"Островът на любовта"(''Ilha dos amores'')- Тема 3

• 19 743
  • 177
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,островитянки!
Честит първи сняг!

Заповядайте закуската!
Чика, радвам се,че  сериалчето ти харесва.А сега за песничката,която търсиш.За съжаление аз не мога да те зарадвам този път,не можах да я намеря,въпреки че търсих.  Sad
А за сцената с Томе и Клара,ние много време я чакахме!  Laughing Наистина двамата са невероятни заедно!  Heart Eyes
Лек ден,островитянки!  
п.п. Пресетих се и се върнах да споделя с вас,че сега освен островчето гледам и тези два сериала:
Hug
http://telenovelasfans55.hit.bg/CaminhoDasIndias-info.htm
Този е по К1 и е през седмицата в 20.45 ч.
А този е по ДФ в събота и неделя само.По четири епизода дават от 16.00 до 19.55 ч.
http://telenovelasfans17.hit.bg/TodaUnaDama-info.htm
Никак не са лоши,макар и да не ме кефят за сега колкото островчето,но не са лоши!  Laughing
Този обаче,който ми харесва и си гледам с кеф също е (не е новела) "Червеният орел" по БТВ Синема.Испански.Приключенски.Само в събота и неделя от 22.00 ч.
Е това  исках да споделя с вас за сега.  Hug

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:31 от eovin27

# 91
  • Там, край водата - до брега.
Здравейте, мили момичета !!!!
Благодаря Ви милички за подкрепата   bouquet
Така се чувствам след всички преживени кошмари ....направо незнае човек какво ще му поднесе живота  Rolling Eyes....
А да ви питам до коя серия е ситгнало сериалчето ,че аз преди в една тетрадчица си отбелязвах серииките ...но  бройката загубих .
Благодаря, Еовинче за закусчицата  Hug
А още не е натрупал толкоз сняг и аз тъй като дечко да се просна  Blush

Айде пък и аз ще проверя за серийките, но не сега ...
А за песничката и аз преди съм я търсила просто ми беше любопитна всяка тема от сериалчето та така и тази на Сао търсих ,че в нашата темичка я нямаше ...но нищо не открих аз даже не се сещам и как звучи самата  тема .
Лек ден и успешна седмица !!!!
Прегръщам Ви милички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
Здравей,Кетинце!  Hug
Страшно много се радвам,че отново си сред нас!  Hug Hug Hug Тези дни не можех да ползвам нета,все нещо друго изникваше и нямах време и за това не бях влизала тук.Надявах се всичко при теб вече да се е уредило!  Praynig Тревожех се много. Наистина човек не знае какво ще му донесе животът.Дано скоро вече да се оправиш напълно и да не си повече тъжна.  Praynig  Hug
А за снега...При нас вече натрупа,а и продължава да трупа.Мога спокойно да си се просна и да направя ангел.  Joy 
Лек ден от мен!
  Hug

# 93
Д а ,много готино си вали ...и може и при нас да натрупа повечко ,ако продължава така ...то и с шейна ми се спуска  Joyно нямам под ръка ...за целта може и с един найлон  Joy.... то шейна с моите размери едва ли ще намеря ....краката ще ми се влачат Mr. Green, но нищо важно е желанието, пък и изпълнението после  Joy...
Аз от тези сериалчета  ... това по канал 1 смятам да го гледам ...
А иначи съм си тъжна и ме боли и нищо няма да  е както преди ....но какво да се прави ,живот.....айде, да не ви занимавам с тъжни нещица ....а снега си вали ли вали  Laughing Laughing Heart Eyes

Всичко най -най ,островитянки !!!!

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 12:37 от kety.

# 94
Добро утро,островитянки!
Заповядайте сутрешната закуска и кафе!
След това нека заедно да се разходим из  Понта Делгада.Приятна разходка!

Островчето от птичи поглед
Вече "пристигнахме"  Wink и разходката може да започне!

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 08:38 от eovin27

# 95
Добро утро и от мен ! Laughing

Еовинче ,благодаря за закусчицата поднесена с ароматното кафенце   bouquet

Ама какви чудни снимки ....ще си позволя да попитам да не са от личната ти колекция ...усъмних се заради четвъртата снимка  Wink Heart Eyes

За сериалчето ....тези серии и преди не ги бях гледала и ми са много интересни  Simple Smile.Улучих и във Вбокса и до кой брой са стигнали -значи снощи са били 83-84 серия ...
Я, гледай я таз Фиба нещо много се зъби на Мадалена ...обаче аз фиба на Фибата не видях  Joyсигурно не ползва вече таквиз аксесоари  Laughing...
Жил ..какво сладурче ... Blush
Друго не се сещам то и неможах целите снощи серий да гледам ,но нищо ....
А да пиша ,че шейна намерих (не мога много да се побера в нея  Joy )...но няма  достатъчно сняг  Mr. Green...
Лек ден ,милички !

# 96
Кетинце,за съжаление не са от личната ми колекция тези снимки.  Laughing Аз съм тъмнокоса вярно,но с дълга коса.  Wink А самата снимка ми хареса заради портите.  LaughingНаистина да е жив и здрав  Joy чичо Гугъл,та така се сдобих с тези снимки,че иначе наистина Азорите не се очертава да ги видя на живо скоро за жалост,но пък това не ми пречи да се насладя на снимките и да ги споделя и с вас.  Grinning
Аз снощи не гледах сериалчето,така се бях загледала по "Изпепеляваща страст",едни епизоди в тубето на спаниш.  Wink Нещо отдавна ми се гледаха пак и най-накрая намерих време  Wink ,та то Шоколадчо така ме увлече,а преди това и  от "Пробуждане" гледах,но малко.  Laughing Та понеже си бях сама и така.Като погледнах часовника беше късно.Успях да гледам само част от Индията по К1.
А иначе не ми се иска да изпусна сдобряването на сладурите ни от островчето.А и преди това има някои интересни моменти.Като да видя как Томе се "поти" Joy  да си върне Клара.Наистина беше много сладък такъв настойчив. А за Фибата и нейната фиба,то тя наистина повече не носи такива нещица.А аз все там гледах като я видех преди,да видя с каква нова "готина" фиба ще се барне.  Laughing Сега пък е една зализана,сякаш някое теле  я е близнало.  Laughing Е  по-добре е така де.
А за шейната браво на теб.И ние някъде у нас имаме една стара шейна,но не съм я търсила.А иначе какви спомени имам от преди няколко години в планината с един найлон обаче.  hahaha Супер забавно беше! Нищо,че после д...то ми беше мокро и едва не зарих в една дупка.  hahaha
п.п.Искам да ви пусна една песен,която я слушах по препоръка на най-добрият ми приятел и наистина е хубава!Дано ви допадне!Така да ни създаде допълнително настроение докато се "разхождаме".  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=08ET3wbXEBc
Ето и още малко снимки.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:44 от eovin27

# 97
Е да де, Еовинче то това не си ти  Simple Smile...щото пък и не си споделила ,че си посетила тез красоти   Laughing...а освен прекрасните  местенца и таз позираща дама ми повдигна настроението и тъй се пошегувах Simple Smile  , айде не скоро,както самата казваш  Simple Smile но по -нататък  и ти така пред портите да се щракнеш  Party...а  пък  с тез  снимчици си набелязваме обекти  и местенца от Азорите ,които трябва да се обиколят и заснемат  Laughing...черно -белите фасади на сградите  са  ми  много интересни  Laughing....засега само набелязваме ,пък кой знае може и с очите си да ги видим  Laughing Laughing...някой слънчев ден  Laughing
То и аз щом става въпрос за Шоколадчето Laughing ...като имам повечко временце сядам да гледам ,че с един клип или два няма да мирясам, или пък и с една серийка от сериалче с него , повечко нещица си гледкам ,а пък и ако е на спаниш  Laughingпада голямо съсредоточаване, та да успея нещичко да вдена  Joy....
Иначе за днешнит е серийки ,мярнах само Тобиаш как ги беше строил всички -Лиза ,Мена, Жил   и ги надъхваше ,че щели да се оправят ,а моята приятелка Глориня  Joyотбеляза  ,че как пък ще стане таз ,щом са на червено ...интересно наистин а Simple Smile
Песента е много хубава, Еовинче ...Obrigada  bouquet-на португеш  Mr. Green,да     благодаря на теб з а поздравчето  и на твоят Amigo за препоръката Laughing аз си я харесвам и Орлин Горанов ,много го уважавам като човек  Grinning

# 98
Тъй като днес не поднесах сутрешното кафе е време направо за обяда.  Grinning

Снощи ми стана мъчно за Глориния,като сънуваше онзи сън,в който Тобчо я зарязва.  Sad Тя самата явно не вярва,че той я обича,а мисли,че я иска само заради хотела и,но въпреки че явно го съзнава не може да се откаже от него.Ех,любов какво да с прави!Жил обаче беше много находчив с тая пожарна аларма!Глориния беше много смешна като се беше надвесила и викаше: "Пожар!" и докато се осъзнае,че няма...  Laughing А Мадалена пак посети старата си дружка Каетано,явно че не може да стои дълго далеч от него,то и няма как щом като пак ще кроят нещо по - нататък.  hahaha И двете с Фибата,която сега е Клонинг или поне се опитва да е като Мади само какви бяха фалшиви като се бяха загрижили за Карлота.Никой не би им повярвал,че ги е грижа.Голям фалш беше присъствието им в къщата и.То Фибата само искаше да си начеше крастата според мен и да си излее отровата.  hahaha А всъщност имах чувството,че ще започне да подскача като малко дете и да се кефи и да вика :"Пада ти се!" и да се плези и да прави   smile3533
А Моника пък само как каза на Клара,че ще забрави ЖП,както Клара е забравила Томе... hahaha Малко грубо беше,но пък Кларчето се престори,че не забеляза намека и.Виж я ти Моника не казва нищо пък  изтърси  нещо съвсем вярно,макар че какво като и го казва на сестра си това,нещата няма да се променят.Добре,че Мариана ще избяга,че иначе Томе едва ли щеше да се върне!  Joy А и за бабетка и за съдбите на жените в семейството им бе права,щото иначе бабка щеше ли да и прилошее?! А иначе преди ме кефи как с Кае се заяждаха!  Joy
Мариана започна със страностите си и то повече от обикновено.  Laughing Имам чувството,че като я притискат и тя прави така напук.И тя е инатка като баба си и сестрите си.  Joy А Мигел има да си пати! Имах чувството,че и на него като на Сао в миналите серии ще започне да вика :"Бла-бла-бла!"hahaha То като нещо не и изнася или бяга или мълчи или нещо такова,докато бабетка крещи ли крещи.Е то всеки човек си има начин да се измъква като нещо не му е по вкуса и понякога погледант от страни е много смешен!Мен ми беше смешна Мариана като каза това на Сао!А и като говореше с Мафалда преди и като не и понесе разговора забелязах ,направи ми впечатление,че като си тръгна държеше ръцете си все едно лети или нещо такова. hahaha Опасна е!И оная муцка,която направи като си спомняше как Фибата прегръща Мигел! Joy
А ето още две гледки,което много ми харесаха!

А на тази гледка Мариана и Мигел често се любуват.
Лек,ден островитянки!
п.п. Кети, радвам се,че ти е допаднала песничката!Наистина е много хубава,нежна!А поздравите за моето приятелче непременно ще предам! Grinning

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 13:24 от eovin27

# 99
Здравейте,островитянки!
Снегът отново се сипе при нас!Ще ни затрупа,ако продължава така!  Laughing Въпреки всичко е много красиво,но дано да не се задържи много. Laughing
Сутрешното кафе от мен и нещо малко да се подкрепите.
 Grinning

Снощи Жил пак беше забавен,както винаги.Когато искаше да каже,че надеждата умира последна,но като каза вместо това заспива.  hahaha А после пък не се сещаше да си тръгне и Мафалда само как го поглеждаше!  hahaha Тя пък направо ме  hahaha като нарече Жоао "квачка".  hahaha То много точно е,но е много деспотична тая квачка!  hahaha Представям си го ЖП със "готините" раирани панталони как ходи по сестрите си и вика: "Кът-кът,пиленца слушайте,че иначе ще има клъв!Ах,непослушни пиленца!" Wink  Laughing
А на Енрике хич не му беше приятно като Алис разказваше на Клара за първата си бременост. Нека се поти заслужава си го!  #Cussing out Каквато и да е била Алис,то детето е живо същество,пък и негово все пак,а и няма никакво право да решава за живота и смъртта му!Ей,как нещо не му е трепнало,но тогава на момента,а не по-късно да изпитва,не знам угризения ли що ли и да прави дарения на сиропиталището?!  #2gunfire Пък вчера и на църква отиде! #2gunfire Ма много вярващ бил!Да бе да,ама не!Прилича ми на една злодейка от новелата "Право на любов",която убиваше хората,правеше лошо,а после отиваше в църквата и казваше,че тя виж ти не била виновна и едва ли не тези хора са си го заслужили,та така и той прави лошо,но вярва,че така е правилно и ако се помоли на Бог и той ще му прости. #2gunfire Но той както и бабетка може да имат угризения,но не се разкайват наистина,нито пък искат да поправят нещо. #2gunfire А Сесилия горката как само питаше как ще бъде всичко от сега нататък!Горката! Sad То може детето да е много важно за нея,но тя има нужда от човек,от по-силен човек,на който да се опре.На тази мисъл ме навежда смелостта и по-нататък,когато бе с Тобиаш вече.
А Анабела само как си изля злобата пред Мадалена относно Карлота! #Cussing out Но нищо ново,то още от началото и личеше,че не  е истинска приятелка на Карлота,тя не знам дали не го осъзнаваше или просто не и пукаше и искаше да има някого  на разположение,някой с когото да се мотае и Фибата и беше под ръка.
А на възмущението на Клара много се смях!Такъв възмутен поглед извади като сестра и каза,че се превръщала в баба им и т.н.т.
Мариана и Мигел...Сцената,в която той я занесе на леглото спяща бях я забравила.Много нежна сцена!И на сутринта тя колко му се радваше! hahahaНо е голяма закачка! hahahaИ такава щастлива усмивка имаше като застана на прага на колибата,че направо ми се приска да  #2gunfire онези двете!Като видя снимките и наблюдавах изражението в очите и...Заприлича ми на това на Клара като повярва на Вера,че Томе и се е подиграл. Sad Щастието и любовта изведнъж се смениха с гняв,болка...Ужасно!
А снощи се загледах по фибите на Жоаниния! hahaha Отиват му на това дете!А не като на знаете коя! hahaha
И една моя любима песен като поздрав за  вас с пожелание за прекрасен ден!

http://www.youtube.com/watch?v=EPkcw3fvCJc

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 10:29 от eovin27

# 100
Островитянки, добро утро ! Party
В тоз по -ранен час кафето поднасям  аз и с кифличка една hahaha, че  закусчицата е важна за деня  Mr. GreenМакар че кифличката малко скромничка ,но стига като за начало на деня  hahaha hahaha

Снощи гледах втората серия -не я бях гледала -много драматична и трогателна  SadГолеми актьори са всички ,то за това няма две мнения по въпроса ...

Еовинче, тази песен ми е в главата от няколко дни ,а вчера си припявах  припева, докато си вършех някои неща ...и влизам и какво да видя със същата песен си ни поздравила  Heart Eyes  bouquetЕдно мило ми стана ... Laughing
И едно поздравче от мен много ме радва тази песничка  Hug Blush
http://www.youtube.com/watch?v=DolIW15S8XU

Айде ,лек и усмихнат  ден от мен с този Снежко на кънки а пък  вън каквото е замръзнало трябва и аз да търся сега и с кънки да се снабдя  hahaha hahaha!

# 101
Всеки ден влизам аз при вас,
кафенце пия и закуска хапвам
и чета ви във захлас.
Кети,  Hug подхванах стила ти с римите.И преди твореше постове в рими.
Все още не гледам сериите, но ми е ясно за какво говорите.А и най-важното винаги е приятно в темата и вече няколко пъти влизам и след това ми се случват хубави неща.
Така че,   Hug и   bouquet на всички островитянки!Много хубави и позитивни неща да ви се случват!
Лек ден!

# 102
Здравейте,островитянки!
Заповядайте сутрешното кафе,ако сега ставате!
А ако вече сте станали заповядайте обяда!

Кетинце,Хиса браво на вас за римите!   Grinning
Кетинце,това е една от много,много любимите ми песни и аз този ден си мислех за нея и си я тананиках и ей така просто реших да  я споделя с вас.Явно с теб сме били на една вълна!  Grinning А песничката от твоето поздравче е много нежна,а и какви сладки животинки има...  Heart Eyes С песен животът е по-лесен и по хубав!  Grinning
Хиса,много хубави думи си написала!
  Grinning
Аз днес ще ви пусна нещо,което да видим дали ще ви хареса...Нещо много познато,тема на едни хора,които са ни много любими в форума.  Wink
http://www.youtube.com/watch?v=AkTSPaFFxn8&feature=related
И ако това ви е харесало ви пращам много целувки с една също така озаглавена песен,на същият изпълнител.  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=T7CWk8Apl7c&feature=related
Лек ден,островитнки!

# 103
Здравейте ,мили островитянки !!! Heart EyesДобро утро !

Ама как съм се смяла на Жил и Глориня ...страшен  комедиен екип са двамата  JoyЖил и той с неговите пъклени планове ,сега пък планирал да провали свадбата на Глориня  hahaha.А пък   тя винаги ,когато се развихри естествено Жил за всичко е виновен  и от заплатата му отдържа  Joy...то защо изобщо му плаща  Joyдали момчето ще успее пак да спести някой лев ,то с ти я отдръжки ... Joyно с неговата увереност за благополучния край на всичко ,мисля че ще успее  Party...ама какъв ми беше сладичък с жълтата  папионка и разрошената коса и навитите крачоли на панталоните ... BlushТобиаш се сбърка като го видя в такъв вид  JoyА Глориня и тя какъв карък тъкмо се зарадваха ,че минава кола да им окаже помощ ,то пък тя изобщо не спря и на всичкото отгоре и я изпръска, та роклята стана мръсно бяла . Joy..но си е и много гадно . А, и ми беше много смешна ,когато питаше сестра Лусиана какво щяла да каже за Тобиаш ,как го намирала  Joy...в такъв смисъл  LaughingА тя недоволно го изгледа  Mr. Green...айде само за Глориня писах ама тя ми беше в тез серии фаворит, а и Жил също...а пък ако е объркано малко, то е щото кафенцето не съм си изпила ...но ще изчакам , Лейди Еовин да ни го сервира  Partyа знам че и закуската ще е обилна ,тъй че все още нищичко не ще хапна  Joy
Айде и аз щафетата от Хиса поемам и ви пожелавам ,също все   позитивни неща да ви се случват Laughing  Party

# 104
Здравейте,островитянки!
До сега се занимавах с едни нещица,та нямах време да вляза при вас.Но ето сега ще поднеса кафето и обяда вече  Rolling Eyes Embarassed ,че няма да оставям Кети гладна  Wink Ама не бива така,миличка!На мен ми е съвестно,но какво да се прави като се залисах и така не сте пили кафе и... Преди Мата ме отменяше,а и ти Кети понякога,но както и да е.А за Мата къде изчезна?! newsm78  Sad
Кафето...

Обяда...
И за сериите снощи да кажа. Laughing
Забелязах,че като Жил като помагаше носейки кутиите за децата от приюта беше се натоварил яко,типично в негов стил да се раздава докарай без да се щади.А Тоби пък само една кутия взел да не би да се сецне нещо или какво?! Laughing
А пък Фибата тя едва не пукна като разбра,че издирват момчето наето от Мади. hahaha Но отде този късмет!Ще и гледам муцунката още!Е шегувам се да си е жива и здрава,но не ми е кеф като я дават. Laughing Ама и Мади пък не си поплюва.  hahaha Доня Мадалена да не би да  иска да натрупа опит и да се кандидатира за член на португалската мафия?! hahaha Но като я знам каква е амбициозна,то няма да и стигне само да е член,а ще иска тя да е кръстника,пардон кръстницата и да и целуват ръка. JoyА тя дали ще е с пура в уста?! Wink hahaha
Смешна ми беше Мафалда като се развика,че не иска майка си на острова.То и Томе беше много комичен като Руи му каза новината и как само го попита дали не може да направи нещо,за да и попречи. hahaha А с Мигел като се срещнаха и се прегърнаха беше много мила сцена!А Глориня няма да я коментирам Кети добре  го е направила.И аз се смях пак на нея за някои неща,но и ми стана жал като подслушваше разговорът на Жил и Тобиаш.Горката!
А Лиза пък веднага надуши,че има нещо щом отменят сватбата и веднага се вре!!! #Cussing out
Бабетка...Мали много е глупава!От чувство за вина гони хората които я обичат,а оставя подмазвача Кае. #2gunfire А милата Клара и тя  остана сама в бърлогата на лъвицата и чакала наоколо,визирам бабетка и Кае .Но и Клара с нейното чувство за вина... Rolling Eyes Разбирам я,но така вреди най-много на себе си.То на някои хора колкото и шансове да им даваш все не им увира главата. SadОбаче много ме изкефи като постави Кае на мястото му!А той не можеше да повярва,че  тя няма да спази заповед на бабчето. hahahaИ въпреки съмненията си не смее да рискува! hahaha А Кармо пък,ако омразата можела да убива,то Клара отдавна да е заминала! hahaha
Нямам търпение да се видят Клара и Томе! Heart Eyes
Еми това е,то и още неща исках да пиша,но айде стига.
Прегръдки много от мен!
Лек ден,милички!

п.п.Една песен на Шакира за поздрав! Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=ZtQhI9IKiy8

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 13:53 от eovin27

Общи условия

Активация на акаунт