Юлски деца-Тема 39

• 27 589
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Fortune, и аз готвя по задължение, заради децата, особено събота и неделя /тогава правя поне 3-4 сготвени неща/. По принцип ужасно мразя да готвя, а най-мразя, когато не мога да измисля какво да сготвя  ooooh!

# 136
  • Видин
Аз също не готвя. Не обичам и не умея  Laughing През деня обикновено аз ям нещо леко - плодове или нещо друго. Следобяд и вечер обичайно сме при майка ми и там ям. Мъж ми излиза сутрин в 8 и се прибира в 18.30. Яде на обяд навън, а вечер и той предпочита нещо леко да си приготви набързо - да речем филия с масло и мед или нещо подобно. Не знам какво трябва да се е случило за да седна да готвя  Crazy Когато порастнат децата ще се наложи да започна да готвя и направо отсега ми се реве...
На тоя етап не мога да си представя всеки ден да готвя нещо различно, не е за мен просто  Mr. Green
Габи днес има имен ден (отново). Почерпете се за негово здраве

Той е станал цяла хала - тича и все бели иска да прави. Дърпа цветята на майка ми, уж ги гали, ама малко грубичко Simple Smile Дърпа и колонките на системата за домашно кино, иска да бутне плазмата. Ужас някакъв. А преди беше такова добро дете  Twisted Evil
Цветен прашец, според мен не само кучето трябваше да спечелите, ами цял зоопарк заради тези ви преживявания  Laughing

Забравих да питам - докога беше срока за колажа? Че Габун е с някакви пъпки по лицето, дето седят от 3 седмици  ooooh! и май няма да успея да му направя хубава снимка. Ще дам стара  Sad
Други с такива проблеми има ли? Подозирам, че е комар, но прекалено дълго стоят вече  Tired

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:47 от amanita

# 137
Забравих да питам - докога беше срока за колажа?
15 ноември  Peace

# 138
Аз също не готвя. Не обичам и не умея  Laughing През деня обикновено аз ям нещо леко - плодове или нещо друго. Следобяд и вечер обичайно сме при майка ми и там ям. Мъж ми излиза сутрин в 8 и се прибира в 18.30. Яде на обяд навън, а вечер и той предпочита нещо леко да си приготви набързо - да речем филия с масло и мед или нещо подобно. Не знам какво трябва да се е случило за да седна да готвя  Crazy Когато порастнат децата ще се наложи да започна да готвя и направо отсега ми се реве...
На тоя етап не мога да си представя всеки ден да готвя нещо различно, не е за мен просто  Mr. Green

Аманита, да де  не е и за мен , но ми се налага. Имам две деца , които не могат да карат на нещо леко и с подхапване. Затова ми беше чудно, как може на такъв етап да си кажем, не готвя...
е, друга е работата , ако някой друг ни готви. Това  ми е най-любимо. Peace
 Пък и моят мъж също яде навън, но като си е в нас, дори и да си приготви нещо сам, то омръзва , така че винаги се стига до това, какво да хапнем като не ни се готви. Просто ситуацията с подхапване и аламинути ми е много далеч, така се хранех в студенстките си години. Laughing За съжаление при семейство с малки деца , го няма този филм "не готвя , това не е за мен". При положение, че няма нито баби, нито лели, никой. Щъ не щъ готвя.  Tired

# 139
Дзак и от нас, да отговоря на въпросите:
Как пият мляко/вода децата ви: От чашка със силиконов накрайник, подобна на тази на Чочии.
Как си храните децата - на столчето - 10-15 мин
Остава ли време да си четете някаква литература (вкл. и такава за възпитанието на децата) и да си ошетате добре къщата, ако нямате помощ от никой друг, освен от мъжете като се приберат от работа?-ами гледам вече такива дни без помощ да няма, а ако има никакво време не остава за нищо, защото когато сме вън направо капвам, с моята заседяла работа нямам никакъв тренинг  ooooh! Литературата я преглеждам за 15 мин, ако нещо ми хване окото, да прочета цяла книга е пълен абсурд, изобщо нямам нерви и време.
Шора-мишора, ако знаеш колко добре те разбирам за разхвърляната къща  Wink все едно аз съм го писала. Ако пък ще имате 2 деца се приготви за още по-разхвърляна.
Грация, завиждам ви за чистенето веднъж седмично. У нас не мога да разбера как и защо, но много се цапа, и първата ми работа сутрин преди кафето е да изчистя боклуците(много мразя!), защото ако не ги изчистя аз, ще ги измете Изабел с току що сложеното чисто панталонче суркайки се по дупе - тя само така може  Joy
Джил, еее нали правиш салати и пържолки, това пак е вид готвене. На което мисля да мина пак и аз (на системата), че пак се ошишках нещо  hahaha
Мише, мерси  Peace

# 140

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Драга, имаш и моите стиснати палци  Praynig
Цветен прашец, я сподели, какво е качеството на тези памперси?
amanita и аз и децата сме нахапани от нещо  Rolling Eyes
Emily_, все ще ти пиша, че много се радвам за племенника ти :*
Елин пие вода от едно шише на Нук със силиконов накрайник. Пие и от обикновена чаша, с моя помощ разбира се.  Peace
Храня го или в столчето или в люлката. Отнема ми между 10-15 мин. Не съм фен на това да го гоня с лъжицата.  Rolling Eyes
Остава ми време за всичко, освен за спане  Mr. Green. За основно чистене и аз използвам услугите на една жена. Улеснила съм си максимално живота с разни полезни уреди, като съдомиялна, сушилня за дрехи... Blush А относно готвенето, за мен е удоволствие, но не го правя всеки ден.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 12:22 от Radina

# 141
Ооо, Fortune - сладурче си ми ти. Нямам кой да ми готви вкъщи. А не готвя, защото не се налага и не виждам смисъл да се моря, докато не е необходимо. Калина е малка и си яде кухнята. Обикновено вечеряме салати, ако изобщо вечеряме вкъщи. Сега с диетата нали трябва да се яде до 6 часа и всеки се е спасил поединично още в офиса. Събота и неделя закусваме обилно и никой не се сеща за обяд, а и обикновено по това време сме навън и си взимаме нещо из път.

Сигурно като порасне Инето ще се наложи да има някакви манджи, но ще го мисля, когато му дойде времето. Ти си имаш по-голямо дете и затова ти е странно. Пък ние още сме ергени с дребосъчката, на която не й трябва много. Joy Иначе обичам да готвя и не ми е особено трудно да направя нещо по-завъртяно. Просто в момента няма кой да го яде. Една пилешка супа стоя две седмици в хладилника, след като ядохме веднъж и накрая се наложи да я изхвърля, а доста вкусна излезе. Само бисквитените ми торти са по-оборотни и то защото обичам да закусвам с нещо сладко.

Ем, тц... пържоли не си спомням от кога не съм правила. Само салати и то се редуваме кой да я направи.

# 142
  • София
Добро утро!
Не мога да не се включа по въпроса за готвенето, готвя откакто се помня, ужас направо, но таткото е научен да яде готвено и друго на признава от врата пита какво има за ядене, пробвах какво ли не, тези сготвените по големите вериги, разни полуфабрикати, разни бързо приготвящи се неща, но не ми се отвори парашута, не ги яде казва, че не ставали за ядене, а сега откакто и Кати е на масата (и отказа категорично детската кухня) съвсем нямам избор. Вече наистина не мога да измислям какво да сготвя, ужасно досадно ми е, но просто нямам избор.
Мимето да ти кажа изобщо не съм разбрала до кога е тази промоция, мислех си, че сега е стартирала и не знаех , че се предимно в събота и неделя тези неща, иначе за буквичката Ф ще знам вече къде да я правя  Mr. Green
Радина ще кажа как ги намирам памперсите само да ги пробвам, че Кати и днес ще остане при баба си, защото таткото си прави курбан и аз ще трябва пак да ГОТВЯЯЯ, но този път за доста хора.
Аманита честит ти именник, да ти е жив и здрав.
Оставям ви, че работа ме чака.

# 143
Гледам сте подхванали едни теми....
Принципно обичам да готвя .... принципно.... дори и двамата с мъжа ми готвим и ни кефи, но напоследък сме толкова притиснати от времето, че ....  ooooh!
За Влади готвя веднъж седмично - излизат около 6-7 бурканчета, и това му е вечерята ( през деня е на ясла и там яде нещо различно)...
За нас обичайно готвя 2-3 пъти в седмицата, поне 1 ден в седмицата правя баница защото младежите умират от кеф и става за няма и час с изпичането. Един път правя спагети или картофки ... пак нещо супер бързо и в последно време съм ВИП клиентка  Joy Flutter Embarassed на един страхотен кулинарен щанд до нас. В събота и неделя готвя само вечер, ако сме в къщи през деня или ядем навън или сандвичи - не мога да жертвам прекрасните разходки с децата, за да се застопоря до печката  Rolling Eyes

# 144
Ооо, Fortune - сладурче си ми ти. Нямам кой да ми готви вкъщи. А не готвя, защото не се налага и не виждам смисъл да се моря, докато не е необходимо. Калина е малка и си яде кухнята. Обикновено вечеряме салати, ако изобщо вечеряме вкъщи. Сега с диетата нали трябва да се яде до 6 часа и всеки се е спасил поединично още в офиса. Събота и неделя закусваме обилно и никой не се сеща за обяд, а и обикновено по това време сме навън и си взимаме нещо из път.

Сигурно като порасне Инето ще се наложи да има някакви манджи, но ще го мисля, когато му дойде времето. Ти си имаш по-голямо дете и затова ти е странно. Пък ние още сме ергени с дребосъчката, на която не й трябва много. Joy Иначе обичам да готвя и не ми е особено трудно да направя нещо по-завъртяно. Просто в момента няма кой да го яде. Една пилешка супа стоя две седмици в хладилника, след като ядохме веднъж и накрая се наложи да я изхвърля, а доста вкусна излезе. Само бисквитените ми торти са по-оборотни и то защото обичам да закусвам с нещо сладко.

Ем, тц... пържоли не си спомням от кога не съм правила. Само салати и то се редуваме кой да я направи.
Еми не е честно пък. Crossing Arms Laughing Да се разменим за малко, кво ще кажеш , м? Laughing
Иначе , много ясно , като няма кой да го консумира и аз не бих си давала зор... ех,  де да беше и при нас така. Така е има разлика , когато си с едно дете и когато са две, във всяко едно едно отношение. CrazyLaughing А иначе не ми е трудно да готвя, напротив бързо се спретвам, но просто не ми е по сърце. Затова така се размрънках тук... Tired Laughing

# 145
ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА Габи, Мишето на Куку и всички останали именници днес ! Да им е живо името, а те да са много здрави и щастливи Party Hug

Пие вода от шише с биберон. Нещо тия с накрайника не му харесват, със сламка - също. Иначе от чаша пие много добре. Даже понякога сипвам по по-малко в чашата, той я държи сам и си пие сам от нея. Но тъй като пие по над литър вода на ден, не си представям цял ден да си играем да пие сам.... сигурно една чаша ще я ближе до вечерта  Joy

Храни се на стола, наяжда се за 10 минути, като задължително трябва с нещо да се занимава в този момент.

Литература чета докато спи или е при баба си.

И аз не готвя  Blush За тези, които се чудят, има ресторанти с много хубаво меню и от манджи "за възрастни", които предполагам ще са подходящи и за 4 годишно дете. Не го мисля яденето, гладен няма да остане  Mr. Green

И аз ще кача снимка следващите дни ..  Flutter
Аз отново съм в търсене на нова детегледачка, дано намеря някоя симпатична жена в скоро време и най-важното Ру да я приеме ..  Crazy

# 146
Здравейте...

Ние сме добре. Днес лекарката каза: Чисто двустранно дишане. newsm44 newsm44 newsm44
Ще си правим инхалации до неделя.
Сафо   bouquet
Нямаше ни. В петък се изнесохме набързо на Велинград по препоръка на лекарката. Чистия въздух имаше ефект.
Пробвахме един хотел, който от доста време заглеждахме, а и хванахме промоция. Св. Спас се казва. Беше полупразен и супер спокойно. Мразя пълни хотели в които на закуска трябва да се буташ със 100 човека на шведската маса.  Препоръчвам. Има хубав басейн, спа и всякакви сауни, парни бани и т.н. Детския басейн е топъл и голям. Храната е добра.  Peace

# 147
Честит празник на всички именници и именнички! Да са ни живи и здрави и да са много усмихнати!  Hug

# 148

И аз не готвя  Blush За тези, които се чудят, има ресторанти с много хубаво меню и от манджи "за възрастни", които предполагам ще са подходящи и за 4 годишно дете. Не го мисля яденето, гладен няма да остане  Mr. Green

Мамбс, тук където съм има ресторанти, в които обаче не могат да се хранят български деца / то на възрастните им трябва половин година да се адаптират, пък какво остава за деца/... условно казано. Защото кухнята им е доста неподходяща според моите разбирания за нас. Ядат много мазно и много сладко/аз сладко обичам много, но тук е направо покъртително сладкото Crazy/. Та така, май по всички параграфи съм съм си прецакана, поне докато съм тук. Tired  А що се отнася до БГ, да и аз съм се хранила доста време така, както описваш, но и това е до време да знаеш... затова се чудя просто понякога, мрънкам и така... Laughing

Рал супер , че сте добре! Браво!  Hug Peace

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! НЕКА ДА ИМ ПОМНЯТ ИМЕНАТА С ХУБАВО !   bouquet

# 149
Да кажа и аз за готвенето  Laughing Готвя само 1 2 пъти в седмицата и то ако имам желание  през останалото време поръ4ваме не6то или ядем навън а за Денис купувам има готови манджи на Милупа който стра6но му харесват даже и на мен  а като порасне има доста заведения който предлагат не6та който стават и за него а и у4тиво мога да помоля ако не видя ни6то което да става за него да му напраявят някоя постна пържолка на план4а с малко зелен4уци отстрани.
Ral_p супер 4е сте се оправили дано занапред да не боледувате пове4е.  Hug
4естит имен ден на вси4ки да са живи и здрави имениците.
а аз да питам като пак не разбрала каде се ка4ват снимките за колажа в снимка.бг ли?

Общи условия

Активация на акаунт