Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Германия
Ей сега вече я втасахме! Ако можете да ме видите - ще ме оплачете жива!! Току -що получих това:

----- Original Message -----
From: Borkan
To: nikolai.nikoloff@freenet.de
Sent: Thursday, November 04, 2010 10:15 PM
Subject: IMPORTANT: About Your Purchase from Yemen-Shop.com...

Dear Nikolai,

Thank you so much for your purchase from me (Yemen-Shop eBay Store) I highly appreciate your business, but to my bad luck, due to a recent security alerts in the US, Canada and some countries in Europe (also Germany), all shipments from Yemen to Germany might be suspended currently for some time (according to the news).  I have no information when this suspension will end, so if you like I can refund you back your full payment received or I can wait more time (this week or so) and see if the suspension ended to send you your purchase, please just let me know asap?

I'm so sorry for this inconvenience Nikolai and I highly appreciate your understanding in this situation… I always do my best to see that your items reach you fast and safe…  as you can see, I'm working in a very difficult environment here.

Awaiting your confirmation (to wait or refund).

I'm sorry again and I wish you a blessed day! ^.^

Kindest regards,
Borkan

Не знам какво да предприема - с това ме уведомяват, че пратките към Европа и в частност Германия са преустановени за неопределено време - точно както Бижу каза - от съображения за сигурност. Предлагат ми да изчакам или да ми възстановят парите. Атти, в кой и-бей видя арабската ми лудост? В немския го няма или по-точно го има, но без доставка до Германия ooooh! ooooh! ooooh! Посъветвайте ме какво да правя - да чакам ли? Да търся ли.... Сеге вече не плача, ами откровено си рева. Абе цивря с глас...

# 376
Значи се оказах лош пророк... Tired
Давай да ти пращам, че ще ми тежи на съвестта докато съм жива! Hug

Или поръчка от ЮАР? http://www.bidorbuy.co.za/item/27404727/Wisal_Perfume_Spray_By_Ajmal.html
Или ОАЕ http://cgi.ebay.co.uk/WISAL-Oriental-Concentrated-Perfume-Oil-AJ … sh=item1e5b268a97
може от тях да не са ограничени пратките.
И двата сайта пращат до Германия.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 13:31 от Бижy

# 377
  • София
http://cgi.ebay.com/WISAL-Oriental-Parfum-Ajmal-Perfumes-Fantast … sh=item587c3bd3ab

Само не плачи  hug

Уффф, то пак оттам  ooooh! Пролича си, че хич не отбирам от ибей  Embarassed

# 378
  • Истанбул
Ако искате го препратете към нашите ширини,Истанбул,обаче не съм сигурна как ще го  опазя от самата себе си Hug

# 379
Нати, какво си направила  ooooh!
казах, че бих искала без елемент на задължителност да чуя твоите усещания за Нахема, не да я купуваш  Crazy
да не ме замеряш после с бутилката - ще се дръпна, не я харесвам хич  Whistling

пп ако знаех, че онуй сиво нящо ще предизвика такъв интерес, щях да го дам за цената му в злато, не да го подарявам  Mr. Green

# 380
пп ако знаех, че онуй сиво нящо ще предизвика такъв интерес, щях да го дам за цената му в злато, не да го подарявам  Mr. Green
Съжаляваш ли, че ми го подари!? Rolling Eyes Wink

# 381
Съжаляваш ли, че ми го подари!? Rolling Eyes Wink

как да ти отговоря на въпроса като си представям петте тамяна на кдг наредени срещу сивия кич? 'щото за по-малко нямаше да го дам  Whistling

Бижу,  Hug

# 382
  • Германия
Абе, Бубс, аз съм изпълнителен човек. Нахема отдавна искам да разуча. Съдържанието не го познавам въобще. Хич. Ще рапортувам пред лагерния огън тези дни.

Леле, майката на haksev  го отнесе без време. Такова кощунство ми се стори да се хвърли опаковка на Джулия, че се разтреперих и погледа ми се премрежи диагонално - от там и объркаването. Извинявай haksev!! Не е умишлено! Значи, другата майка да се чувства смъмрена!! Hug

# 383
полудели сте, докато ме е нямало!
Бубс, Бижу, какви ароматни брожения сте внесли само!
Натали, мила, знам, че харесваш Л'Арте-то, но то е на единия край на ароматното въже, на което биха били проснати парфюмите с роза.
на другия стой Нахема. аз пък съм нейн почитател. та ако не ти допадне, имай ме предвид!
за мен е сладка, метална, мазна, че и пудрена роза. стои ми страхотно на кожата, а от бутилката не усещам всичко това.
пробвах я пак преди няколко седмици, та съм с пресни впечатления. знам, че не много хора я харесват, но харесат ли я, не я разменят за нищо.

# 384
  • София
Вече не смея да се обадя, но пък "нещото" по кожата ми ме човърка и подритва отзад непрекъснато да вляза в темата и с риск да предизвикам нова вълна от възмущение и несъгласие да си напиша, каквото имам на душата. Та - след 5-часов престой и развитие арабското чудо направи рязък завой и почти достигна Аметист Лалик  Shocked натурален сок от касис, от току-що отворена кутия, не прекалено подсладен, с характерната тръпчивост на този плод. Отдолу все още се усеща ванилията от по-предните пластове, но тя е толкова дискретна, че и аз не знам защо я споменавам.

# 385
Как пък нищо не ми проблясва за парфюм Джулия. Сещам се само за дезодорант Джулия - беше черен с някакви цветя по него.
Имат ли нещо общо?
На всеки рожден ден се подаряваше. Той или някой от вариантите на Импулс.  Laughing

# 386
Та - след 5-часов престой и развитие арабското чудо направи рязък завой и почти достигна Аметист Лалик  Shocked
hahaha hahaha hahaha Нищо не мога да кажа тук, Аметиста не знам как мирише и едва ли някога ще разбера! Laughing

CR, не си спомням дали имаше дезодорант Джулия, но както го описваш може би е същия като парфюма. Черен флакон с клонче цъфнало нещо с бели цветчета. Някой каза, че е ябълкова клонка.

# 387
  • Германия
Как пък нищо не ми проблясва за парфюм Джулия. Сещам се само за дезодорант Джулия - беше черен с някакви цветя по него.
Имат ли нещо общо?
На всеки рожден ден се подаряваше. Той или някой от вариантите на Импулс.  Laughing

За него именно говорим, CR! Дезодорантът се произвеждаше от Фармахим - вероятно по лицензово споразумение, сигурна съм защото съм го имала и аз. Парфюмът обаче, беше друга бира. Той се купуваше в Кореком или някъде с връзки под тезгяха. Двата продукта имаха общо, но само в общите черти на аромата. Дезодорантът беше спиртен и силно летлив, докато парфюмът.... Който познава L’Arte di Gucci, всъщност се е докоснал до същността и на Джулия.  За да преглътна горчивия хап от пропадналата поръчка, се полях с L’Arte di Gucci още веднъж, което означава, че поне една седмица не мога да разучавам нищо ароматно - този парфюм е по-траен и от миризмата на нафталина. Стои с години върху дрехите, няма изпиране, няма отмиване.

# 388
  • София
Та - след 5-часов престой и развитие арабското чудо направи рязък завой и почти достигна Аметист Лалик  Shocked
hahaha hahaha hahaha Нищо не мога да кажа тук, Аметиста не знам как мирише и едва ли някога ще разбера! Laughing

Това ти е шанса да разбереш на какво мирише Аметиста   Laughing Обаче! с уговорката - около 5-6 часа след нанасяне! Сутринта нямаше и помен от него.

И сега ако кажеш, че след 6 часа не усещаш Widal, вече ще падна Simple Smile

# 389
  • при морето
Беее,вие добре ли сте! Rolling Eyes
Всъщносто,всичките  сте наред,и като ви чета безумните въпроси и отговори и напрамо се шащкам-
бе,луди,за връзване! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт