Юлски деца-Тема 39

• 27 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Боби - дано!  Peace Няма да казвам нищо за условията тук  Twisted Evil ..... "Да не дава Господ" е най-точния коментар ... в този случай.... добре, че поне лекаря се оказа точен ....

# 106
Здравейте мами  Hug
Днес нещо ми е много топло, преди аса едвам останах 10 минути на слънце  Rolling Eyes Боли ме и главата и ми е едно такова горещо и тъпо - само за мързелуване и спане  Simple Smile Днес с Ивето за първи път рисувахме с тебешир навън. Метохме и двора, а    Ивето миноси метла и чувал  Laughing В двора имаме около 200 кв.м. плочки и познайте колко листа има  Sad

Сиси ♥♥ - много ми харесаха картонените пейка и маса.

bobito89 - дано всичко лошо да е зад гърба ви  HugИ след втората операция всичко да е ОК.

Драга - и аз стискам палци да се похвалиш скоро.

# 107
  • София
Привет и от нас,
Ванче, все Продавалника спрягам аз, защото да си призная не знам друг сайт  Sad
СисиHug не сме опитвали с хомеопатия, защото нямаме лекар хомеопат. В сми искам препоръчан такъв, не на сляпо да отида. Иначе бих опитала. Пейката е страхотна  Peace
Боби, стискам палци всички лоши неща да са зад гърба ви  Praynig

# 108
  • София
Бобито, аз я взех от тук фонетичната http://download.cnet.com/Bulgarian-Phonetic-Keyboard-Layout/3000 … 0_4-10657280.html , след което се оказа, че Мозилата си има. Mr. Green

# 109
Здравейте, момичета  Simple Smile
Доста отдавна не съм писала, но и не съм от редовно четящите  Embarassed Все пак, благодаря на поощрилата ме мама да се включвам  Hug

При нас еджедневието ни е като при повечето - едни и същи занимавки с детето, иска ми се скоро и аз да започна работа, че нещо взе да ми доскучава у дома. За протокола- Алекс започна да ходи като навърши 1 годинка, от няколко месеца сме си все още само със 7 зъба-3 долни и 4 горни, преди казваше неосъзнати думи като дядя, мама, баба, тата и тунта-тунта (не го зная какво е това  Laughing), сега май нищо не казва  Rolling Eyes  (само някакви си негови срички и възклицания), но пък разбира почти всичко, каквото му говоря, с изключение, че изобщо не ми обръща внимание като му кажа "не"-пропуска ме покрай ухото си  Laughing Не може да се качва сам по стълби, нито да слиза, само с моя помощ (то и няма опит със стълби,нямаме такива в къщи). Иначе може повечето време през деня сам да си се занимава с многото играчки покрай себе си, но основно се интересува от компа, мишката, кабелите и всичко останало, що не е играчки  ooooh!
Вчера за първи път съвсем сам се покачи на детското си столче и застана прав, а току-що сега го видях, че се покачи на холната маса и се изправи  Crazy От месец се научи сам да си слиза и от спалнята и вече спокойно си го оставям там, дори и когато не съм до него. Това са ни май постиженията засега  Mr. Green Heart Eyes

Аз също ще се включа с въпроси, а по-нататък, като попречета пропуснатото назад, ще мога и по-адекватно да се включа bowuu
1. Как пият мляко/вода децата ви: от шише с биберон, от шише с т.нар. сипи-кап-топ, от шише със сламка или от чаша?
2.Как си храните децата и долу -горе колко време ви отнема- на столче за хранене или в движение, докато играе?
3. Остава ли време да си четете някаква литература (вкл. и такава за възпитанието на децата) и да си ошетате добре къщата, ако нямате помощ от никой друг, освен от мъжете като се приберат от работа?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 23:26 от denniva

# 110
  • София
Бобито, дано вече всичко лошо да остане зад гърба ви след втората операция!!
Драга, на теб стиснати палци за две чертички!

да отговоря на въпросите, като няма въпроси и забравям какво да напиша  Laughing
1. мляко и вода пие от шише с биберон, скоро смятам да я уча да пие от обикновена чаша
2.много време ми отнема - поне по 40 минути на хранене, понякога и по час, откакто проходи стана злояда и ... яде само домати, ябълки и банани, пък аз държа да й пробутам и малко храна все пак, яде в столчето, с всякакви неща за игра - последния хит е тиксото, което отлепва и залепва от макаричката и така яде цяла порция за 15 минути, за всеобща радост Laughing
3.не ми остава време да чета, започнала съм "Яж , моли се и обичай" от поне месец и още не мога да я свърша, но времето , което имам се занимавам със снимки, уча се да плета, правя картички и все такива измишльотини LaughingС шетането - не мога да се похваля, с две деца се примирих,ч е освен през нощта е мисията невъзможна къщата да изглежда добре.Пък мъжа ми като се прибере от рбота не ми помага , защото е много изморен, често продължава да работи и от вкъщи...

# 111
  • София
1. Как пият мляко/вода децата ви: от шише с биберон, от шише с т.нар. сипи-кап-топ, от шише със сламка или от чаша? Пие от шише със сламка с клапа или от обикновенна чаша, в последно време и харесва от чаша с вградена сламка

2.Как си храните децата и долу -горе колко време ви отнема- на столче за хранене или в движение, докато играе? На столче задължително, в движение абсурд, до 10 -15 минути
3. Остава ли време да си четете някаква литература (вкл. и такава за възпитанието на децата) и да си ошетате добре къщата, ако нямате помощ от никой друг, освен от мъжете като се приберат от работа?  За оставане остава, вечното присъствие съм във форума, но той продължава да чисти  Mr. Green. В последно време майка ми готви, но доскоро само аз и не ми тежеше. Много е важна организацията, а не колко време имаш  Wink. Имам приятелки в един цял свободен ден нито ще изчистят хубаво, нито ще сготвят кой знае какво, никакво свободно време за нея, и накрая е капнала  Laughing
егати и големите чаши  Shocked

# 112
Моми4ета благодаря за пожеланията дано наистина ни потръгне ве4е.
milasara Аз фонетиката я пускам направо от сайта,ама не6то ми се губят букви може и за6тото клавиатурата ми е испанска незнам и аз каде да ги търся  newsm78 ама 6те пробвам и с тази да видя какво 6те стане.
Да отговоря и аз:
1.от шише с биберон но скоро мисля да го у4а от 4аша.
2.На стол4е за хранене,ако сме навън или в коли4ката или го слагам да седне в мен но никога не ми се е слу4вало в движение всеки ден е разли4но но не пове4е от 15 20 мин зависи от него може и за 5минути  Laughing 3.Ако форума може да се наре4е книга или фасебоок по скоро в свободното си време гледам да сме навън ина4е за 4истене и готвене всеки ден разли4но никой не ми помага живеем си сами4ки и надале4 и един ден готвя а на следва6тия не6то на бързо или си поръ4ваме не6то или аз не ям ве4е ве4еря 4е се опитвам да отслабна но това е новост от 1 седмица 2 и понякога хапвам малко  Embarassed

# 113
И аз да попитам - нов колаж ли ще има? Погледнах на първа страничка, но не пише. Дано да не го пропуснем, че миналият е страхотен.

Драга - защо не си направиш тест?

Срещичка няма ли да има през седмицата?

1. Как пият мляко/вода децата ви: мляко пие от шише с биберон, вода пие от чаша със сламка, но мн се радва да и давам направо от чашата.
2.Как си храните децата и долу -горе колко време ви отнема - различно, понякога на столче, по-често затварям вратата на кухнята и се храни права докато си подрежда торбички или каквото намери наоколо. Ако се храни нормално ни отнема по 5 мин. и по малко, ако се ядосва и вика .... изобщо не ни отнема време, ами се скарваме и спираме. Simple Smile
3. Остава ли време да си четете някаква литература (вкл. и такава за възпитанието на децата) и да си ошетате добре къщата, ако нямате помощ от никой друг, освен от мъжете като се приберат от работа? - ами това според мен е въпрос на желание и приоритети. Напоследък се чувствам по свободна да чистя... защото Бени си играе нещо и аз мога да чистя, но дали го правя е друг въпрос Simple Smile . За четене -  силно казано - но пиша дипломна работа, вечер като заспи. Не е чак толкова трудно, по-скоро е досадно. За щастие в края на месеца приключвам.

# 114
  • София
Който се замисля за пързалка ето една изгодна
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1213033&cat=8

# 115
Бобито, сега прочетох, че сте имали тревожни моменти- дано всичко вече е зад гърба ви и само слънчево време занапред!  Hug
Мимето, абе, откъде ги изнамери тия чаши-идеална работа биха ми свършили. Вярно, големички са, ама изгледждат доста удобни с тая вградена сламка. Алекс като пие от чаша със сламка, после я взема в ръце, мачка я, гризе я и дотам. Иначе, като пие от чаша, предимно го уливам и винаги си слагаме един гумен лигавник, в който се събира водата.
Линет, добре се организираш, щом намираш време и то за сериозно нещо като дипломна работа  Peace
На мен явно с годините, приоритетите ми се изместват към по-спокойния начин на живот, що се отнася до готвенето- готвя предимно за Алекс, купувам от био-магазин и така. За нас-ако остане време/желание,  Embarassed  по-скоро нещо готово си вземаме или хапваме навън понякога, друг път като ме обхване музата готвя наведнъж по 2 манджи и ги ядем 3 дена. Laughing

# 116
  • USA
denniva, радвам се, че се включи Hug.
На въпросите:
1. Стейси пие вкъщи от чаша, а навън от шише, но не знам как се нарича точно.
2. Винаги се храни на нейното столче, но понякога макар и много рядко си доизяжда храната права.
3. За литература нямам време, трябва да избера между форума и книгите, по едно време вечер преди заспиване започнах да чета, но ми се приспиваше страшно бързо. За чистенето-мога да си ошетам, сготвя и всичко да направя, но ако си разпределям за всеки ден по нещо, например днес банята, утре печката и т.н. На Стейси готвя всеки ден, даже понякога два пъти, за нас- различно и пак имам време.

Бобито, дано вече всичко е наред Praynig!
Юлско бебе, силно стискам палци!
Оля, голяма сладурана е Анди Heart Eyes! Гледам вече сама се храни и то с лъжица( ние сме още на вилицата Grinning), по колко време ви отнема? Ние така откарваме по 30-60 мин. ooooh!, представям си като започне сама, може би цял ден това ще правим Laughing.
Сиси, разби ме с тези ретро пишки Joy.
Грация, стискам и на вас палци, дано ви се изпълни желанието за второ детенце!
Фелисити, оригваш ли Кайо преди лягане, на нас това доста ни помага за корема Peace.

И така, ние си получихме Мики Маус-а, супер интересен е, но не и на Стейси Laughing. Може би става за по-големи деца, макар че го препоръчват от 18 м. до 6 г., но в момента потанцува малко и почва едно гушене, носене и т.н. , а той е малко тежък за нея. Таткото обаче доста му се кефи Laughing.

Да ви питам нещо, като се застоя седнала на стол или където и да е, като ставам ме боли опашката (така ли се казва) и след няколко секунди минава. Това е след като родих или малко след това. Някой да има същите оплаквания и дали изобщо има връзка с раждане или бременност newsm78? След 10 дни съм на профилактичен преглед, но никак не ми се иска да го питам.

# 117
  • Видин
Добро утро.
Denniva, къде изчезна  Laughing Нито тук те виждам, нито в Проблемното  Rolling Eyes
1. Мляко (кисело пие) вечер от шише с биберон. Вода (когато пожелае) също пие със бебешко шише. Отказва всякакви опити да го науча да пие от нещо друго - шише с мек накрайник, със сламка, обикновена чаша...
2.Яде в столчето за хранене освен когато сме при майка ми. Там или тя го държи или аз, но след няколко дни ще ни пристигне новото столче и там ще си имаме такова приспособлнение. Никога не е ял в движение друго освен плодове. Храненето трае не повече от 10мин
3. Да, засега вечер ми остава време да прочета някоя книжка. Обикновено е нещо леко - стил чиклит Simple Smile Книги за възпитание не чета  Rolling Eyes Къщата също си я оправям сама - обикновено преди банята на детето с баща му се гледат и си играят, а аз шетам. Имам възможност и след като заспи да свърша това-онова, но предпочитам тогава да прегледам форума или да почета книжка Simple Smile
Маймун, такива болки съм имала само преди раждането. После всичко отшумя. И засега все още ги нямам. Не знам доколко е нормално да продължава да те боли  newsm78

# 118
  • София
Добро утро мамита!
Драга стискам палци да видиш двете чертички.
Денива добре дошла. На въпросите:
1. Пием мляко от шише с биберон, чай (вода още не иска да пие) от детска чашка с вградена мека сламка.
2. Храненето или не се осъществява или се храни около5-10 мин. Седи в мен докато се храни, скоро се питах защо дадох толкова пари за столче като тя не иска да го види. В движение яде плодове: смокини, банани, ябълка, тези които са преносими  Laughing
3. Време за всичко ми остава, чистим заедно, като спи чета, когато ми се чете, иначе готвя за всички вкупум, малко повечко ми идва всеки ден готвене, но няма как.
Маймун има вероятност тази болка изобщо да не е свързана с бременноста и раждането, най-добре кажи на лекаря си.

# 119

1. Как пият мляко/вода децата ви: от шише с биберон, от шише с т.нар. сипи-кап-топ, от шише със сламка или от чаша? -мляко вече не пие, но за вода ползваме такова шише: 2.Как си храните децата и долу -горе колко време ви отнема- на столче за хранене или в движение, докато играе? -столче за хранене не използваме от много отдавна, яде на ъгъла в хола. Около 15 мин. ми отнема да я нахраня
3. Остава ли време да си четете някаква литература (вкл. и такава за възпитанието на децата) и да си ошетате добре къщата, ако нямате помощ от никой друг, освен от мъжете като се приберат от работа? -време за четене на книги нямам, влизам само във форума. Шетам си вкъщи, докато Даниела спи, а най-ми е удобно през уикенда, когато се заиграват с батко си. Помощ, освен от мъжа си /и то само сутрин/, нямам, защото не искам и да имам за момента

Общи условия

Активация на акаунт