Парфюмни размисли и страсти - 86

• 41 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И аз гласувах  Peace Wink

# 646
ехааа - направо сме дръпнали яко ( и неочаквано) Laughing Laughing

# 647
Аз тези дни пробвам куп непознати за мене аромати.
Днес за първи път нося Ню едт. Не знам дали само на мен ми се струва, че е по-остър (и по-цветен разбира се) от едп. От проба преди време бях останала с впечатлението, че е много по-лек. ЕДП ми е по-кадифен и мек, с една хубава сладост, която трудно откривам в едт.

И за мен е така,затова на ЕДТ-то му се радва друга дама Grinning Нямам нужда и от двата варианта.
Не  е лек ЕДТ,но не е и така дълбоко и чувствено развитието му,както ЕДП.

# 648
ехааа - направо сме дръпнали яко ( и неочаквано) Laughing Laughing
Значи парфюмо-зависимите сме много  Sunglasses

# 649
Глас за нас и от мен Grinning

по-добре парфюмно зависими, отколкото САМО зависими  Laughing

# 650
Откъде мога да купя този  парфюм  ? - Guerlain aqua allegoria flora ninfea
http://1.bp.blogspot.com/_fJv6vUW3CrQ/S6OEUzjoacI/AAAAAAAAAUw/vM … M/s320/img059.jpg

# 651
# 652
И от мен глас, естествено, че и за номинацията имам принос. Flutter

От седмица нося само арабското чудо (както вече му казват колежките ми!). Това е необичайно за мен. И честно, няма човек, който да не го е харесал и коментирал!
Прекрасен! Heart Eyes

# 653
# 654
  • София
Момичета, можете ли да ме ориентирате към български сайт от който да си поръчам Ескада Магнетизъм/ама ИСТИНСКА/  :pray
Доколкото знам от този склад зареждат и в Бюти зоновете,от БЗ си взимам парфюми и досега не е имало издънки
http://www.parfumi-market.com/
Ето и Магнетизм-а
http://www.parfumi-market.net/escada-magnetism-edp-jeni-p-389.html
Хубаво е парфюмчето,добър избор!

# 655
Момичета, този парфюм не се ли предлага само в разфасовки 75 и 125 мл  newsm78?

# 656
Момичета, този парфюм не се ли предлага само в разфасовки 75 и 125 мл  newsm78?
Да. Peace Може да са сгрешили.

# 657
Момичета, този парфюм не се ли предлага само в разфасовки 75 и 125 мл  newsm78?

Вече го поръчах , надявам се да  е толкова  хубав, колкото  тестера който използвах.... Flutter
Това означава ли , че е фалшив  ? Thinking

# 658
Във фрагрантика дори е посочено това "Aqua Allegoria will be available as 125 ml EDT in a redesigned flacon by creator Robert Granai". Най-вероятно са сгрешили, но ти се обади веднага да ги попиташ колко точно мл. е парфюма. Най-вероятно си е точно 125 мл. и са сгрешили грамажа. Ако е 100 мл. обаче го откажи. Имаш това право. Hug

# 659
Във фрагрантика дори е посочено това "Aqua Allegoria will be available as 125 ml EDT in a redesigned flacon by creator Robert Granai". Най-вероятно са сгрешили, но ти се обади веднага да ги попиташ колко точно мл. е парфюма. Най-вероятно си е точно 125 мл. и са сгрешили грамажа. Ако е 100 мл. обаче го откажи. Имаш това право. Hug
Благодаря за съветите  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт