Юлски деца-Тема 39

• 27 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Не минахме от там, защото много щяхме да заобикаляме. Ако идваш от Хладилника не е проблем. Пътят е затворен точно след пряката, но ние бяхме на Герман и отидохме от околомръсното. Ще си знам за друг път, да си ходя от нас.

# 91
  • София
То точно там нали строят поредния софийски мега- супер- хипер- мипер мол  Close Предполагам, че може в следващите 1-2 години ич да не се минава  newsm78

# 92
Хихи, Миме, Марулче, много артистични тези мъже, бе!  Joy hahaha

Драга, стискам палци  Praynig

Честити крачета на Изабел на ЕмилиHug

Грация, по мои наблюдения децата, които прохождат късно имат страхотно чувство за самосъхранение, падат малко и леко. Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с бягащите крачета на Мими, а после дано наистина да виждаш по-рядко синини  Hug

Като казах синини - вчера реших да снимам Мишо за колажа, ами то, милото няма здраво място - на едната буза една огромна синка, беше се ударил в крака на масата докато буташе една количка, а другата бузка му е нахапана от някаква гадинка  Confused

Рал, бързо оздравяване на Ния  Hug

И да похваля дребния - от около седмица е доста спокоен, снощи дори спа цяла нощ непробудно. Весел и игрив е. Като го питаш къде е тати, отговаря "аботи" /работи/. Иначе пак си е палав и прави бели, но това не ме притеснява, сега поне не реве постоянно. Предполагам, че ваксината му се отрази толкова невротизиращо. Освен това сега давам Калкарея и явно има ефект.

# 93
Филип като го видя вика - Пфу педе**си  Mr. Green. Ама преди малко се пробва като тях, ми не може баш така бее  Laughing

Joy Joy Joy охххх още цвиля от вчера   Mr. Green Joy Joy hahaha аз пък да кажа, че в неделя ходих до Малечко пак на околовръсното имаше страхотни работи, но цените не бяха особено атрактивни ... по-скоро идват в клас височки  newsm78
Дано успея да се организирам със снимка за колажа имаме доста готини нови - последно в снимка бг ли да ги качваме  Mr. Green

# 94
Здравейте моми4ета не съм писала от много време  Embarassed но имах много проблеми и все не ми оставаШе време. Няма с какво ново да се похваля просто да се запиШа и започвам да се вклю4вам по на4есто.  Wink

# 95
  • София
Бобито, привет  Hug, разказвай как сте?

# 96
Ходим имаме си 12тина зъб4ета минахме 1 операциика сега ни втората декември месец и това е об6то взето.Нямаме кирилица на компа а това е от сайта и не мога да намеря някой букви така 4е се извинявам предварително.Идвахме си в БГ лятото взех книжка има6е и хубави моменти но като цяло не6то нямахме късмет претърпяхме катастрофа няма6е пострадали но уплахата бе6е голяма за6тото бяхме с малкия.Направихме кръ6тене а преди да си тръгнем и погребение на баба ми и така.Много ми се иска да се върнем в БГ за постоянно не ми липсва6е толкова много преди да си отидем за лятото.  Wink

# 97
  • София
Бобито, от сега нататък само положителни емоции  Hug

# 98
  • София
Бобито да няма повече такива работи около вас.
Мимето добре, че каза за Вис Виталис, че е открит аз не отдавна минах от там и видях табелата, но вътре имаше работници течеше ремонт и не знаех, че вече работи, ще го навестя, на мен ми е по-близо този.

# 99
# 100
Добро утро,

Вчера четох, четох, но нещо не ми се пишеше.

Миме, ако говорите за Черни връх - там сменят водопровод и ремонта ще продължи още доста време. Не е заради "мола".
bobito89, само хубави неща от сега нататък.

Калина започна да казва една нова думичка - "апа" за лампа и понякога за "папам". Ужасно се забавлява да светка и загасва нощната ми лампа. Даже тази сутрин ме прегази, за да се докопа до ключа да си щрака. Joy

# 101
Влади е с режим по старото време и съответно сме ранобудни, но имаме баба на гости и реших да си полежа още и да изчета 7-те страници, които съм изпуснала, а то било и весело.. Wink Ама, Миме, много ретро тези пишки, сигурно от 70-те, натурални, космати.. Simple Smile На адашчето пича дъртичък ми идва, но талант. Simple Smile

Драга, стискам палчета! Hug
Грацийка, радвам се, че се включи, мислех си за вас! Heart Eyes Аз също мислех, че съм последна без такъв, скоро се опита да ми дойде с леко кафеникаво зацапване, но не го смятам, Прашинкова павилно е запомнила. Wink Мисля, че има връзка и с това до колко е интензивно кърменето, при нас е доста често.
Рал, дано Ния е вече по-добре! Права си за вируса и Юлиана е с нещо подобно, инхалираме се..
Сафо, все така да е Мишето! Hug Завиждам ви за непробудния нощен сън!
Диди, дано Катето вече спи спокойно!
Оля, Джил, аз нали си падам по естествените материали и съм взела от рециклиран картон ето тази пейка и маса Лекички са, здрави, Влади си ги мести и разнася, много се занимава, същински все още не сяда за дълго време да драска или разглежда нещо, но той по принцип не стои на едно място повече от 2-3 минути. Вижте и това, мисля, че ще е удобно! Peace
Срещала съм и прекрасни цветни дървени! Peace
Джил, мисля, че се сещам кое метално легло си харесала и аз отдавна, ама още се мая какви легла да слагам в новата детска! Wink
Cuckoo, препоръчвам играчка тип работилничка, тезгях, да си зачуква, завинтва, отвинтва и пр. Peace Аз бях показала дървени кегли!? Wink
Ще гледам  тези дни да кача снимка за новия колаж!
Марулче, чудна торта за чудни крачета! Hug
Ем, честито прохождане!
Фелисити, аз пак да питам пробвахте ли с хомеопат?
Боби, дано е свършила черната серия при вас! А какви операции?
Лени, Ели, Мила, Маймунче и всички останали Hug Hug

Обсъждали сте разни бабешки лекове, аз да допълня за гърло - компрес с извара!  Peace За тези, които все още нямат инхалатор, да кажа, че в момента този на Microlife е намален на 118 лв. Сервизът на тази фирма е много добър!
Ще гледам тези дни да кача снимка за колажа.. браво на Вержи за желанието!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:05 от Сиси ♥♥

# 102
Добро утро и от мен.   bouquet
Благодаря ви моми4ета и аз се надявам само хубави не6та да ни престоят.
Денис се е нау4ил да казва ало и бау ина4е казва и други не6та и не му се разбира.
Нов колаж ли 6те се прави аз все не съм хванала края 4е все о6те 4ета назад  newsm78 а доста сте поизписали не съм 4ела от много време.
Сиси ♥♥ 6те ни правят втора на тестисите на малкиа да затворят някакви канал4ета трябва6е да ги затворят о6те първия път но се оказа 4е единия му тестис не е на мястото си добре 4е се оказа 4е е много надолу и няма да го режат много,като съдя как мина първата операция и как го преживя Дени а доктора каза 4е и втората 6те е съ6тата просто 6те продължи пове4е време зна4и 6те се справим.  Simple Smile
Моми4ета как да си инсталирам фонетика много е сложно не6то знам как да изтегля но не6то инсталирането ми е доста трудно.
Умрях да се смея с на Мимето клип4етата  Joy

# 103
Бобче, къде ви оперираха мила? Дано скоро минат и тези неща и да се радвате вече спокойно  Hug
И при нас имаше подобна интервенция - слава богу една и успешна  Peace
.... Ама, Миме, много ретро тези пишки, сигурно от 70-те, натурални, космати.. Simple Smile ....

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ох Сиси  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 104
Lennyh Операцията ни бе6е в Испания в Мадрид за6тото тук живеем за което много се радвам за6тото имат страхотни условия за вси4ко но дано тази да е последната и да няма пове4е ходене по болниците.

Общи условия

Активация на акаунт