Юлски деца-Тема 39

• 27 575
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ооо Мимето как ме разсмя само, никога до сега не бях виждала подобно нещо, милите приличат на подскачащи зайчета ама с опашчици отпред. Хахахаха. Наистина е смешно и забавно добре ми дойде. Поощрявам подобни инициативи, че вече от памперси и биберони зациклих вече. Тъкмо бяхме решили с едни приятелки другата сряда да ходим на мъжки стриптиз та това ми дойде като подготовка, хахахаха, много ме развесели. (Най-интересното е, че откакто съм с новия хардиск немога нещо да отварям клипчета и тъкмо се ядосвах, че пак няма да мога да видя и това и то взе че се отвори. Хахаха така било писано явно.)
Емили честити ви ходещи крачета, бързо да тичат и все в правия път! Браво на госпожицата.
За играчките и аз преди бях писала, че нямам кой знае какво да предложа.

# 76
  • USA
Олее, Миме, мен чак ме досрамя да го изгледам, а ти цели 20 пъти Laughing.
Цветен прашец, твоя компютър знае какво да отваря и какво не Wink Laughing. Снимки на Стейси съм пуснала във Фейсбук.
Рал, дано бързо да се оправите!
Марулка, страхотна торта!
Емили, честито прохождане на Изабел!
За играчките- не мисля, че трябва да са големи и кой знае какви, поне тези, които взимам на Стейси са обикновени пъзели, сортиращи разни, пирамиди, топки и т.н., но Стейси много се занимава с тях. Важното е да са непознати за тях.

# 77
  • София
Лени, ако те види колега или шефа не знам какво можеш да обясниш  newsm78 Joy
Цветен, аз затова викам дай да го пусна в темата, че понякога не се усещаме колко сме забуксували. Ама как скачат пишоците, а  hahaha Joy На теб ти трябва явно някой плеър, щом не можеш нищо да гледаш  Thinking
Рал, как е Ния днес? Тия работи и от мъгли май се активират  newsm78
Маймун, чак да ме е срам да го гледам не, ама първия път гледам и не вярвам на очите си  Shocked После свикнах и сега ми е смешно, даже музиката ми харесва  Mr. Green

# 78
  • София
Миме, жестоко попадение! Mr. Green  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy

# 79
  • София
Филип като го видя вика - Пфу педе**си  Mr. Green. Ама преди малко се пробва като тях, ми не може баш така бее  Laughing

# 80
Лени, ако те види колега или шефа не знам какво можеш да обясниш  newsm78 Joy
Цветен, аз затова викам дай да го пусна в темата, че понякога не се усещаме колко сме забуксували. Ама как скачат пишоците, а  hahaha Joy На теб ти трябва явно някой плеър, щом не можеш нищо да гледаш  Thinking
Рал, как е Ния днес? Тия работи и от мъгли май се активират  newsm78
Маймун, чак да ме е срам да го гледам не, ама първия път гледам и не вярвам на очите си  Shocked После свикнах и сега ми е смешно, даже музиката ми харесва  Mr. Green

Ми че тя музиката си е класика...  Joy hahaha Joy hahaha Joy

Ния е значително по-добре. Днес я чу пак новата ни лекарка и намали вентолина. Чист вирус си е, макар никой от нас да не е бил болен. Ния е предразположена заради апаратното дишане при раждането. А и лекарката каза, че там където е имало веднъж бронхиолит ще има и втори път. Препоръча да и направя Превенар или Синфлорикс, макар че не е супер привърженик на ваксинацията. Освен това да ви кажа да внимавате. Около нас още 3 деца са с бронхиолит. Внимавайте за суха лаеща кашлица и повърхностно дишане.

# 81
  • варненка от София
Ами, мацки, като сме се отдали на песни и танци, нека още едно изкуство засегнем - изобразителното. Да предупредя и аз, който е със слабо сърце да не отваря линка  Mr. Green

http://www.hirnfick.to/Videos/2461/supertalent_kandidat_tim_patc … seinem_penis.html

# 82
  • София
Ми така де, човека си има инструмент, що трябва да дава пари за четки.  Laughing  hahaha
Скоро май ще трябва да сложим червена точка на темата. Mr. Green

# 83
  • София
Ааа не, на Марулкиния се вижда, че е с шапчица, иначе нали ще го изтърка  Mr. Green Joy hahaha

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 11:35 от Mime-to

# 84
Mаймунче, то наистина не можахме нищо да говорим в тази шумотевица. Мария понесе добре пътуването със самолет, доста си поспа, походихме по пътечката, а като започнеше да се сърди веднага й давах да сучи. Бях с удобна блуза с копчета, за да не се налага да я вдигам и просто покривах с пеленка или тънък шал, не че имаше някой в самолета, който да не знае какво правим, ама по-важна  беше дъщеря ми. Понеже нямаше отделно място беше в мен през цялото време на отиване, а на връщане ни намериха свободно място и се разположихме, игра си и с друго бебе и беше забавно.

Честито прохождане на Изабел  Hug. Чакам с нетърпение и Мими да се престраши, май ще е последното проходило юлче  ooooh!.

Явно съм и последната мама без цикъл и никой не е чувал за такъв случай  Tired, дано да нямам серизни хормонални отклонения, все се надявах раждането да е решило проблемите ми и да имам шанс за спонтанна бременност, защото просто нямаме финансова възможност за процедури  Money.

Качих снимка за колажа, благодаря!

Миме-то, Марулче, забавлявах се с клипчетата  Blush.

# 85

Филип като го видя вика - Пфу педе**си  Mr. Green. Ама преди малко се пробва като тях, ми не може баш така бее  Laughing
Joy Joy Joy

# 86
Миме, Миме.... смяла съм се от сърце! Peace Hug
Обаче не всички са така кръшни, нооо имаше двама с които се хилих като луда. Аз също го гледах няколко пъти . Ми то от първият път не вникваш добре в тематиката. Laughing JoyCrazy най ми е смешно как подскачат другите, докато някой от тях се изявява на предна позиция. Много яко попадение. Peace Еми не се сдържах сега , не мога без разбор ... Mr. Green Laughing Mr. Green
Марулич страхотен Пикасо... Joy
Нямам думи вече, така ме развеселихте , че мислите ми се отвяха на другадееее... за деца ще пиша по-късно. Whistling Laughing Joy

# 87
  • София
Лелее момичета къде ги намирате тези неща бре. Марулич ми хубава картина се получи накрая, почти като оригинала Laughing
Мимето на твоичкия явно повече тренировки му трябват  Laughing Иначе за клипчетата да ги отварям не знам какво ми трябва, но с тези се справям отлично Joy
Маймун ще ви погледна във фейса. Видях ви, наистина ти е страхотно фъстъчето и как уверено стъпва само (поне така ми изглежда).
Грация чакаме и вашите крачета да проходят. За цикъла май Сиси нещо беше писала (ако не се бъркам) май й беше дошло, но не съвсем. Mr. Green

# 88
Гледам чудесно раздвижване в темата има Joy Joy Joy.
Миме, Марулкаhahaha Joy hahaha Joy hahaha.
Фортунче и на мен това  ми стана много смешно, как си подскачат отзад Joy.
Ем, честити ходещи крачета Hug.
Грация, обикновено раждането помага за решаване на много проблеми. Не съм запозната, но може да си е нормално, че още не ти е дошло и нищо чудно да имаш шанс за забременяване  Hug. На лекар защо не отидеш, за да ти каже дали е нормално?
РалHug.
Миме, Рал, този Габко къде се намирааааа, вчера умрях от ужас, ремонт, не може да се мине, аз се бях заинатила, исках си нещата и оставих колата и пешком. На отиване треперех да мина работниците, но после след като попаднах в една тъмница, като в кучи г.. и не виждах дори къде ходя, кучета лаеха някъде, резачка се включи, направо си мечтаех да стигна до работниците на връщане Laughing. Малко ми взеха повече пари и като се прибрах видях, че пише, че и двете пратки са ми там и леко се поядосах и се обадих, но жената веднага се извини, каза, че е станала грешка в мейла и само едната ми е там, която съм взела и на втората ще ми приспаднат парите. Та като цяло сега съм доволна и се радвам много на нещата. Малко съм надценила размерите на Андреа, но ще си ги носи и догодина Laughing.
Нещо от няколко дни ме присвива корема, като за цикъл, а по принцип и като ми идва не ме боли и почнаха да ми се появяват надежди, че може и да е станала работата Praynig. Сега ще се поизпържа до средата на месеца, докато ми дойде датата дали ще ми дойде или не.

# 89
  • София
А  дано  Praynig
До Габко съм ходила само с кола, но щом сега има ремонт, не знам. Що не мина от другата страна от към Симеоновско шосе, Ул. Филип Кутев там излиза, малко преди Вис Виталис. Като казах Вис Виталис се сетих, ходихте ли в новия им магазин до нас, на Стамболийски? Минахме в деня на откриването. Има страхотни неща, якенца, рокли, много неща харесах. Цените също са хубави  Laughing В един чорапогащник ми останаха очите, на цветя с панделки, яд ме е че не го взех.
Който е в къщи да си пусне Нова телевизия, дават Маги Малеева,много я харесвам  Crazy Пфуу, прекъснаха я с тъпото Къщата на парите  Close

Общи условия

Активация на акаунт