Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 28

• 45 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
http://www.youtube.com/watch?v=YfnccmDcSF8  на 10 сек

Се вижда Ясето и полицейското зад гърбът и . Peace

Да, вижда се полицейското управление - това е ясно. Но на мен тя ми изглежда по-скоро разстроена, почти разплакана, дори отчаяна, отколкото ядосана.

# 526
Аз прибързано и спонтанно гласувах,че Ясемин се събуди в леглото на Пелин...така ми иска Mr. Green  но и защото не вярвам ,че е имало кекс-ако има клопка,то е интрига,сега като ви чета ,защо Яси е гола newsm78

А за трейлъра- е нали знаете какви подвеждащи  монтажи има- да ,Явуз излезе от банята, но  в една стая ли е със спящата красавица Mr. Green в това не съм убедена...

Явуз се очертава много заинтригуващ образ,умно и решително действа- отдавна подготвя ударите си- не само заради смъртта на брат си- ето знае коя е Ясемин отдавна,насочи се към нея съвсем не случайно- да решителен и красив,но като бога на отмъщението- да не си насреща му ooooh!

А Ясето  е възможно да е била в полицията ,за да се осведоми за Саваш или да попита за свиждане-тя не смее да се обърне към семейството- нали каза на Севги -коя съм аз...а чакането и неосведомеността са убийствени...

# 527

Явуз  - усмихнат!? Thinking

# 528
Ясито откъде научи в кое районно, или каквото е там управление, да го търси. Прилича ми на разстроена и сякаш ядосана на себе си, и е със същите дрехи от вечерта, значи от мястото, където се събуди е отишла направо да търси Саваш  newsm78

# 529
И аз като Стефи считам , че сценаристите проучват мнението на зрителите и спорет това ще развият случката . Някой беше казал , че в друг сериар са съжевили умрял , така , че явно това е водещото .  И с образа на Чичек направиха същото провериха до къде могат зрителите да понесат и като видяха явно предела и набързо я срешнаха с детенцето .  Thinking

Стефи пресата беше пълна с информация за случката .
Представям се да се беше обадила на Шахнур  Mr. Green женичката и без това е погнусена он пича  Mr. Green

# 530
Напиването винаги е едно и също. Хората са различни и напиването при всеки е различно. Аз винаги се напивам по един и същи начин.Няма как алкохола да ми действа различно. Скоростта на напиването може да е различна, но всичко останало си е винаги едно и също.
Защо не мислим в посока ,че Ясемин се е прибрала ,макар и трудно Whistling ,с прибежки и припълзявания hahaha,съблякла се е и на сутринта има страхотен махмурлук и главоболие особено ooooh! ,ако виното не е сухо, а то не е.
Когато остана с Пелин тя си беше с акъла. Малко замаяна , подпорите й се клатеха ,но
разсъждаваше.

# 531
При напиването е важна и компанията и повода за напиването, за да се проявят някои реакции. При първото напиване си хареса сервитьорчето, и се завърза сериалчето ни, но при това напиване преди много питиета беше заспала на масата при Севги, навън Пелин й даде последната доза "приспивателно"-последната чаша алкохол, и със сигурност не е била в състояние да се съблече сама, ако бяха показали съблечените дрехи, от това дали са разхвърляни или подредени можеше да си извадим повече изводи, Joy но това в следващия епизод. Joy Пелинката беше грижливо съблякла Саваш и сгънала дрехите му, само елечето му беше забравила под завивката. Joy Ама сигурно защото доста зор ще е видяла докато го приготви за сън. Joy

# 532
  • на брега на Дунав
Изгледах отново финала на епизода и трейлъра.
Определено физиономията на Ясето при събуждането ми изглежда почти ужасена.
А това хич не се връзва с моето предположение, че е спала у дома си newsm78
А в трейлъра като че ли е по скоро разтревожена.......

# 533
Явуз не ми изглежза от подредените , ако той е помогнал на Ясето и тя ще си търси сутиена , а Явуз сигурно услужливо ще го върне на Саваш  Joy Joy Joy  Доколкото зноа всеки път може да се напиеш от различно количество когато си , изморен и съсипан може и от едно питие , но всепак да кажат хората с опит , аз не пия  алкохол .  Peace

Виж и събуждането на Саваш почти се разрева  Mr. Green

# 534
При събуждането си Яска гледаше с почуда зад себе си, оглеждаше се с изненада, като попаднала в непозната обстановка. Едва ли би гледала така, ако си е у дома. Както между впрочем се оглеждаше и Саваш, при събуждането си в леглото на Пелин. И двамата се държаха като хора, които не помнят къде и как са заспали и най-важното с кого и дали / какво са правили.

# 535
Като заговорихме за напиване, и на мен не ми си е случвало да се напия, може би затова винаги съм се чудела как е възможно да се напие човек и нищо да не помни. newsm78 Това всъщност  може би вече е медицинска тема, и за това да не съм наясно, че е възможно.

# 536
Цитат
Доколкото зноа всеки път може да се напиеш от различно количество когато си , изморен и съсипан може и от едно питие , но всепак да кажат хората с опит , аз не пия  алкохол .  Peace

Можеш от различно количество да се напиеш, затова казах ,че скоростта на напиването е различна ,но напиването е едно и също. Аз даже не съм сигурна ,че от толкова чашки с вино ,можеш да се напиеш до безпаметност.
При първото напиване като видях колко чаши изпи с уиски и казвате ,че
е по трезва от сега ,значи носи доста на пиене,то аз не виждам да е толкова пияна сега.

Като заговорихме за напиване, и на мен не ми си е случвало да се напия, може би затова винаги съм се чудела как е възможно да се напие човек и нищо да не помни. newsm78

Точно така.Може да ти се губи някой момент ,но като цяло си в съзнание.
Няма как да направиш нещо ,ако не искаш Embarassed Mr. Green

# 537
При събуждането си Яска гледаше с почуда зад себе си, оглеждаше се с изненада, като попаднала в непозната обстановка. Едва ли би гледала така, ако си е у дома. Както между впрочем се оглеждаше и Саваш, при събуждането си в леглото на Пелин. И двамата се държаха като хора, които не помнят къде и как са заспали и най-важното с кого и дали / какво са правили.

Точно тук сапуна ми идва в повече едни и същи ситуации   Peace

Едно уски е 20 гр и като си наясно с целта сигурно се и държиш повече . Иначе нямаше как да мачка на Саваш ушите така на яхтата .  Mr. Green Той нали си играеше с нея на гъзар оставия тя да го метне в леглото .  За новото напиване е предположение защото още не сме го видели . Но видяхме , че полегна на масата  , докато Севки си тръгваше .

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 23:30 от dajoan

# 538
Дажоанче и аз се изненадах, че сценаристите вкараха същата история, и това не ми допадна. Но ще видим какъв е замисъла им, дали за да се покаже реакцията на мъжете в Турция, и въпроса защо е нормално жената да прости, а мъже - не, или ако прости, това да е знак, че гордостта не е преди всичко. Защото от други филми оставам с впечатлението, че за турския мъж е много важно да запази мъжкото си достойнство и гордост с вярна съпруга, а ако е невярна или изнасилена, то тя е по-черна от дявола. А Явуз ако е спал с нея в това й състояние, е равносилно на изнасилване. А може би да е съвсем друг замисъла.

# 539
И аз забелязах още онзи ден, че в трейлъра е със същите дрехи, така, че изобщо не съм разсъждавала над варианта да се е събудила в къщи. Тогава щеше да се преоблече със сигурност. Не може да е и в новата им къща, защото нямаше балдахини и изобщо леглото беше друго. И наистина физиономията й при събуждането беше ужасена! Съгласна съм  и с това, което сте написали по този повод. Остават три варианта - Явуз, Пелин и хотел. Но пак стигам до това, че беше гола и съответно до най-неприятния от трите варианта - Явуз! И не ми се мисли за намеренията му и за последствията!

Пав, и аз се чудя как можеш да се напиеш толкова много с няколко чаши вино, та дори и с цяла бутилка?  newsm78 Аз изобщо няма да го усетя! Може би е въпрос на тренинг, но и тя си пийва редовно!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 00:07 от alex_b

Общи условия

Активация на акаунт