махайте ключовете от вратите, ако има и други заплеси като мен!

# 186
 Ааааа Миме една си е чертичката, но скоро ще честитим и на Ками  Party така ми го говорят звездите  Mr. Green Аз да честитя на Миленка - да е лека и безпроблемна и здраво бебче с послушна кака на финала  Hug
 А какво стана със срещата - вечерната де Simple Smile

# 187
  • София
Ееее, не съм довидяла. Ками, тогава честита една чертичка, пък като се наканиш пак ще ти честитя:)
Аз бях малко екзалтирана от освобождаването на Мишето, явно двойно съм виждала:)
А, сега вече се вижда голяма една черта:)
Виде, значи не бързай - бройката е точна:) А верно ли в Щерев има отстъпка 200 лв, ако си родила там миналата година? Някъде във форума го четох.

# 188
  • в гората
Ееее, не съм довидяла. Ками, тогава честита една чертичка, пък като се наканиш пак ще ти честитя:)
Аз бях малко екзалтирана от освобождаването на Мишето, явно двойно съм виждала:)
А, сега вече се вижда голяма една черта:)
Виде, значи не бързай - бройката е точна:) А верно ли в Щерев има отстъпка 200 лв, ако си родила там миналата година? Някъде във форума го четох.

Thinking За първи път чувам, но не мисля, че е вярно иначе доки щеше да ме зарадва  Mr. Green, единствената отстъпка е 400-те лева, които се поемат от здравната каса, но като цяло е с 100лв. по-скъпо дори  Tired .
 А аз  изпитвам ужас Тодор да не се заключи така  Confused, преди известно време тресна много силно вратата на хола и бравата блокира, но за мой късмет свеки беше при него.Иначе сигурно щях да полудея.

# 189
Е, момичета, отдъхнах си, че не е само моята калпазанка се е запънала с това гърне Whistling
Елфи, скрих го гърнето, даже изнамерих снимки на дечица в/у гърне и обяснявам, че големите така правят. А ако ви кажа, че за да я накарам да седне клечах 10 мин аз на него   Blush
Миме, голям ентусиаст Майчето, гледай как се грижи за хигиената на околните. След време ще ти помага с адашчето ми се струва  Laughing
За заспиването: Заспива с мен или тате и спи на нашето легло  Tired Не иска и да чуе да си спи в нейното легло. С баща и планираме да и оставим спалнята, а ние да мигрираме в друга стая  Rolling Eyes

Леле, mrm изобщо не ми е минало през ума, че вече може да ги стига  ooooh! Още сега ги махам  #Crazy
Хайде лека и спокойна нощ Simple Smile

# 190
  • Пловдив
Ками,утешавай се ти с този тест ама то се не знае изобщо още ...  Laughing

това са предпазителите за копчета-с натискане предното капаче пада и се работи свободно с копчетата

# 191
  • София
Добър вечер и от мен. Ние също все още сме с памперс и от време на време има попадение в гърнето.
За спането Мони спи при нас и я приспиваме, като ритуално ни събира с баща и ни води в спалнята. После следва гушкане и пипане на очи, уши и прочие.
Марте, за съжаление предположението ти е грешно. Може би след време, като се  стабилизират нещата при нас, че за момента са много неизвестните.
Лека нощ newsm46

# 192
  • София
Мама, http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=177&lang=bg  "2.2. Преференциалните талони ще бъдат изпратени с обикновено писмо чрез пощенски оператор до всяка жена, родила в САГБАЛ „Д-р Щерев” ЕООД в периода 01.01.2007 г. – 31.12.2009 г."  newsm78 Аз нищо не съм получавала, но днес Савова каза, че бебчо върви много напред и май ще е преди нова година, така че се заинтересувах.

# 193
Да ви споделя едно готино клипче   bouquet

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-379477

# 194
  • в гората
Мама, http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … d=177&lang=bg  "2.2. Преференциалните талони ще бъдат изпратени с обикновено писмо чрез пощенски оператор до всяка жена, родила в САГБАЛ „Д-р Щерев” ЕООД в периода 01.01.2007 г. – 31.12.2009 г."  newsm78 Аз нищо не съм получавала, но днес Савова каза, че бебчо върви много напред и май ще е преди нова година, така че се заинтересувах.

То явно е нещо като лотария  newsm78.И аз нямам талонче  Sad и май няма да ме огрее, но ще питам доки все пак  Wink .Мен нещо ме свива корема  Whistling, и се чудя да стряскам ли мъжо или ще ми мине... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт