Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 28

• 45 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
И аз бих защитавала децата с позволени и непозволени методи. Но смея да твърдя, че никога не съм се отнасяла различно към тях. Тоест, разбира се, че е различно отношението, защото и те са различни. Но ако попаднат в една и съща ситуация, ще получат едно и също. А не да защитава Мустафа за сметка на Саваш и цялото семейство и да крие постъпките му от другите. Да видяхте Шахнур да каза една дума на Саваш в ареста. А как припкаше до полицията заради Мустафа. За нея явно Кемал като бъдещ ага и Мустафа като изтърсак са на първо място. Отношението й към Назан и Саваш е различно - просто те са й досадни. Тя и към Саваш като ага не показа зачитане на мнението му, а гледаше по всякакъв начин да му пречи. Според мен тя си мислеше, че ще може да го управлява, както е правила до този момент с баща си, братята си, мъжа си най-вероятно. И когато разбра, че не става така, както иска, обърна другия край. И Назан, и Бора са виновни пред семейство Балдар. Но Бора отнесе само шамар на публично място, който видяха Назан, Ешреф и Явуз, а на Ясето какво й се случи, спомняте ли си? Да не говорим Бора как се държа в полицията. Ако искате, ще ви постна думите му преди случката с шамара.

# 466
Тя направи опит и за самоубийство.След като излезе от болницата не погледна детето си ,а се затича към Бора. Тогава никой не я беше съветвал ,но тя пак пренебрегна сина си.
След скарването със Саваш ,тя можеше да си грабне детето ,а не само чантата и да замине при Бора. Не е виновен Бора ,за глупостта на Назан. Тя е безмозъчната патка.

Цитат
аз в никъкъв случай не искам да те провокирам даже съм съгласна ,че ако се наложи да защитавам децата си ще ги браня с зъби и нокти ,но по -отношение на Бора ако беше попаднал в мойте ръце нямаше да се размине само с един шамар .

Аз поддържам мнението си ,че за женитбата Шахито не трябваше да удря Бора, но че той заслужава много бой ,нямам никакво съмнение.

Цитат
Омъжена най вероятно по добре направени сметки на семейството. Вдовица от 10 год. Без мъжка ласка и внимание. Безгласна буква в семейството.

Наскоро коментирахме,че тя е обичала съпруга си доста щом още държи снимката му
на нощното си шкафче.

# 467
Съни ако имаш време слагайги  . Че ми се струво , че беше много жалък  Mr. Green Mr. Green

# 468
Не искам да си мисля ,как се чувства човек ,който е използвал жените за касички,да бъде арестуван за търговия с наркотици и тероризъм. Не само ще бъде жалък ,но може и да
пълзи от ужас.

# 469
  • на брега на Дунав
Най-лесния начин да оправдаем Назан , е като кажем че е влюбена , нали на влюбените им беше простено всичко  Laughing
Тя е влюбена не в Бора, а във вниманието, което и оказва.

Предстои и скоро да се запознае с човека Бора. И тогава от предполагаемата и любов няма да остане нищо.

Не искам да си мисля ,как се чувства човек ,който е използвал жените за касички,да бъде арестуван за търговия с наркотици и тероризъм. Не само ще бъде жалък ,но може и да
пълзи от ужас.
Ами нали го видяхме как мънкаше, че не били в града, че бил рекламен агент. Но все пак стреса не му попречи да прояви истинската си същност - не пропусна да се подмаже на "маминка"

# 470
Тя е влюбена не в Бора, а във вниманието, което и оказва.

Предстои и скоро да се запознае с човека Бора. И тогава от предполагаемата и любов няма да остане нищо.

Тази логика важи  за всички влюбени .   Peace

# 471
Назан в никакъв случай не я оправдавам, дори и факта, че е влюбена. Да, в любовта някои неща се прощават, но това, че тя два пъти оставя детето си на произвола на съдбата / първия път с прерязяните вени, втория път дори и след скарване с брат си/ - това ми се струва, че никоя свястна майка не би сторила на детето си - горкото и аз плаках, когато гледаше през прозореца, когато тя се връцна и си тръгна.И къде отиваш, бе патката си с патка? Вече не мога и да я оправдая, затова, че 10 год вдовица, никой не я зачита в къщи, че тя наистина е млада жена и й липсва мъжко рамо. Попадна на най-големия мръсник и защо? Ами по-цял ден седи в къщи и нищо не прави - не познавала света извън къщи! Поне телевизионни сериали да гледаше като нас - от там също се извлича някаква поука! Joy Joy Joy

# 472
Ами като не гледа турски сериали,отде да знае жената Joy Joy Joy

# 473
Дори Шахито, колкото и да пишем против нея, се проявава повече като майка от Назан. Да, чета, полемиката, че не се отнасяла към всичките си деца еднакво! Да, прави сте, но това не значи, че не ги обича еднакво! За мен това са две различни неща! Две деца имам и двете са различни като характери, но живеят в една обстановка! Естествено е че и подхода ми към тях да е различен, но в никакъв случай не мога да кажа, че не ги обичам еднакво!
По-важното е в такива случай, всеки ден да показваш на детето си, голяма любов и всеотдаване!
Много мила картинка ми беше, когато Саваш се върна късно в къщи и видя спящите Шахнур ханъм и Баран прегърнати.

# 474
Може от сериалите да не вземе поука ,но поне покрай тях ще се запознае с дами ,като Вас,с които е удоволствие да общуваш и спориш Peace Hug

Цитат
Много мила картинка ми беше, когато Саваш се върна късно в къщи и видя спящите Шахнур ханъм и Баран прегърнати.
Тогава и на мен ми се стегна гърлото. Шахито се отнася с голяма нежност към
внучето си. Също доста ми стана мъчно ,когато Саваш погледна през балкона и ги видя прегърнати да гледат в далечината. То си я обичка много и много й се глези.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 14:58 от pavlinaio

# 475
  • на брега на Дунав
Назан в никакъв случай не я оправдавам, дори и факта, че е влюбена. Да, в любовта някои неща се прощават, но това, че тя два пъти оставя детето си на произвола на съдбата / първия път с прерязяните вени, втория път дори и след скарване с брат си/ - това ми се струва, че никоя свястна майка не би сторила на детето си - горкото и аз плаках, когато гледаше през прозореца, когато тя се връцна и си тръгна.И къде отиваш, бе патката си с патка? Вече не мога и да я оправдая, затова, че 10 год вдовица, никой не я зачита в къщи, че тя наистина е млада жена и й липсва мъжко рамо. Попадна на най-големия мръсник и защо? Ами по-цял ден седи в къщи и нищо не прави - не познавала света извън къщи! Поне телевизионни сериали да гледаше като нас - от там също се извлича някаква поука! Joy Joy Joy

Goni  smile3508 smile3508 за последното изречение!

А това е за Назан  fight fight

# 476
Наистина Назан не е добра майка,много безотговорно се отнесе към синът си- и при опита за самоубийство и при женитбата #Crazy
Скара се с брат си и хукна при Бора,сякаш е сама, мома Mr. Green

# 477
Наистина Назан не е добра майка,много безотговорно се отнесе към синът си- и при опита за самоубийство и при женитбата #Crazy
Скара се с брат си и хукна при Бора,сякаш е сама, мома Mr. Green

Само като се сетя за това и ми нахлува отврат от нея. Няма по-грозно нещо за мен, една майка да си остави детето, заради мъж, пък бил той и Брат Пит или друг, който Ви харесва! Долно, долно! И след два дни се сетила за детето си!
Но той хубаво й каза : Спокойно ще вземем всичко, което ти се полага!И как не ти светна лампичката, поне тогава, бе джанъм?  newsm78 newsm78Аз не мога да го проумея!

# 478
Той е достатъчно голям ,да бе поговорила с него.Или само да бе го прегърнала..
Милото-как гледаше през прозороца,когато тя си тръгна...сърцето ми се сви.. ooooh!

# 479
Назан постоянно гледа снимката на мъжа си и детето, защото така подхранва любимото си душевно състоянието на самосъжаление, а не от любов, нея горката трябва цял свят да я съжалява.

А Саваш от балкона, гледаше с умиление и тъга картинката баба и внук, не само заради мъката на Баран, а и защото му стана тъжно, че Шахнур дори не знае за другия си внук - Омер, камо ли така да го обича.

Представяте ли си какво му е на душата на Саваш, да не може да сподели най-щастливото събитие - че е баща, на майка си и най-близките, да не може да гледа как му се радват и да споделят гордостта му, че има прекрасен син.

Общи условия

Активация на акаунт