ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 659
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • София
"Аз ще разкажа как заляза бизнесът на баба ми и дядо ми. И така с годините бизнесът бавно, но славно си заляза"

"Да прави ме секс докато детето е в нашето легло няма как да стане. Между другото като прави ме секс ..."

# 256
[quote ]
...сега като набираш поръчката , излиза като редовна ,че може само да е набереш ,после как е променяш на експресна ....[/quote]

Joy

Момичета, може ли да ви покажа нещо уникално от друг форум?

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 17:47 от elica2009

# 257
  • София
Трябва ли да питаш? Simple Smile  Hug

# 258
Заповядайте  Hug

М: но можели да ми кажеш къдее е този магазин че нещо не го намирам да не е това там където влизаш и си гледаш колко растения ти трябват примерно да вземеш слузестия вулкан или е нещо друго

и ако е там да ми обесниш къде точно да влеза да ги вида тези обори на ужаса

/Прави му се забележка за правописа/

М: ае брато земи та млъкни малко и не ми се обесняваи как пиша че ме дразниш много само това ще ти кажа

и ти отговарям на въпроса

не не съм учил никва граматика щото не съм зубар и второ аз съм момче ако незнаеш

СФ: Само да ти кажа, че забележката е напълно основателна.
Като пораснеш, във ВиК или в Чистота ЕАД няма да ти искат да пишеш, но за нещо по-сериозно ще ти трябва. Най-малкото прави лошо впечатление, колко си неграмотен ... момче

М: искам да ти кажа че не ме бърка какво лошо впечатление права и сега пък на теб ти казвам да не ми слагаш ред как да пиша огледаи се само ти и ония 1 дет ми напраи забележка пишете с главни букви точки и запетаики и нито давам интервю за работа или съм на обществено място просто питах нещо и ония ми се направи на умен сега не искам да се обеснявам на никого и никоя такаче играи си играта и не ме притесняваи щото не ми се занимава

и да момче съм дано нямаш нищо напротив това както и аз нямам нищо против теб

# 259
изкам да попитам сега ве4е от няколко дена несе пазим с моя пиятел и 4акаме с нетарпение да напражем тест а кога даго направем колко дена трябва да минат ве4е от два дена пражим опити и днес ми е зле же ми се свят стра6но мнго и ми е мнго гадно неразположено ми е и се 4ествам мнго зле дали си ваобразявам вазмойно ли е от един пат и да стaне

# 260
  • софия
Цитат
Добро утро!! Имам въпрошче - Имате ли предложения за бригади в Англия в хотилерската сфера.
Joy

# 261
изкам да попитам сега ве4е от няколко дена несе пазим с моя пиятел и 4акаме с нетарпение да напражем тест а кога даго направем колко дена трябва да минат ве4е от два дена пражим опити и днес ми е зле же ми се свят стра6но мнго и ми е мнго гадно неразположено ми е и се 4ествам мнго зле дали си ваобразявам вазмойно ли е от един пат и да стaне

#Crazy   #Crazy   #Crazy

Пети, моля те, отговори на това същество да спре с опитите  Praynig

# 262
Цитат
серяла

# 263
"Аз ще разкажа как заляза бизнесът на баба ми и дядо ми. И така с годините бизнесът бавно, но славно си заляза"

"Да прави ме секс докато детето е в нашето легло няма как да стане. Между другото като прави ме секс ..."

Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 10:34 от ol

# 264
  • София
Цитат
много ми капи косата

# 265
  • UK
Елица2009, не цитираме никове. Simple Smile

# 266
  • София
Цитираната Pety не е автор на бисера, а е "доставчика" му в тази тема.

# 267
  • UK
А, този пост не съм го видяла даже, един от миналата страница имах предвид, но, като се замисля, може и той да е така, напоследък не съм особено активна в четенето, може да съм го пропуснала, извинявам се. Simple Smile

# 268
От авторката която е учила и работила в чужбина:

Цитат
какъв-то и да е резултата

Цитат
раз ходите

Имаше и други, но не ми се копира целият текст, че има много за триене (никове и др.)

Може да е чужденка, иначе не мога да си обясня изказа на тази дама.

# 269
Red Velvet , то тогава всички цитирани тук,са чужденки.  Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт