София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ако някой има възможност/желание/ да ми съдейства  в община Надежда, за да си направя адресна регистрация ще съм много благодарна. HugЛС

# 601
  • последна надежда
Въобще не ти трябва нотариален акт.Просто в общината казваш че искаш да смениш регистрацията си.
Преди ставаше така, но сега вече не!
Сменях си адресната регистрация преди 3 месеца и информацията ми е актуална.

# 602
  • София
Въобще не ти трябва нотариален акт.Просто в общината казваш че искаш да смениш регистрацията си.
Преди ставаше така, но сега вече не!
Сменях си адресната регистрация преди 3 месеца и информацията ми е актуална.

Да, трябва, миналата седмица ходихме, вече сме в Надежда 5 част. Трябва нотариален акт, ако сте собственици. Друг е въпросът, че предишните собственици няма сила,к оято да ги накара да се отпишат от този адрес.

# 603
И аз се присъединявам към актуалната информация ... Цитирам "От 24 май 2011година закона е..."- това постоянно повтаряше жената зад гише ЕСГРАОН.
Живея в жилище на майка ми и баща ми, който е инвалид. Отидахме дори с лична карта на баща ми. Лична карта на майка ми, нотариален акт - и на двамата, плюс нотариално заверено генерално пълномощно на името на майка ми от страна на баща ми. Въпреки това беше някаква борба да се запиша, а като и добавим и това, че настоящ адрес ми е този. И, че дори в бракоразводното пише къде живее детето- желания адрес за постоянен адрес... Тази жена постоянно повтаряше - ""От 24 май 2011година закона е...". Генерално даже не върши работа. То бяха едни документи, едни листа. И въпреки, че имота е и на майка ми, упълномощена към другия собственик, пак не ставало без него/баща ми/. Но все пак успях. Това беше най-голямата словесна борба в живота ми. Повярвайте. Накарах я да преснима и бракоразводното. ....Тя го чете браторазводното, пак се чеша по главата. Аз я разбирам жената, де.

Т.е. опитвам се да кажа, че ...
Освен нотариален акт, трябва и собствениците да са там с личните карти. Нотариално заверено пълномощно трябва да гласи, че служи пред служба ЕСГРАОН.

# 604
Скъпи съкварталци моля за компетентен съвет. Живеем в кв.Свобода близо до Илиянци. Скоро чакаме бебе. Можете ли да ни препоръчате добър педиатър в квартала? Някой от който имате лични впечатления и има ли някой при който да внимаваме да не попаднем? Благодаря  Hug за помощта.

# 605
Момичета, ориентирайте ме, моля ви.

От къде трябва да си вземем акта за раждане, живеем в Свобода, някакъв точен адрес.
А къде се подава молбата за еднократната помощ, само майката ли може да подаде, и какво още се изисква като документи?

# 606
kessy, моят малчуган  е все още при педиатърката ми, която е чак в Хаджи Димитър. Не мога да ти помогна.
silvanchence, аз родих преди 4 години и адекватен отговор нямам за това, от къде трябва да си вземеш Акт-а. Но по принцип еднократната помощ се подава в Соц грижи, като се искат и двете лични карти на родителите. Само майката можеше да подава тази молба. И само тя да я вземе. А превода на парите по мое време се правеше само през Български пощи.

Мамчета на големи дечица. Къде водите децата си събота и неделя и времето е хубаво. Вчера се чудехме с детето на къде да хванем.  Sad

# 607
  • Под кленовите дървета
Силванченце, мисля, че се подава в Общината до Северен Парк, зад една детска градина.
Трябва ти бележка за банкова сметка или картончето, което са ти дали от банката, преснимано.

# 608
До Северния парк е Соц. Грижи.

Община Надежда е в Надежда 1. ул. Кирил Драгнев
А Община Връбница е в Надежда 3. До Кауфланд.

# 609
Здравейте !
Някой може ли да ми даде малко инфо за 5 ЦДГ Връбница 2 ?
Приеха ми детето във филиал в Обеля 2,но ме притеснява това .че е в блок....
Как извеждат децата  на вън ???
Благодаря предварително !

# 610
  • София
Скъпи съкварталци моля за компетентен съвет. Живеем в кв.Свобода близо до Илиянци. Скоро чакаме бебе. Можете ли да ни препоръчате добър педиатър в квартала? Някой от който имате лични впечатления и има ли някой при който да внимаваме да не попаднем? Благодаря  Hug за помощта.
Здравей, препоръчвам горещо нашата лекарка от 24-то ДКЦ д-р Кунчева.  Peace

# 611
благодаря  Izi55 Hug

# 612
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър стоматолог по възможност в Надежда 5. Имам малко бебенце и ми трябва някой, който се намира близо до нас  Rolling Eyes

# 613
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, има ли мама, чието детенце ходи в ЧДГ Арлекино и ако има дали е доволна от градината?

# 614
  • София
Момичета, има ли мама, чието детенце ходи в ЧДГ Арлекино и ако има дали е доволна от градината?

Здравей, моето внуче ходи в тази детска градина. Изключително доволни сме. Ако те интересува нещо питай.

Общи условия

Активация на акаунт