София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Не е срещу 15то - карта
Предполагам навремето е било кантон.
Във Фейса имам някакви снимки от там - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1826431943699.106827.1327293199
Бирария Сърцето? Към Република гледа гърба на кантона?

# 376
  • София
Прелетяхме с таксито и пак не обърнах внимание на името. Simple Smile
Гърба е към Република. Градината е от другата страна.

# 377
И това не го знаех, днес ще отида да му хвърля едно око. Благодаря момичета!

# 378
Здравейте,приемате ли една нова мама от Надежда 6 част? Heart Eyes
Много нахално, но имам нужда от помощ/опитах се да чета назад темите и да търся,но просто нямам това време/-ако може моля дайте съвет-търся заведение-пицария, сладкарница...с външна градинка, с кът за игра на деца-ще празнувам РД на дъщеря си 2 годинки-искам да е около Северния парк или в близост-някоя Надежда, защото е най-удобно на мамите.
-за сега се спрях на Чочи, но все пак ако има други идеи-говорите тук за три пицарии-Мераци до 54то СОУ,Музите до 15то СОУ и Република до блок 53-54,така ли?

# 379
Има една пицария на входа на Парка който е към ИлиенциТазмания се казва.не е нищо особено, но има пързалка и люлки PeaceСпоред мен Чочи или Кериан (сладкарничката в свобода) са най добре Peace

# 380
  • Някъде на път....
Здравейте,приемате ли една нова мама от Надежда 6 част? Heart Eyes
.............
Добре дошла!
Да не забравяме и пицария-ресторант Хот Хаус - Hot house - има детски кът и е много хубаво местенце!  Peace

# 381
A4 добре дошла и от мен!

Нашия РД е утре, но е с бебоци и детски кът не ми трябва, но с такъв са ти казали вече. Малко са заведенията с детски кът. Верона, тя също е пицария има нещо като кът, но е доста занемарен.
Мераци има оградено местенце с пясъчник и кошове с играчки, но само това. Чочи или кериан, последната не харесвам лично аз, са с най- добри в това отношение, но друго куца там. Може да го направите в парка като пикник и организирани игри, или в клубче, щом е на 2 год...Но пък второто е свързано с повече средства.
Срещу Била имаше една сладкарничка с хубав кът, но не и знам името .

Друго не се сещам подходящо. Весел празник и на вас!!!

# 382
  • София
A4, добре дошла Simple Smile

Верона беше ок преди години. А Кериан е фраш, особено лятно време.
Чочи може би е по-добър вариант и ще ви е близо.

# 383
Много Ви благодаря момичета-много ми се иска да сме на открито и да има с какво да се забавляват децата.
Алексова-да сте живи и здрави-весело изкарване на купона утре.Относно парка-ние израстнахме там и сме нон стоп от сутрин до вечер там,но в петък ни нападнаха кърлежи и таткото и малката и идеята за пикник за мен отпада-може би все още ми е много пресен спомена от ваденето+ваксината и страховете.
АнМари-къде по-точно е Кериан и има ли външна част?
Т-Илиева-ХотХайус е ОК,но има само една пързалка и е рисковано близко до улицата-иначе вътре е чисто и готино-ние с малката до скоро всяка неделя бяхме на театър и купон там/екипът много ми харесва-усмихнати и приятни.
gery_roz -там празнувахме кръщенето и наистина ми хареса и от към финансова страна и меню,но Чочи имат батут+колички+топки+катерушка някаква и за сега това натежава-на 2-3 години знаете как харесват батути и тн
А питам за тези другите пицарии Музи,Мераци,Република-не се смейте,ако правилно съм разбрала-защото все още съм на чуде дали да не е заведение+да си платим за аниматор-клоун-70-80 лв е,НО това крие риск малките да се уплашат и да се вчерни рождения ден.
Уфффффффффф,по наше време и на бонбон Лукче се радвахме, а сега-парти център,балони....
В Чочи малко ме изненада, че искат куверт минимум консумация за възрастни 10 лв-а то събитието ще е за 2 часа сутрин и не виждам хората какво ще изконсумират за тези пари-за децата съм съгласна-батут плюс 5 лв, но възрастните....

# 384
  • София
Кериан е на средата на "Търговска". Има закрито помещение и градина. Не знам обаче в какво положение са играчките там.

# 385
  • София
Днес са пръскали за кърлежи в парка.

Чочи може ли да го наемеш само за твое парти? Веднъж ходихме там миналата година, имаше детски РД, но си беше отворено и за други посетители. Мен лично нещо не ми допадна  Rolling Eyes

Според мен клоун за 2-годишни си е рисково.

# 386
  • София
За заведение не мога да се изкажа. На мен Чочи много ми харесва - сянка е Simple Smile
А иначе на нашия 2ри РД имаше не клоун, а куклен театър - за около 40мин беше и мисля 140лв беше, но не съм сигурна /може и по-евтино да се намери, според мен/... Доста се впечатлиха малките, а рожденичката беше на върха, че тя си пада, а и "3те прасенца" тогава й беше любимо Simple Smile

Много ми хареса идеята за парка, още повече, че вчера пред нашия блок щеше да има детски рожден ден, но времето им развали плановете...

# 387
Прелетяхме с таксито и пак не обърнах внимание на името. Simple Smile
Гърба е към Република. Градината е от другата страна.
Сърцето е.  Grinning Днес и аз минах от там, за да огледам. Има и чадър там пльоснат в нищото.
Кериан е на средата на "Търговска". Има закрито помещение и градина. Не знам обаче в какво положение са играчките там.
На монети са въртелешките. Две години по ред правя рождения ден на детето там.
Чочи искат меню за възрастни и дете. Отделно прецених, че ако надуят и батута, само 100лв. ще ми отидат за престоя на децата там. За Чочи не знам, но Кериан не се затваря при рожденни дни. То и ние бяхме превзели половината градина и не ми пречеше, че имаше други. А и те не бяха много... с оглед на свободните места. Поне гостите ми, посещаващи за пръв път сладкарницата бяха доста очаровани. Поръчах си още при резервацията калцоне за родителите, а за децата пица. Като отидах бяха готови калцонетата, а пиците по-късно. Взимах и картофки, а всеки каквото си избере от масата за пиене. Кафетата на място си ги поръчваха. Заредих си масите преди идване на гостите с напитки-вода, сок, безалкохолни. И си беше ОК.
Нямхме ограничение в часове и задължителни менюта.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 23:00 от Корина

# 388
  • София
Момичета, моля кажете някой педиатър (ако може да е за късното захранване), да е от 8-мо ДКЦ и да е различен от Беремлийска. Обратно на всеобщото мнение, аз съм крайно недоволна от нея!!!!!!!!!!!! #Cussing out

Благодаря ви!!

# 389
  • София
Борисова е за късното захранване. Кабинета ѝ е срещу този на Беремлийска.
За нея е важно детето да се кърми, или когато няма възможност за това - АМ.
Препоръчва захранване след 6-7м.

Общи условия

Активация на акаунт