Кои бяха тези?

• 3 399
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Може би са точно такива "китайски фенери" или както там ги водят.Пускани са през еднакъв интервал  от време ,а вятърът ги е отвял в една и съща посока.
Движеха се сравнително бързо, но не чак толкова. Нещо като светлините на самолет. Бяха доста високо, а изглеждаха доста едри и ярки. Ефектно е.

# 16
Не знам какво бяха, но изключвам неща, носени от вятъра.   Mr. Green

От нашия балкон не ги видях в редица, а се "плъзгаха" бавно по траектория. (движеха се от х-л Хемус посока НДК.) Бяха ярко червени. Мъжът ми слезна на улицата, и е видял последните четири обекта странно да променят посоката, групирани по два ...

Холограма, изобщо не мога да ги сравня със светлините на самолет - те мигат.

# 17
...изобщо не мога да ги сравня със светлините на самолет - те мигат.

Не всички светлини на самолети мигат (фаровете напр.).
Тези също не мигаха, но бяха по-едри от на самолет и не бяха чак червени, но оранжеви...

Заря на частно парти?  Simple Smile

Amitola, а как изчезнаха? Спряха да светят изведнъж или избледняха?

...движеха се от х-л Хемус посока НДК...

От юг на север?
 И аз така ги видях.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:05 от Холограма

# 18
# 19
...изобщо не мога да ги сравня със светлините на самолет - те мигат.

Не всички светлини на самолети мигат (фаровете напр.).
Тези също не мигаха, но бяха по-едри от на самолет и не бяха чак червени, но оранжеви...

Заря на частно парти?  Simple Smile

Amitola, а как изчезнаха? Спряха да светят изведнъж или избледняха?

...движеха се от х-л Хемус посока НДК...

От юг на север?
 И аз така ги видях.

Аз не видях изчезването им; постепенно са избледняли.

Да, приблизително от Юг на Север.

# 20
Или като тези:

http://www.youtube.com/watch?v=A-G7nUmSw-I&feature=related

Тия от Хемус ли си ги пускат непрекъснато?

Е, ясно.
Наистина явно са били балони.
Благодаря, Рени.

# 21

Това, което аз видях, не беше същото - движеха се с еднаква скорост, не спираха, не видях групиране, но идваха, по скоро минаваха пред погледа ми, по няколко едно след друго, после пак няколко. За 5-6 минути, в които ги наблюдавах, видях над десет; мъж ми, докато реши да ме извика, е видял доста повече.

Това в тубата би могло да е, но остава загадка това, което мъжът ми видя накрая. И все пак, тъй като сме близо до Хемус, би трябвало да видим присветването, но цветът им не се променяше ...

Както и да е, беше интересно    

# 22
...Това в тубата би могло да е, но остава загадка това, което мъжът ми видя накрая...

Какво е видял?

# 23
Мъжът ми слезна на улицата, и е видял последните четири обекта странно да променят посоката, групирани по два ...

Той е на мнение, че не може да са били въпросните латерни. Не мога да обясня точно как са се преместили под ъгъл 45 ... все едно гледаш как се движи правоъгълник, който става ромб в движение или нещо подобно   Mr. Green

# 24
... видял последните четири обекта странно да променят посоката, групирани по два ...

...Не мога да обясня точно как са се преместили под ъгъл 45 ... все едно гледаш как се движи правоъгълник, който става ромб в движение или нещо подобно...

Е, това е сигурно като им свършва горивото   Simple Smile

Виж пак онази отпратка:

Балонът просто се сплесква като хвърчило и пада, а огънят угасва.

# 25

Имам предложение да тестваме латерни  

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 01:34 от Amitola

# 26
...Имам предложение да тестваме латерни...

Laughing

ОК. Утре във формата на тикви...
Или на Св. Валентин - под формата на сърца...
Или на някой друг такъв "национален празник"  Laughing

Беше ми интересна темичката  Wink
Благодаря на участниците в нея!

# 27
http://www.youtube.com/watch?v=68rZfQdjLW8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Luqg-7lWvKA&NR=1

Хайде, спретнете по няколко за утрешния "празник" (поредната тъпотия) и шашнете софиянци. Да видим дали ще се получи същият ефект  Sunglasses

# 28
Той е на мнение, че не може да са били въпросните латерни. Не мога да обясня точно как са се преместили под ъгъл 45 ... все едно гледаш как се движи правоъгълник, който става ромб в движение или нещо подобно   Mr. Green
Зависи вие от какво положение сте гледали.Реално фигурата може да си е останала правилен квадрат или каквато и да е била в началото, но след като цялата фигура се движи спрямо вас, вие я виждате по различен начин, в зависимост от положението и.  Crazy Много объркано стана, но се надявам да ме разберете Wink

# 29
  • Linz
Зависи вие от какво положение сте гледали.Реално фигурата може да си е останала правилен квадрат или каквато и да е била в началото, но след като цялата фигура се движи спрямо вас, вие я виждате по различен начин, в зависимост от положението и.  Crazy Много объркано стана, но се надявам да ме разберете Wink

Не е объркано.
Вятърът също може да ги е разместил.
Amitola, няма какво друго да е.

Общи условия

Активация на акаунт