"Островът на любовта"(''Ilha dos amores'')- Тема 3

• 19 746
  • 177
  •   1
Отговори
# 105
  • Там, край водата - до брега.
Привет ,островитянки !!! Laughing

Тази сутрин ,приготвих кафенце  ... Heart Eyes Mr. Green

Еовинче ,не се притеснявай мила ,аз вчера пих чайче с две лъжички мед и се заситих, а после хапнах нещичко на крак ,тъй че не бях гладна  Heart Eyes Blush...но на кафенцата и закуските в нашата темичка никога не отказвам  Hug

Не можах да гледам снощи много ....
Мадалена за Мафалда "бившата ми дъщеря " Joy..
Жил на Моника за сандвича ,който тя поиска в стаята "ами хляб и някакви неща " Joy Joy,обяснява й с какво е сандвича  Joy Joy....ами то така де ,то в основата е хляба  hahaha hahaha...то без хляб какъв сандвич ще е  Joy Joy

Еовинче, благодаря за песента на Шакира и за другите песни, усещам че ще ми  е добър деня .. Heart Eyes Mr. Green

Мата ,сигурно с повече работа се е заредила и временцето не й стига при нас да влиза  Heart Eyes
Айде, милички аз ставам и лек ден  ви пожелавам ! Hug Hug Laughing

# 106
Добро утро,островитянки! Hug
Кетинце,благодаря ти за кафето!  Grinning
Сега аз да поднеса кафето и още нещо...

За сериите снощи.Малко съм настинала и не гледах много внимателно,но все пак да споделя какво ми направи впечатление.
За Томе и Клара... Laughing Томе когато отиде до фабриката и видя Клара и Енрике заедно и после как се прегърнаха,а той от бяс заудря по кормилото,то не че има нещо между Клара и Енрике,но Томчо не знае и направо побесня.Много ме накефи и много се смях на реакцията му! LaughingА после как форсира колата и отрпраши. Laughing А Клара пък предишната серия като разбра,че той е наблизо и направо лошо и стана. Rolling Eyes Оф,Мигел е прав и тия двамата ми иде направо да ги напляскам!Но са големи сладури,това за кой ли път го пиша,направо банална ставам,но истината си е истина.Освен това са много смешни като ревнуват. Wink Щото и Клара преди въртя,сука и пак стигна до главното,от което май най-много я боли...до това,че Томе е с Вера. Laughing
Един момент,който не бях запомнила,но много ме изкефи е когато снощи Мафалда определи Анабела като новото послушно кученце на Мадалена,а като каза: "стой" и "донеси пръчката" направо ме накефи максимално.А Фибата пощуря и се видя,че все си е същата #Cussing out ,то това пролича и като се завъзмущава на "оная" (на Жулия) за сока и.Може да се прави на изискана,да се облича по-добре,но отвътре си е все същата,а и не само отвътре,то и държанието и  е като преди,но сега дори е още по-противна,защото е повярвала,че вече е нещо повече заради протекцията на Мади.Хареса ми как Мафалда каза на майка си,че като е била далеч от нея е станала по-добър човек и че не е забравила всичко,но скоро ще забрави,а също и за думите към Анабела,че много се е заблудила по отношение на Мадалена ,но като го осъзнае може и да е късно.А Мадалена пък беше много комична като изразяваше "скръбта си" от поведението на бившата си тиквичка. Wink То не казвам,че не я обича.Сигурно е така,по някакъв си неин начин,но е съвсем ясно,че се е надявала дъщеря и да е като нея,защото само такива хора според нея си струват.Не случайно постоянно и говори,че е от губещият отбор,че е проиграла шансовете си и т.н.т.
А Жил пак се прояви... Laughing Обичам го този човечец! Laughing Като каза,че закарал колата на господин Пимента (в превод,ако не се лъжа фамилията му означава пипер Laughing) цяла-целеничка...Е то оставаше да и се случи нещо щом като агенцията е толкова близко,но то при него не се знае.А и нали беше с Мариана и трябваше да се погрижи за нея,но както и да е...После като взе онази книга за бебетата и като започна да прави упражнения... LaughingСупер беше,а Лиза колко беше любопитна да узнае само какво става!Ма това момиче много противно гласче са и сложили! SickЕдно такова мазно-мазно... SickЕ подхожда и! Joy
А пък Коща беше много забавен как само гледаше над очилата си! Laughing Още един таен агент... Sunglasses То не бяха Мариана ,Бенвинда,но тя пък е отделна тема...с нейните жестовете и фамилиарното и отношение към бабетка... LaughingСладурана!Но се чудя как бабетка не откача,тя която толкова настоява да се държи всеки човек на положение и дори ,ако скърби да го прави далеч от чуждите очи,защото и най-голямата скръб не оправдава неадекватното социално поведение...Ау!Ама съм и аз... hahahaТова за социалното поведение малко ала професор Вучков беше! JoyМали!Не съм искала да прозвучи така,но явно настинката ми се отразява! hahahaТа за бабетка и Бенвинда и за поведението на втората...Е то не че бабетка не откача,но няма ефект. LaughingБенвинда е непоправима! Laughing Сладурана!Понякога наистина малко прекалява,но иначе е много добра и аз такъв човек бих обичала много,много! Laughing
А иначе много тягостни ми бяха моментите с Мариана и особено със Сесилия. Sad
Но Тоби наистина каква любов!Заряза всичко и болен-неболен отива при нея! Heart EyesА Катерина и Жил после да спасяват положението от обезумелият Енрике! LaughingМного са чаровни и двамата!Смели са,въпреки че се видя,че много ги е страх от онзи гад! #2gunfire
И последно пак се загледах по фибата на Жоана... LaughingА тази голяма шнола хич не ми хареса!  Naughty Загледах се и ,то май беше предишните серии,сега не видях,по точно не запомних дали  я носи...Става въпрос за една гривна с момичешки личица. LaughingЕй,какви неща само гледам! Joy
И след като сега ще  ви пожелая успешен ден и много усмивки не  мислете,че съм забравила за това какъв ден е днес. Wink Ето приготвих трапезата и ние да се съберем в темата на Бъдни вечер.

И малко коледна музика за настроение.
http://www.youtube.com/watch?v=QkzlwABGd3Y

# 107
Привет ,милички  .Влизам да ви пожелая Весели празници . Grinning

Лейди Еовин ,благодаря за кафето и трапезата ,аз още не знам от де да я подхвана  Laughing

Жил е и моят човек  LaughingЗае се милия да се поинтересува за раждането с таз и книга  hahaha
На всички много им пасва дублажа  Laughing
Томе как се беше спрял да наблюдава точно си помислих "ами сега ако вземат и да се прегръщат и ги види " и след малко точно ги дадоха  ,та видях реакцията му ... Mr. Green

Еовинче, пий чайчета с медче и изстискани лимончета ,та настинката бързо да мине . Heart EyesНе й се давай . Peace

# 108
  • София
Мили островитянки!
Сърдечно благодаря за пожеланията за Рождество Христово!
Да е честито и на вас!

Да сте живи и здрави, много обич и късмет на вас и на близките ви!
Лек ден!

# 109
Честита Коледа и от мен!
Живи и здрави, много, много щастливи!
Лек ден, островитянки и весело посрещане на Новата година!

# 110
                Честита Коледа, мили момичета!
               Бъдете здрави, весели и много щастливи!
           Приятно гледане на нашето филмче!
           Пожелавам ви повече такива филми като нашия!

# 111
Ч.Н.Г,милички!
Как си прекарахте празниците?Надявам се да са били много весели и вие с усмивка да сте започнали новата година!
Заповядайте закуската!

Отдавна не съм писала.Едно-друго глупости някакви,а и тази настинка...Но най-накрая ми мина.То аз излязох по инат от нея. Mr. Green Но се радвам,че свърши,защото ако трябваше да изпия още някой домашен илач Sick  или хапче направо щях да...  Crazy
А иначе за сериалчето...Гледам си го с кеф!Случи се и да изпусна някоя и друга серия,но не много.
Снощи пък Глориния направо ме уби  Wink от смях!Как само настояваше пред Андре да изпие сокче или кафе и как дори като той и каза,че не му се пие тя настоя,че му се пие! Joy А пък като почна да обяснява,че в стаята имало големи хлебарки и от онези големите паяци-тарантули,а освен това и вдовици  hahaha и как само въртеше очи... JoyНяма друг такъв човек просто!Невероятна е!Само Жил може да и е съперник по невероятност и шанс да се скъсаш от хилеж!
Joy
А пък другите помислиха,че се е чалнала,нали я  ударила тенджера по главата  Joy и дори на ренген да ходела! JoyНо то наистина държанието и беше странно! Joy
А иначе Томето пак му се изкефих като каза колко много искал Клара,че искал да се ожени за нея и да имат деца и т.н.т. Но всъщност най се изкефих като каза,че без нея нищо нямало смисъл. Heart EyesОй,милият! Heart Eyes А Клара с бабетка как само си поговори...трябваше отдавна да го направи!
А Вера и Енрике как само мятаха огън и жупел и особено той де... Joy Като луд беше! Вера се направи на невинна девойка излъгана от първата си любов. Rolling Eyes Но Томе винаги е бил честен с нея,а тя пък съвсем друго говори.Е така е като не и отърва.Все още се питам се дали наистина го обича?!Но още мисля,че той е по-скоро прищявка,както съм писала вече,че тя го прави ,за да натрие носа на чичо си и  да отмъсти на  Клара,която за нея е най-голямата  гаднярка,мръсница и т.н.т.Мисля си ,че тя  никога не би била доволна от  никой.За нея все  няма да е достатъчно,все  ще смята,че другите не я обиачт колкото трябва.Не може всички да те обичат,колкото и да ни се иска ,нали?Но поне трябва да знаем да се отдръпнем като някой не ни иска,колкото и да боли.Поне според мен.Ако останем от инат няма ли да нараним накрая повече сами себе си?А и Вера не оценява  кой я обича истински според мен.Това е Катерина.Вчера и прости и  я прие с обич.Тя Вера я приема за даденост.Така ми се струва.Ужасно много ми прилича на чичо си.И той така не оценява кой наистина  държи на него.Иска да има някой,само защото той така е решил,че тярбва.Ми да как се осмелява някой да му отказва на него ?!Щото той нали е Великият Медейрош! Wink И не приема,че той може да е виновен за отказа в случая на Клара,за държанието и.Веднага стигна до заключението,че Томе е виновен! Rolling Eyes Наистина,както казват няма по-сляп от този,който не иска да види. Naughty
А бебчето на Марианка какво е сладко само!С тия малки пръстчета!Да го изпапкаш направо! Heart EyesОбаче Мариана като чу,че детето не било само нейно,а и на Мигел каква муцунка направи! Joy Е то да не би само тя да си го е направила? Joy И Мигел има право поне да го вижда...И като се сетя за виновниците за всичко това ми иде да взема пушката от бащата на една приятелка и да  ги гръмна онези двете и особено зализаното същество!То другото наперено същество е по-виновно,щото тя е мозъкът на всичко,но на мен просто по ми е противна зализка. #Cussing out А иначе  актирсата,която изпълнява Мариана доста жестове и мимики ползва,въздишки,въртене на очи,за да изрази какво я мъчи  героината и.Доста трудно!Но добре се справя,особено като въздъхне едно такова тежко,тежко ,а пък  и какви стават само очите и като е тъжна.Добра е наистина!Както и другите и колеги!А иначе като понякога направи една такава муцунка нацупена,я от яд,я от инат  hahaha  е много  смешна. Laughing
А Сао снощи много тежко и беше горката!И после как само каза,че само на нея може да и се случи  мъжът и да се върне след десет години и да и доведе още едно дете.Но и той пък как я моли така да се грижи за Давид?!Направо и каза,че той иска семейство и ето понеже аз не мога ти  го връчвам. Shocked То не че Давид е виновен за  поведението на баща си де,но все пак  Коща ме издразни много яко. #Cussing outА иначе Давидчо е сладурче! Heart Eyes
А  и за край...Загледах се  по обеците на Лиза (Ой,Мата  ти видя ли ги? Wink) Страшно и тупаха на Лиза и с тази червеничка униформа. JoyСамо  шареният гердан и липсваше,за да е пълно бижуу. Joy Защо не вземе да стане една дизайнерка?! Joy То страшен вкус има! Joy Е всеки си знае все пак,но на мен като я видя и направо ми се Sick и то не заради дрехите и и аксесоарите,те просто така ми се набиха  в очите сега.Преди по бях заета да и се ядосвам на държанието.Наистина Катерина добре я оприличи на гнусна  хлебарка. Joy
Лек ден,островитянки
!

# 112
Добро утро, островитянки !

Честита Нова Година . Да сте много ,много щастливи .
Ето и  кафенцето

Много хубаво Еовинче ,че ти се е махнал тоз  вирус  ... Party
Иначе първата серия на   сериалчето я пропускам ,  че почнаха да повтарят "Щурите съседи "по БТВ Комеди ,а и тези серии не ги бях гледала .или части от тях ,но и да ги бях гледала пак така щях да си ги пускам ,че са страшни тез съседи  .Laughing...смях, смях ...
Пак ще търся из вбокса до коя серия е островчето, пак изгубих бройката ...а пък и в тетрадчицата не си ги записвам  . Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам с нещо познато за настроенийце  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=SQnwRB4bQPo
Айде ,чао милички ! Laughing

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 07:49 от kety.

# 113
Добро утро и от мен!
Кетинце,благодаря за кафето и закуската.Много ми е сладко човечето курабийка.Да ти кажа чудя се дали да си гризна мъничко? LaughingНе... жал ми е,много е  сладичък. Heart Eyes
Песничката е много хубава,разбира се,но още по ми хареса разходката.Невероятна архитектура!
Ето и от мен едно поздравче с песен на същата изпълнителка и Андрея Бочели.Тази песен мисля,че  дори съм я гледала преди време,всъщност почти съм сигурна,но името на  певицата не бях запомнила.Кой да знае,че един ден ще има едно островче...
Wink
http://www.youtube.com/watch?v=OwfbTVzN-fc&feature=related
А за сериите снощи...Освен,че се изкефих на Клара и Томе в чаените насаждения,много се смях на Жил като попита Мариана:
-А бебето как се роди?
Мариана:
-Ами поиска да се роди и се роди.
И после същият въпрос от Катерина:
-Как се роди бебето?
Жил:
-Роди се само.
.
 Laughing Joy hahaha
Лек ден,милички!

# 114
Здравейте,милички!
Изгубихме се като Мариана изчезнахме... Laughing Е всеки по свои задачи предполагам.А що се отнася до мен продължавам да си го гледам сериалчето и много се изкефих,е то не,че за вас е нещо ново на сдобряването на Клара и Томе.А и нова реклама си има сериалчето по ДФ.
Ето малко нови снимки на актьорите от островчето:

Елена Лауреано

Наздрааве!
Марко Д`Алмейда
София Алвеш

Марко Делгадо
Елена Исабел
Жоана Дуарте
Жоана Солнадо
Лек ден,островитянки! Hug

# 115
Ето ме и мен!
За много години-живи и здрави!
Не пиша, защото не гледам.Но редовно влизам, пия кафе, ям и слушам музика в приятна компания.Колкото и да беше ранен и беудобен часът на излъчване преди, ни събираше тук.Може би много скоро започнаха повторенията и не бяхме го забравили, или пък вечр всеки е отдаден на семейството си.
Отплеснах се в размисли.Лека вечер, островитянки! Hug

# 116
Добро утро,островитянки! Hug
Хиса,една прегръдка специално за теб  Hug за новата година,че за първи път се чуваме през нея!

А сега заповядайте кафето!А някой вече направо е изтрещял за кафе:
За сериите снощи...Най ми хареса моментът преди да свърши втората серия. Heart Eyes Там където Клара и Томе бяха заедно на дивана,а той я прегръщаше и утешаваше с такава любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСтрашо много ми харесаха!И си мислех и нещо друго,освен,че им се наслаждавах. Laughing Heart Eyes Мислех си,ако може отнякъде Вера да види как той гушка Кларчето... Joy
Но да я махнем Верчето настрана...Снощи ми беше смешна и Мариана как се ухили на полицаите,които бяха супер смешни като се опитваха да и обяснят,че не бива да се къпе във фонтана,че имало обществени вани където това се правело. JoyИ само как жестикулираха през това  време! JoyА тя всичко разбира,но си трае!Хитруша! Wink
А сега запоздрав към вас в унисон със снощният ми любим момент една песничка на Хуанес,много нежничка!Лек ден,милички! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=9rNbnK1sMHM&feature=related

# 117
Здравейте, островитянки ! Simple Smile
Добро утро ....

Аз къде гледам, къде не ....когато съм вкъщи гледам  Simple Smile.
Снощи  много ми беше забавна Мадаленка на масата с Руи ,когато  бяха двамата и после когато седнаха и Мафалда и Клара   Simple Smile.
Мадалена на Руи : 
- Аз знам ,че ти знаеш, ти знаеш че аз знам . Mr. Green

А Глориня и тя ,че за всичко е виновен интернета Laughing
- "Гледат разни истории ,разни простотии".-за младежите ,че били такива  Joy

И на двамата сладури -много им се радвах  Heart Eyes Heart Eyes

Еовинче, отново много готини  снимки . HugИ песента е готина . Grinning

Викам да си продължим да слушаме музика  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=DG2cuaJloDY

пък и не пречи да потанцуваме  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=HQuEnGvrvMU

и за почивка една песен на Ерос Рамацоти  Simple Smile-и трите песнички много ми се нравят и за добър ден ги споделям  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=dIurFXcn9UI&feature=related

Лек ден ! Flutter Hug

# 118
Добро утро,острвитянки!
Заповядайте кафенцето и още нещо!
Grinning

Аз вчера не можах да гледам и може и да съм изпуснала точно как Сиприяно ще ритне камбанката  Wink ,то нали май беше скоро?! newsm78 Ако не се бъркам... newsm78 Не че това чак толкова ми се гледа,но както и да е.За друго се бях замислила,за предните серии.Става дума за Руи...Той наистина е добър и верен приятел.Чест му прави! Grinning Колко ли човека на негово място днес биха отказали пост на вицепрезидент в огромна международна компания,което пък значи да имат много власт и пари също.Колко ли хора биха отказали това заради приятелството?Наистина достоен човек.Възхитих му се!А ако беше казал на Томе той щеше направо да изтрещи миличкият Hug  Heart Eyes,какъвто си е,то и така не може да понася Мади,пък ако знаеше леле... Crazy Руи постъпва много умно и хитро. Grinning Бравос на такъв човек наистина!  Wink Laughing
А иначе Мадалена как само се настани удобно в хола идвайки си... JoyИ хич не и пука,че прекъсва Клара и Томе!  Joy А аз толкова им се радвах и,а Мади пък що не взе да се разкара! #Cussing out
Обаче Томе с тоя остров,който искал да наеме за тях...  Laughing Много романтично! Heart EyesКато го гледаш такъв от пръв поглед ще си кажеш,че не би му хрумнало такова нещо. LaughingЕ това пак доказва,че не можеш да съдиш за човека само от пръв поглед.  Joy А Клара пък само как сладко се усмихваше и нарече това идилия,а той пък:"Ти си моята идилия!" Heart Eyes Опасни са направо! Heart Eyes
А иначе Мади с Руи на масата беше много смешна наистина,а и как само го сръчка... Joy все едно са стари дружки... Joy
Кетинце,песничките са супер!Особено първата,много я харесвам и аз! Hug Grinning
И сега то мен малко музика за настроение...С пожелание за прекрасен ден към вас,милички!
Първата е пак на Хуанес,но този път в компанията на Нели Фуртадо,а вторта е...А много е гореща!Да си потанцуваме и да си спомним лятото и плажовете или да си помечтаем и ние за някой остров... Joy
Чао,островитянки!
Hug
http://www.youtube.com/watch?v=7XciWEZIl-E&feature=related
 Heart Eyes Embarassed Heart Eyes Grinning Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=4gH-qFeRa7E&feature=related

# 119
Еовинче, благодаря за кафето и хапването  ,и за четивото  Simple Smile.И за музиката  PartyИ аз реших да сложа малко картинки ,дали не се разгорещих ,че и творчество проявих  Joy.

Heart Eyes Blush Laughing

Общи условия

Активация на акаунт