ПрЪвУписТна НАЙдея: сЛобщение за аЛБиторията- иМпотека по презЮНКция-51

• 25 649
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна/Лондон
Цитат
холна гарнитура-дижан 2 таборетки и2 фотъола
Laughing

# 526
Цитат
исъхва
Цитат
....и си я махаш съсъ топла вода,
Цитат
но не за вмомента,

# 527
  • забравих си мисълта...
Цитат
Самоче сложих сладко от боровинки вътре и бухнах 1 желатин.Блатовете бяха медовик,просто обрах увациите с таз иторта,хареса се на всички.

# 528
Цитат
Самоче сложих сладко от боровинки вътре и бухнах 1 желатин.Блатовете бяха медовик,просто обрах увациите с таз иторта,хареса се на всички.
Не може да е истина. Не мога да повярвам, че настина има толкова неграмотни хора. #Crazy

# 529
  • Бургас
Еее ти па - за едни Увации и разместени или пропуснати в бързината интервали Naughty Много по-фрапантни случаи познава историята(темата) Mr. Green

по профисия съм учител, но в момента се грижа за малкият се син   Аман от малограмотни учители ooooh!

# 530
  • Stuck in a moment
 Като съм се загащвала в тоалетната съм си прищипала задната част на полата/ къса и разкроена, ако беше права няма как да се случи/ с чоропогащника.

# 531
Цитат
секи път като ми искочи змия

Whistling

# 532
  • София
Получих луксозен каталог на известна туристическа фирма.Много се изумих на това,което се мъдри на корицата- Нарьчник за вълшебна Коледа ooooh!

# 533
  • София
"има кръвоспиращ то действие,помага за екземи и за главоболие и да.Аз си я приготвям последния начин;слагам 500л.вода да кипне,после слагам 1супена лъжица коприва да по кисне около 20мин"

# 534
Цитат
Една приятелка и званеше някакъв номер всяка сутрин в 9. Звъни няколко ден а и после се покрива. Кода е от турция   Като дигнеш мълчат, като им звъниш - не вдигат. Това сега на каво прилича 
Не знам дали е измама, тогава беше на ваучер и според мен си е таксувало на нормална цена 

# 535
Цитат
Реваненци

Не може да се пише както се говори. НЕ МОЖЕ...

И не от форума, но напечатано на много брошури:

Цитат
одава под наем

Пак от форума:

Цитат
Ного ми е гадно

Цитат
са по Коледа ОГРОМНИ ПОЧИВКИ и НГ сиг ще има

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 20:13 от Red Velvet

# 536

Кво е туй чудо?!  newsm78

# 537

Десерта реване в умалителна форма...

# 538
  и ми е много мъчно като ме види някой, който не съм срещала отдавна-а той...ууууу, колко си напълняла, много са неетични хората, както и да е и от днес съм на дюкан, дано да остискаме заедно

Е тези хора пък колко са НЕЕТИЧНИ ...Жената не може да Остиска заради тях... Mr. Green

# 539
  • София
Цитат
полюлей,абсурбатор

Общи условия

Активация на акаунт