Хелоуин дойде, а Юнското човече в мама расте.. тема 3

• 19 923
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
По въпроса с айряна - аз пия много, просто защото ми се пие, а съм си все с ниско кръвно .Не мисля че има някаква зависимист

# 76
Колко много сте изписали, не мога да ви прочета Heart Eyes

Аз да се оплача, в събота излизахме с приятели и в неделя още със събуждането като се почна едно повръщане....всичко, което хапнех и връщах обратно.Дори вода и хапче за глава не можех да изпия, защото ги задържах за 5 минути, абе да не ви се случва.

Много хубава е станала новата тема, честито на всички, които празнуват и добре дошли на новите мами Hug

chin може ли да ми изпратиш паролата за албумчето, че и аз да се накипря в него  bouquet

# 77
По въпроса с айряна - аз пия много, просто защото ми се пие, а съм си все с ниско кръвно .Не мисля че има някаква зависимист
На мен ми помага, солта си я обичам колкото и да е вредна и няма да се откажа от нея. Кръвното ми е толкова ниско, че ми се вие свят, пречернява ми, получавам сърцебиене, а когато пия от сутринта айран нямам такъв проблем, както и гаденето не е толкова осезаемо. Това се отнася до мен, за другите не знам, не знам и на какво се дължи точно и дали ми се вдига кръвното.
Димар, пратих ти на ЛС  Simple Smile

# 78
                                  Привет девойки.

Как сте днес?
Чин,  честит празник.

ЙО
, направо ти завиждам.И аз искам да си хапна каквото ми се яде, а не мога.Едва изкарвам.Само някакви бисквити хапвам, солети, и малко хляб със сирене.И повръщам като разпрана всяка вечер.После ме гони една жажда, а не мога да пия, защото пак повръщам.В един омагьосан кръг се въртя, не е за разправяне.И ме избива на рев.Снощи като му ревнах, с глас и сълзи.Мъжо в чудо се видя.Не знам колко време ще продължи това, но се чувствам уморена.

Намрънках се, а сега да се похваля, че за Коледа и нова година цялото семейство ще е тук.Купихме билети вече и чакам с нетърпение.

Утре съм на лекар.Ще гледаме бебо за първи път.Вероятно и изследвания ще пускам.Че аз съм А- кръвна група, а мъжа е А+.
Днес е почивен ден в БГ нали?

# 79
Пеперудке, благодаря ти Simple Smile Внимавай да не се обезводниш с това повръщане всяка вечер. Нали пиеше някакви хапчета, които ти помагаха? Стискам палци за съдбовната среща утре Simple Smile   bouquet
миси, мерси   bouquet
гунди  Hug

# 80
  • София

Днес е почивен ден в БГ нали?
Само за учениците неучебен...ние сме си на работа..  Cry

И на мен айряна ми действа много добре, онзи ден открих че и доматения сок на BBB ми действа добре (а според опаковката му няма консерванти и е 100% домати)

# 81
Пеперудке, почивен е но само за просветата ...Sad

# 82
 Ааа вярно.Ден на народните будители.За това мойта щерка още спи.

# 83
Ааа вярно.Ден на народните будители.За това мойта щерка още спи.
въпреки, че ти си тази, която има празник, понеже я будиш всеки ден Joy

# 84
здравейте мамчета:)
 newsm51 за чин и мая за хубавата темичка:))))колко много сте изписали:)колко ли теми ще ни трябват до юни Wink
аз много обичам таратор и да ви кажа си ям всичко-ще стана прасенце Grinning
момичета вчера си купих един крем на Палмерс за стриите и като се изкупах се намазах:)и тая нощ към 6 се събудих от страшна пулсираща болка и си изкарах ангелите:(нормално ли е да съм имала контракция?Sadпих един но-шпа мина за малко и после пак:(пих още един и съм заспала по някое време smile3518утре съм при акушерката но едва ли ще ми помогне с нещо:(
ева_82 пръстена е страхотен и дано само хубави емоции ти донесе в живота:)
чин честит празник и само хубави неща да те съпътстват в живота:)
лелеее колко много сме станали за 14ти:)
весел и усмихнат ден на всички

# 85
Бубулина, дано всичко е ОК, ще се опитам малко да те успокоя - и аз имам остреи болки ниско в корема, но докторицата ми ми каза че било разтягане на матката - дано и при теб етова.На човека му трябва повече място Simple Smile стискам палци всичко да е ОК

# 86
чин честит празник и от мен. и аз знам, че айрян със сол вдига кръвното. дори доктори са ме карали лятото да пия доста заради ниското кръвно

# 87
Цветич ментата ти си преценяш дали да е пиеш, аз не бих, , сега ще ти копирам какво пише за нея :''Масло от мента-   Маслото е мощен маточен стимулант, но сушената билка е безопасна при умерена употреба.''

# 88
Здравейте,
направо не мога да смогна да ви изчета - толкова сте активни Simple Smile А се старая да не пропускам нищо, защото научавам много полезни неща от вас.
Ние все така сме много зле от страна на гаденето - всеки ден си мислим, че няма как да е по-зле, и всеки ден виждаме, че може. Моята половинка не иска да яде почти нищо, или по-точно постоянно и се прияжда ту това, ту онова, но когато и го направя или купя - хапва два залъка и не иска повече. Засега единствено малко я поуспокояват айрана и бананите, но само на тях не може да кара. Дори и плодове (освен банани и ябълков сок) и зеленчуци не иска да яде, но като и предлагам да и взема витамини, отказва да пие.
В края на миналата седмица беше в отпуск и не мръдна от леглото 5 дни - едвам я накарах да излезе за по-10 минути на слънчицето навън  Sad Тази седмица е на работа - как ще я кара не знам. В същото време не иска и да чуе за болничен - казва "че аз отсега ако почна  излизам, девет месеца ли ще я карам така?!?". Аз направо вече се чудя как ще минат тия още 5!!! седмици до 12-та и дали ще свърши тогава това гадене, че...
За щастие поне всичко останало е наред - пак гледахме бебо на ехограф - доктора каза, че е 1,36 см. Има някакво слабо бяло течение от време на време, но ни казаха, че е нормално, но за всеки случай взеха проба за изследвания - днес следобед трябва да са готови.
Гледам, че дискутирате козметика - ние още не сме гледали никаква и изчакваме, но набирам идеи от вас  Wink
И накрая - може ли и аз да помоля за парола за снимките, или на мен не се полага  Wink Laughing

# 89
Bubulina83, стискам ти и аз палци, не се притеснявай излишно за нищо лошо.
Тези първи месеци ще ни вземат здравето, особено на тези с първа бременност. Всичко е ново и няма как да не сме притеснени.
Adi , как си мила? Ходи ли на лекар? Дано и при теб няма поводи за притеснения.
Chin Честит празник.   Чакам да пишеш как е минал прегледа днес.
Аз няколко дни от лежане съвсем се схванах. Уж било нормално да те боли кръста,  ама при мен нали всички симптоми  са умножени по две Sad  хич не ми е лесно.
 Коремът ми е ужасно капризен, изпия ли една чаша мляко и веднага разстройство. Поне открих, че с лимонов сок веднага спасявам положението.
Лек ден на всички и много апетит  Laughing

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 13:46 от Alexxx

Общи условия

Активация на акаунт