Парфюмни размисли и страсти - 86

• 42 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Леле що страници сте изписали за ден и половина..  ooooh!
Бижу, не мога да повярвам,че пишеш за същия парфюм , който душих ( само от ужасната капачка). Даже 3 пъти питах Бубанка – Бижу е харесала това?!?  Joy  Мазна и мухлясала , ретро роза..това си помислих като го подуших.  Нито зеленини, нито касиси, нито ябълки. Сега ще трябва да те моля да го носиш на някоя среща.. хм, може би на кожа мирише по друг начин?!?

Елица, съжалявам за късното включване за този магазин говорех. http://www.-spam292-/

Аз не дадох отзив , какво харесах на  срещата . Свежия Адикт   Heart Eyes , за моя нос няма голяма прилика с оригинала. Много хубав след 1-та минута. Първо ме блъсна някаква химична нотка, от която подскочих, но после..страхотен , не акватичен пролетно-летен парфюм.
И много, много ми хареса Дървесния КДГ.. Heart Eyes Heart Eyes Най-хубавия от досега душените от мен аромати.  Grinning

Харесах и други неща Мисони, Хали,Какаото на Джо Малоун.., но горните пожелах.  Mr. Green

Натали, преди да си направила нова поръчка, защо не го тестваш първо?  Grinning

# 391
  • София
Аз не дадох отзив , какво харесах на  срещата . Свежия Адикт  Heart Eyes , за моя нос няма голяма прилика с оригинала. Много хубав след 1-та минута. Първо ме блъсна някаква химична нотка, от която подскочих, но после..страхотен , не акватичен пролетно-летен парфюм.
Тогава тичай към Размените  Peace

Winter fairy, не те разбрах  newsm78

# 392
  • Германия

Това старо Фа е и мой любимец! Аз дори нямах представа, че съществува парфюмно издание, защото креех по дезодоранта от старо време. Само преди два дни го изтървах в и-бей, стъклен флакон - безличен, цилиндричен, със зелена пластмасова капачка /убито зелено/ - дали е същото??. Беше в комплект с още две други тоалетни води, които не познавам и не мога да си спомня - разпродажба на колекция. Продадоха се за жълти стотинки, но аз не бях у дома за да наддавам. Следя редовно за него, така, че ще свирна. Скоро писах, че Либертин на Вивиан Уестууд ми напомня много с връхните си нотки за Фа.

ПП haksev, онова Фа за което говорим не беше ли именно немско?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:27 от Natalie Nikol

# 393
  • Варна
Айде, Джулии такива, ето снимков материал от командировката ми до Гюрлата и блока с калкана, ама само това е останало:

# 394
най-важното липсва  #Cussing out

Мимс, браво за ентусиазма   bouquet

# 395
  • Германия
Оооо, Мимс, благодаря ти! Поне това се вижда, благодаря ти за усилието!! bouquet  bouquet  bouquet

ПП Забравих да попитам дали някога е обсъждан този цветен шипър? Стар е, но аз никога не съм попадала на него и се чудя защо при мен е толкова евтин: 19.99 евро за 30 мл. Дали защото за нищо не става, или защото флаконът му е отвратителен?! Whistling

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:44 от Natalie Nikol

# 396
  • Варна
Оооо, Мимс, благодаря ти! Поне това се вижда, благодаря ти за усилието!! bouquet  bouquet  bouquet

ПП Забравих да попитам дали някога е обсъждан този цветен шипър? Стар е, но аз никога не съм попадала на него и се чудя защо при мен е толкова евтин: 19.99 евро за 30 мл. Дали защото за нищо не става, или защото флаконът му е отвратителен?! Whistling

Този Ники е много дърт и сапунен, но аз не съм критерий изобщо, що се отнася до този тип парфюми  Embarassed

# 397
Тук ще се включа,заради Ники Сейнт Фел - парфюмчето си е много хубаво,точно цветен шипър,красив и със прилична трайност!

# 398
[quote ПП Забравих да попитам дали някога е обсъждан този цветен шипър? Стар е, но аз никога не съм попадала на него и се чудя защо при мен е толкова евтин: 19.99 евро за 30 мл. Дали защото за нищо не става, или защото флаконът му е отвратителен?! Whistling
[/quote]

Този го имам (дори онзи ден се бях присетила за него и го разносвах). Аз го харесвам много. Шипър си е от всякъде ( което за мен е добре дошло), ретро при това (особено в началото). Което (началото де) напомня за един парфюм на майка ми от средата на 80-те (не помня име, но шишето беше същото синьо стъкло - тумбесто в основата ,с много издължено гърло и златиста капачка). Име - тц.
Ако искаш, драсни дрес на лични и ще ти изпратя проба .
Та,Niki de saint phalle е доста траен цветен шипър с ретро начало и прекрасно развитие. Шишенцето е вярно грозновато, но ми допада повече от друг мой ретро аромат : http://www.fragrantica.com/perfume/Houbigant/Demi-Jour-5136.html , чието бутилче ми е като гарафа  Crazy

ПП : Толкова ми беше приятно са чета за усещанията/ възприятията и въжделенията свързани с Джулия, чак съжалих, че никога не съм я виждала дори!

ПП2: Mims е права- спунен е (което за мен носи усещането за "ретро" ), но само в началото.

# 399
Аааааа, Мимс, скъсах се от смях! Joy Благодаря ти, че си направи труда да отидеш и да снимаш.  Hug  bouquet
Следващата ни мисия е да разкъртим изолацията! Crazy Twisted Evil Joy

Наталка, Niki de Saint Phalle си е бабешка работа... Не ти трябва.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 04:07 от Бижy

# 400
Точно пък тези ли етажи трябваше да си сложат изолация  Laughing Джулията не я помня, но аз съм по-малка от пишещите за нея, а и семейството ми по това време не беше от най-платежоспособните. Помня на майка ми само една зелена ябълка.
В сп. Ева има пробичка на Бюти на Келвин Клайн, нищо особено, свежичко, чистичко, приятно, неперетенциозно, мирише на сто други  Tired
С това топло време извадих по-летните парфюми, и другата седмица ще е над 20 градуса.

# 401
Рапунцелче, защо разменяш Адикта като ти е мъчно  Sad

# 402
И аз това се чудя  newsm78

# 403
  • Истанбул
Натали,точно немско си беше това ФА ,огромен флакон за 15 лева.Преди години попаднах на един део стик със същата миризма,отново ФА .Тези новите карибски зелении на дезодоранта нямат нищо общо с предшественика си.
Бюти в началото ми напомня на кокичета или някакви други ранни пролетни цветя.

# 404
  • виртуално
И аз това се чудя  newsm78
взех го по описание
много го чаках и таях големи надежди, че ще се харесаме
но между нас не пламна любов

Общи условия

Активация на акаунт